kaa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ja robiłam Płotkowi ogłoszenia i raczej powinny być aktualne, które nie są uaktualnie. Płotek nie ma ale gratki , i na kilku portalach na których Ty dajesz psy, np. spacerek, alezoo , zoonet, zwierzęta 5 aleja, rozgłos, katowice - szerlok, i adin. To jeśli możemy prosić o ogłoszenia tam ,będziemy bardzo wdzięczni.:loveu: Quote
Brysio Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 ale.gratka.pl/ogloszenie/1912961_podaruj_plotkowi_serce.html www.zwierzeta.pilne.net zwierzeta.hiperogloszenia.pl/psy/ogloszenie/56079-podaruj-plotkowi-serce--oferta-ruda-slaska/ www.hodowcy.com.pl/Podaruj_Plotkowi_serce__-3967.html www.ogloszenia.tasdj.pl rudaslaska.olx.pl/item_page.php?Id=25870228&g=6 www.adin.pl/ogloszenia/51983.html katowice.szerlok.pl/sprzedam/zwierzeta/oferta/59585a306154453d/podaruj-plotkowi-serce/ www.ogloszenia.24polska.pl/darmowe_ogloszenia/psy/podaruj_plotkowi_serce_23883.html www.rozglos.net/ogloszenie-71803.html www.allezoo.pl/item.php?id=2144&mode=1 www.spacerek.net www.zoonet.pl/mod/99/t/iP/cID/5/cPath/27_80/iID/1567 Quote
Pianka Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Brysio dziekuje Płotek był na spacerku na dworcu:lol: Jak dla mnie ładnie się zachowywal troche sie stresował hałasem, ale ogólnie było ok. Moje maleństwo:loveu: Quote
anett Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Brawo Płotku, dzielny psiaku:loveu: jeszcze Ci się trafi super-domek !! Pianko jak się skończy allegro daj mi znać, będę mu wyróżniała tak długo jak będzie potrzeba. Quote
Pianka Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 anett napisał(a):Brawo Płotku, dzielny psiaku:loveu: jeszcze Ci się trafi super-domek !! Pianko jak się skończy allegro daj mi znać, będę mu wyróżniała tak długo jak będzie potrzeba. serio? super, dziękuje bardzo:loveu: narazie jest na tym zwykłym do jutra i jak sie skończy robie tą wyróznioną:multi: Quote
kaa Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Płotuś ma obiecane ogłoszenia tam gdzie wygasły;) Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Ogłoszenia - Adopcje - Piękny Płotek Walczy O Dom. Pomóż! - 4lapy - czyli nasze psy ,pieski, pieseczki, psiaczki Piękny porzucony płotek czeka na swoją szansę. Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Śląskie - Petsy PI�KNY P�OTEK WALCZY O DOM. POMӯ!!!!! - Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Adopcje Psów ORG - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko Piękny porzucony płotek czeka na swoją szansę. - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Katowice Piękny porzucony płotek czeka na swoją szansę., Katowice - Śląsk, Społeczność, zwierzaki, śląsk Piękny porzucony płotek czeka na swoją szansę. - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Ogłoszenia Najpewniej.pl - Piękny porzucony płotek czeka na swoją szansę. - Wielorasowe Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Quote
Pianka Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Płotek robi ogormne postępy, dzisiaj jak go zabierałam to nie zdążyłam go zapiąć i mi sie wyślizgnął i pobiegł, ale zaraz szybko wrócił, usiadł przy mnie i czekał aż go zapmne:-o Szkoda, że nie miałam smaczka przy sobie:loveu::loveu::loveu: Płotek już coraz cześciej sie ogląda na mnie i co jakiś czas przychodzi do mojej nogi:loveu: Tylko jak zobaczy np. kota to jest głuchy na wszystko:shake: A i chodzimy sobie nad jeziorko:lol: Płotek wchodzi do wody i się kładzie w niej:evil_lol: Moje maleństwo kochane:loveu: Czemu tu takie pustki:-( On taki fajny jest:-( Quote
kaa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Pewnie że jest fajny :loveu: ,tylko fanów mu brakuje . Quote
anett Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Nie ma mnie na dogo ale o Płotku pamiętam; bardzo się cieszę z jego postępów - przelałam na wyróżnione allegro, oby w końcu odezwał się JEGO domek:lol::lol: Quote
Pianka Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 POMÓZCIE:-(:-( Płotek jest pogryziony:-( Pomóżcie mi go zabrać do hotelu, w tej chwili jestem bez pracy sama go nie utrzymam:-( Potrzebne wasze deklaracje:-( Quote
Pianka Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 ja nie żartuje:placz::placz: im szybciej tym lepiej bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/sliczna-torebka-na-plotka-do-25-05-2009-a-137922/#post12298920 Quote
Magdalena Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 ile brakuje kasy? do jakiego hoteliku by poszedł? (za dużo stron żebym przewertowała) Quote
jusstyna85 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Magdalena napisał(a):ile brakuje kasy? do jakiego hoteliku by poszedł? (za dużo stron żebym przewertowała) Nie ma żadnych deklaracji,a hotelik chyba jeszcze nie wybrany... Quote
Pianka Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Magdalena napisał(a):ile brakuje kasy? do jakiego hoteliku by poszedł? (za dużo stron żebym przewertowała) brakuje cała kwote do hotelu:-( nikt jeszcze sie nie deklarował. Hotelik nie wybrany, ale jeśli będa miejsca to myśle że do jakiegoś dogomaniackiego (bo tańsze) jesli nie bedzie miejsca pójdzie tam gdzie była Mabel- hotel psia kraina Gliwice- i będzie tam czekał aż zwolni się miejsce w dogomaniackim hotelu. no i jeszcze pewnie kasa na transport będzie potrzebna:-( prosze pomóżcie, on tam nie ma szans:-( kiedyś ktoś mi to jakimś temacie proponował hotel, nie było deklaracji, wiec się nie podjełam tego i pies skończył tak jak skończył:-(:-( Quote
Pianka Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Magdalena napisał(a):mogę zadeklarować 15zł miesięcznie... :oops: pieknie dziekuje:multi: to juz coś. Grosz do grosza i jakoś się uzbiera. ok. wpisuje do 1 postu kto pomoże jeszcze? Quote
Marlena:) Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Jest prześliczny,a te jego oczy :-(.. Jestem zakochana,ale i bezradna.. Quote
Pianka Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Cisza, a Płotek gaśnie:-( On tak bardzo potrzebuje pomocy. Tak bardzo lubi sie przytulać i jeszcze przy tym patrz tak prosto w oczy, a jego wzrok jest przerażajacy:-( a jak tylko sie go przestanie głaskać to tak delikatnie podaje łapke, żeby przypomnieć o sobie:-( a tak z lepszych rzeczy wczoraj jak wracałam ze spaceru z Burym to przy wejsciu do schroniska zobaczyłam biegajacego luzem Płotka. Okazało sie, że uciekł pod nogami pracownika. No nic.... i tak miałam z nim iść na spacer, zostawiłam go tak luzem na 15 minut i przez cały czas chodził za mną, krok w krok. Jeszcze kiedyś nie było to do pomyślenia:shake: Raczej wolał towarzystwo innych psów i koło bud biegał albo wogóle przeskakiwał płot i sam sobie szedł na spacer, a teraz..... chyba już powoli człowieka staje się dla niego ważniejszy. Nawet myślałam o tym, żeby go puścić luzem na spacerze, ale jednak nie. Jeszcze za wcześnie. pomóżcie:-(:-( Quote
maarit Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Biedny Płotek:-( Kurcze nie mogę sie zadeklarować bo na razie nie pracuję a mam już kilka deklaracji... To nie byłoby fair obiecać i wystawić Płotka i Was do wiatru:-( Quote
agat21 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Mogę zadeklarować tylko 10 zł. I tak się boję, że któregoś miesiąca dokumentnie się pogubię przy takiej ilości deklaracji.. przepraszam - nie mogę więcej:shake: Quote
Mysia_ Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 ja niestety nie dam rady pomóc finansowo :-( biedny Płotuś :-( Quote
Recommended Posts