Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja robiłam Płotkowi ogłoszenia i raczej powinny być aktualne, które nie są uaktualnie. Płotek nie ma ale gratki , i na kilku portalach na których Ty dajesz psy, np. spacerek, alezoo , zoonet, zwierzęta 5 aleja, rozgłos, katowice - szerlok, i adin. To jeśli możemy prosić o ogłoszenia tam ,będziemy bardzo wdzięczni.:loveu:

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brysio dziekuje

Płotek był na spacerku na dworcu:lol:
Jak dla mnie ładnie się zachowywal troche sie stresował hałasem, ale ogólnie było ok.
Moje maleństwo:loveu:

Posted

Brawo Płotku, dzielny psiaku:loveu: jeszcze Ci się trafi super-domek !!
Pianko jak się skończy allegro daj mi znać, będę mu wyróżniała tak długo jak będzie potrzeba.

Posted

anett napisał(a):
Brawo Płotku, dzielny psiaku:loveu: jeszcze Ci się trafi super-domek !!
Pianko jak się skończy allegro daj mi znać, będę mu wyróżniała tak długo jak będzie potrzeba.

serio?
super, dziękuje bardzo:loveu:

narazie jest na tym zwykłym do jutra i jak sie skończy robie tą wyróznioną:multi:

Posted

Płotek robi ogormne postępy, dzisiaj jak go zabierałam to nie zdążyłam go zapiąć i mi sie wyślizgnął i pobiegł, ale zaraz szybko wrócił, usiadł przy mnie i czekał aż go zapmne:-o
Szkoda, że nie miałam smaczka przy sobie:loveu::loveu::loveu:
Płotek już coraz cześciej sie ogląda na mnie i co jakiś czas przychodzi do mojej nogi:loveu:
Tylko jak zobaczy np. kota to jest głuchy na wszystko:shake:

A i chodzimy sobie nad jeziorko:lol: Płotek wchodzi do wody i się kładzie w niej:evil_lol: Moje maleństwo kochane:loveu:

Czemu tu takie pustki:-( On taki fajny jest:-(

• 2 weeks later...
Posted

Nie ma mnie na dogo ale o Płotku pamiętam; bardzo się cieszę z jego postępów - przelałam na wyróżnione allegro, oby w końcu odezwał się JEGO domek:lol::lol:

• 2 weeks later...
Posted

POMÓZCIE:-(:-(

Płotek jest pogryziony:-(

Pomóżcie mi go zabrać do hotelu, w tej chwili jestem bez pracy sama go nie utrzymam:-(
Potrzebne wasze deklaracje:-(

Posted

Magdalena napisał(a):
ile brakuje kasy? do jakiego hoteliku by poszedł? (za dużo stron żebym przewertowała)

brakuje cała kwote do hotelu:-(
nikt jeszcze sie nie deklarował.

Hotelik nie wybrany, ale jeśli będa miejsca to myśle że do jakiegoś dogomaniackiego (bo tańsze) jesli nie bedzie miejsca pójdzie tam gdzie była Mabel- hotel psia kraina Gliwice- i będzie tam czekał aż zwolni się miejsce w dogomaniackim hotelu.

no i jeszcze pewnie kasa na transport będzie potrzebna:-(
prosze pomóżcie, on tam nie ma szans:-(
kiedyś ktoś mi to jakimś temacie proponował hotel, nie było deklaracji, wiec się nie podjełam tego i pies skończył tak jak skończył:-(:-(

Posted

Magdalena napisał(a):
mogę zadeklarować 15zł miesięcznie... :oops:

pieknie dziekuje:multi:
to juz coś.
Grosz do grosza i jakoś się uzbiera.
ok. wpisuje do 1 postu

kto pomoże jeszcze?

Posted

Cisza, a Płotek gaśnie:-(

On tak bardzo potrzebuje pomocy. Tak bardzo lubi sie przytulać i jeszcze przy tym patrz tak prosto w oczy, a jego wzrok jest przerażajacy:-( a jak tylko sie go przestanie głaskać to tak delikatnie podaje łapke, żeby przypomnieć o sobie:-(

a tak z lepszych rzeczy
wczoraj jak wracałam ze spaceru z Burym to przy wejsciu do schroniska zobaczyłam biegajacego luzem Płotka. Okazało sie, że uciekł pod nogami pracownika. No nic.... i tak miałam z nim iść na spacer, zostawiłam go tak luzem na 15 minut i przez cały czas chodził za mną, krok w krok.
Jeszcze kiedyś nie było to do pomyślenia:shake: Raczej wolał towarzystwo innych psów i koło bud biegał albo wogóle przeskakiwał płot i sam sobie szedł na spacer, a teraz..... chyba już powoli człowieka staje się dla niego ważniejszy. Nawet myślałam o tym, żeby go puścić luzem na spacerze, ale jednak nie. Jeszcze za wcześnie.

pomóżcie:-(:-(

Posted

Biedny Płotek:-( Kurcze nie mogę sie zadeklarować bo na razie nie pracuję a mam już kilka deklaracji... To nie byłoby fair obiecać i wystawić Płotka i Was do wiatru:-(

Posted

Mogę zadeklarować tylko 10 zł. I tak się boję, że któregoś miesiąca dokumentnie się pogubię przy takiej ilości deklaracji..
przepraszam - nie mogę więcej:shake: