Pianka Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 agat21 napisał(a):Mogę zadeklarować tylko 10 zł. I tak się boję, że któregoś miesiąca dokumentnie się pogubię przy takiej ilości deklaracji.. przepraszam - nie mogę więcej:shake: pieknie dziękuje mamy deklaracji juz 45 zł Napisałam do dogomaniackich hotelów do Murki, Ani, mosii i wiosny. Narazie mam odpowiedź od Murki i Ani. Płotek jest zapisany do kolejki. Jeśli dostarczymy karme razem z Płotkiem to obniżą nam cene hotelowania. U Ani wtedy to będzie 300 zł miesiecznie (jak karma sie skończy to 400), Murka nie napisała ile. Ale obie napisały że nie byłoby problemu jesli nie uzbiera się wszystkich deklaracji- mozna potem to spłacać w ratach. Ja myśle, że zaczniemy zbierać od czerwca (żeby ewentualnie zmniejszyć dług) i zapisuje wszystkich jako osoby deklarowane od czerwca. Quote
agat21 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 A czy wiadomo od kiedy Płotuś mógłby mieć miejsce w hoteliku? Quote
anett Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Weszłam po długiej przerwie a tu takie wiadomości:-( w jakim stanie jest Płotek?? przebywa dalej w kojcach ogólnych?? deklarowałam pieniążki na wyróżnianie allegro, w tej sytuacji zamieniam to na hotelowanie Płotka 25zł/m-c a na allegro jak coś jeszcze wyskrobię to dorzucę;) Quote
Pianka Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='agat21']A czy wiadomo od kiedy Płotuś mógłby mieć miejsce w hoteliku? Jak sie zwolni miejsce a kiedy sie zwolni, ciężko przewidzieć, wtedy kiedy psiaki znajdą nowe domy, u Murki jest strasznie długa kolejka, u Ani Płotek jest 5. anett bardzo dziekuje:loveu: mamy już 70 zł deklarowanych Tak Płotek jest w kojcu, ale innym niż wcześniej. Narazie czuje się dobrze, miał ranke na pyszczku no i bolała go szyja i uszy, strasznie piszczał jak szliśmy na spacer i lekko pociagnął. tak w ogóle to te allegro nie jest tak bez odzewu. Dzwoniły dwie osoby. Z jedna uzgodnilam, że Płotek nie nadaje sie do takich warunków jakie ona może zaoferować, ale ma coś wpłacić na hotel dla Płotka. A druga szkoda gadac nawet:shake: strasznie nie odpowiedzialna. Twierdziła, ze jej poprzedni piesek był bardzo podobny tylko mniejszy. Zaczełam jej wymieniac wady Płotka, że po pierwsze poluje, to ona na to, ze w pobliżu nie ma zadnej zwierzyny, nikt nic nie hoduje. No to mówie jej że przeskakuje Płoty i trzeba bedzie go pilnować. Wiecie jak sie na ta wiadomość ucieszyła?:crazyeye: Powiedziała, ze jej pies tak samo robił i chodził sobie sam na spacerki, ale ona mieszka blisko autostrady i jak ostatni raz przeskoczył to wbiegł pod auto. I że skoro Płotek jest taki sam jak jej pies to ona go chce:-o:shake: Quote
Basia i Barni Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 płotek w górę . Byc może Pianka chciała się pochwalic ,że miała takiego samego psiaka i tak samo się zachowywał :cool3: Ale z euforią ,gdy blisko autostrada to już przesada :roll: Quote
anett Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 A jak Płotek zachowuje się w stosunku do innych psów? Quote
Pianka Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):moge zadeklarować 10zł miesiecznie dziękuje zapisane "anett" napisał(a):A jak Płotek zachowuje się w stosunku do innych psów? Zgadza siez psami, no i jak widać nawet gryziony jest. przy mnie raz jedna suka Heksa go łapała zebami to siedział i spokojnie sobie dawał tak robić:roll: Quote
Basia i Barni Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Płotek dzis był na spacerku , później fotki , ładnie sie wykapal i podawał łapę :loveu: Quote
Basia i Barni Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Płotuś :razz: wielka metamorfoza :loveu: ma wielki ozorek i nie zawacham się go użyc :evil_lol: ozorek cześć 2 :diabloti: podaj łapę- jaki mądrala :multi: wielka miłość i cierpliwość Pianki i to dzieki niej ta piękna metamorfoza Płotka :loveu::multi: Quote
ketunia Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Witam, deklaruję na Płotka 50 zł miesięcznie Pozdrawiam Quote
agat21 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Jak fajnie, że powoli deklaracje na Płotka rosną :multi: szkoda tylko, że w tak długiej kolejce na miejsce w hotelikach stoi..:shake: Quote
agat21 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Pianka napisał(a):śliczny Płotuś:loveu: ketunia dziękuje bardzo. mam odpowiedź od mosii- u niej Płotek jest 1 w kolejce:razz: i też jak damy karme to 300 zł miesiecznie, jak karma sie skończy to 400. to świetnie! :multi: ile jeszcze barkuje do 300 lub 400 zł? Quote
Pianka Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 śliczny Płotuś:loveu: ketunia dziękuje bardzo. mam odpowiedź od mosii- u niej Płotek jest 1 w kolejce:razz: i też jak damy karme to 300 zł miesiecznie, jak karma sie skończy to 400. Quote
Basia i Barni Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Pianka napisał(a):śliczny Płotuś:loveu: ketunia dziękuje bardzo. mam odpowiedź od mosii- u niej Płotek jest 1 w kolejce:razz: i też jak damy karme to 300 zł miesiecznie, jak karma sie skończy to 400. u Mosii to będzie mieć raj :multi:to pewne :razz: podnosimy i kasiorke zbieramy , jaką karmę potrzeba Płotkowi ? Bo raczej będzie na suchym ? Quote
Basia i Barni Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Magdalena napisał(a):jakie piękne zdjęcia :loveu: piekne ,bo pies usmiechniety od ucha do ucha :loveu: Quote
Pianka Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 agat21 napisał(a): ile jeszcze barkuje do 300 lub 400 zł? narazie jest 130 zł Mam odpowiedź juz tez od wiosny u niej Płotek jest 15 w kolejce:-o Karme jakąs dostanie ze schroniska. On jak jest głodny to zje wszystko, zreszta i tak za gruby troche jest. Quote
Basia i Barni Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 więc ppotrzeb jeszcze 170 zł kto pomoże :oops: Quote
Basia i Barni Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 jest pierwszy w kolejce -trzeba mu pomóc , do kiedy masz Pianka dać znac Mosii ? czy Płotek jedzie czy nie? Quote
Pianka Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Basia i Barni napisał(a):jest pierwszy w kolejce -trzeba mu pomóc , do kiedy masz Pianka dać znac Mosii ? czy Płotek jedzie czy nie? juz jej napisałam, żeby go zapisała i trzymała miejsce. ma teraz komplet, ale jak tylko jakiś pies opuści hotel to Płotek moze wchodzić na jego miejsce. w przyszłym tygodniu podam wszystkim deklarujacym numer konta i zaczniemy zbierać kase;) Quote
Recommended Posts