Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agat21 napisał(a):
Mogę zadeklarować tylko 10 zł. I tak się boję, że któregoś miesiąca dokumentnie się pogubię przy takiej ilości deklaracji..
przepraszam - nie mogę więcej:shake:

pieknie dziękuje

mamy deklaracji juz 45 zł

Napisałam do dogomaniackich hotelów do Murki, Ani, mosii i wiosny.
Narazie mam odpowiedź od Murki i Ani. Płotek jest zapisany do kolejki. Jeśli dostarczymy karme razem z Płotkiem to obniżą nam cene hotelowania. U Ani wtedy to będzie 300 zł miesiecznie (jak karma sie skończy to 400), Murka nie napisała ile. Ale obie napisały że nie byłoby problemu jesli nie uzbiera się wszystkich deklaracji- mozna potem to spłacać w ratach.
Ja myśle, że zaczniemy zbierać od czerwca (żeby ewentualnie zmniejszyć dług) i zapisuje wszystkich jako osoby deklarowane od czerwca.

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weszłam po długiej przerwie a tu takie wiadomości:-(
w jakim stanie jest Płotek?? przebywa dalej w kojcach ogólnych??
deklarowałam pieniążki na wyróżnianie allegro, w tej sytuacji zamieniam to na hotelowanie Płotka 25zł/m-c
a na allegro jak coś jeszcze wyskrobię to dorzucę;)

Posted

[quote name='agat21']A czy wiadomo od kiedy Płotuś mógłby mieć miejsce w hoteliku?
Jak sie zwolni miejsce a kiedy sie zwolni, ciężko przewidzieć, wtedy kiedy psiaki znajdą nowe domy, u Murki jest strasznie długa kolejka, u Ani Płotek jest 5.

anett bardzo dziekuje:loveu:
mamy już 70 zł deklarowanych
Tak Płotek jest w kojcu, ale innym niż wcześniej. Narazie czuje się dobrze, miał ranke na pyszczku no i bolała go szyja i uszy, strasznie piszczał jak szliśmy na spacer i lekko pociagnął.

tak w ogóle to te allegro nie jest tak bez odzewu.
Dzwoniły dwie osoby.
Z jedna uzgodnilam, że Płotek nie nadaje sie do takich warunków jakie ona może zaoferować, ale ma coś wpłacić na hotel dla Płotka.
A druga szkoda gadac nawet:shake: strasznie nie odpowiedzialna. Twierdziła, ze jej poprzedni piesek był bardzo podobny tylko mniejszy. Zaczełam jej wymieniac wady Płotka, że po pierwsze poluje, to ona na to, ze w pobliżu nie ma zadnej zwierzyny, nikt nic nie hoduje. No to mówie jej że przeskakuje Płoty i trzeba bedzie go pilnować. Wiecie jak sie na ta wiadomość ucieszyła?:crazyeye: Powiedziała, ze jej pies tak samo robił i chodził sobie sam na spacerki, ale ona mieszka blisko autostrady i jak ostatni raz przeskoczył to wbiegł pod auto. I że skoro Płotek jest taki sam jak jej pies to ona go chce:-o:shake:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
moge zadeklarować 10zł miesiecznie

dziękuje zapisane

"anett" napisał(a):
A jak Płotek zachowuje się w stosunku do innych psów?

Zgadza siez psami, no i jak widać nawet gryziony jest.
przy mnie raz jedna suka Heksa go łapała zebami to siedział i spokojnie sobie dawał tak robić:roll:

Posted

Płotuś :razz:

wielka metamorfoza :loveu:

ma wielki ozorek i nie zawacham się go użyc :evil_lol:

ozorek cześć 2 :diabloti:

podaj łapę- jaki mądrala :multi:

wielka miłość i cierpliwość Pianki i to dzieki niej ta piękna metamorfoza Płotka :loveu::multi:

Posted

Pianka napisał(a):
śliczny Płotuś:loveu:

ketunia dziękuje bardzo.

mam odpowiedź od mosii- u niej Płotek jest 1 w kolejce:razz: i też jak damy karme to 300 zł miesiecznie, jak karma sie skończy to 400.

to świetnie! :multi:
ile jeszcze barkuje do 300 lub 400 zł?

Posted

ketunia dziękuje bardzo.

mam odpowiedź od mosii- u niej Płotek jest 1 w kolejce:razz: i też jak damy karme to 300 zł miesiecznie, jak karma sie skończy to 400.

Posted

Pianka napisał(a):

ketunia dziękuje bardzo.

u Mosii to będzie mieć raj :multi:to pewne :razz:

podnosimy i kasiorke zbieramy , jaką karmę potrzeba Płotkowi ? Bo raczej będzie na suchym ?

Posted

agat21 napisał(a):

ile jeszcze barkuje do 300 lub 400 zł?

narazie jest 130 zł

Mam odpowiedź juz tez od wiosny u niej Płotek jest 15 w kolejce:-o

Karme jakąs dostanie ze schroniska. On jak jest głodny to zje wszystko, zreszta i tak za gruby troche jest.

Posted

Basia i Barni napisał(a):
jest pierwszy w kolejce -trzeba mu pomóc , do kiedy masz Pianka dać znac Mosii ? czy Płotek jedzie czy nie?

juz jej napisałam, żeby go zapisała i trzymała miejsce.
ma teraz komplet, ale jak tylko jakiś pies opuści hotel to Płotek moze wchodzić na jego miejsce.
w przyszłym tygodniu podam wszystkim deklarujacym numer konta i zaczniemy zbierać kase;)