Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pianka napisał(a):
juz jej napisałam, żeby go zapisała i trzymała miejsce.
ma teraz komplet, ale jak tylko jakiś pies opuści hotel to Płotek moze wchodzić na jego miejsce.
w przyszłym tygodniu podam wszystkim deklarujacym numer konta i zaczniemy zbierać kase;)

więc troche czasu mamy ? może jakiś bazarek?

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leyla napisał(a):
Dziś jest Światowy Dzień Zwierząt ,mam dla Płotka 100 zeta co miesiąc w prezencie:eviltong:

:crazyeye::crazyeye: boskooooooooooo:multi::multi::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: Layla:loveu::loveu::loveu:

Płotuś :loveu: już tak blisko Twojego szczescia!!!!!!!

Posted

Leyla dziekuje pięknie:multi::multi:

Lu_Gosiak napisał(a):
Pianka ile potrzeba na hotelik bo pisze na pierwszej stronie ze 400zł wczesniej pisałaś, że 300 + karma tak????

jakby co to ja mam worek karmy 15kg na zbyciu

300 zł jak będzie karma, ale karma kiedyś sie kończy, co jak do tego czasu Płotek nie znajdzie domu? Będzie potrzebne wtedy 400 zł miesiecznie.
ok. dzieki to trzymaj karme, jak Płotek pojedzie to sie ja wykorzysta:p

Posted

agat21 napisał(a):
No to teraz trzeba ustanowić Światowy Dzień Leyli :lol:

Błaaagam!! nie piszcie tak:oops: kasa to nie wszystko.... a tak między nami ,to nic mnie bardziej nie cieszy ,niż pomaganie psom, więc z wielu rzeczy z przyjemnością mogę zrezygnować. Ja wogóle teraz wszystko przeliczam na hotelikowy czas:roll:

Posted

Gosiaku dzięki za tak aktywne i efektywne reklamowanie Płotka:lol::loveu:
Leyla po raz kolejny - WIELKIE DZIĘKI za WIELKIE SERCE:loveu::loveu:

Posted

majka50 napisał(a):
Ja mogę zadeklarować 10 złotych:oops::oops: Wstyd mi że tylko tyle, a do tego jestem całkowieta noga z wszystkiego:angryy:

Majeczko wielkie dzieki:loveu::loveu: jaki wstyd:mad::mad: fajnie ze jestes tu z nami i Płotkiem:multi:!!!

Posted

Marysiu BARDZO CI DZIĘKUJĘ:loveu::Rose::Rose:
i bez takich tam - sama doskonale wiesz jak liczy się każda złotówka, tym bardziej jeżeli jest prawdziwym darem SERCA!

Prosimy o dalsze deklaracje pomocy dla Płotka..:-(

Posted

mtf zalesie napisał(a):
deklaruje 50 zl mies.przez pol roku od czerwca

Dzięki:calus: gdyby Płotek wiedział jakich ma prawdziwych przyjaciół.... echhhh ja takich nie mam:evil_lol:

Posted

majka50 napisał(a):
Ja mogę zadeklarować 10 złotych:oops::oops: Wstyd mi że tylko tyle, a do tego jestem całkowieta noga z wszystkiego:angryy:

Majka50 !!! jak ja Cie dorwę i doopkę skopię za te Twoje teksty:mad: Wiesz sama jak ważna jest każda złotówka i wszyscy wiemy jak wiele robisz dla psiaków.... zobaczysz jak oberwiesz:evil_lol::mad:

Posted

:multi::multi::multi: ale super czyli praktycznie kwota miesieczna jest, jeszcze tylko na jedzenie;);) a to już małe piwko:beerchug: :evil_lol::evil_lol: dobrze ze Płotek pierwszy w kolejce, oby jak najszybciej sie zwolniło miejsce

Posted

super:multi: każda złotówka sie liczy, wiec nie wstydźcie sie deklarowac nawet 5 zł:eviltong:

takie podsumowanie to samo co w 1 poscie;)

osoby deklarujace miesieczne kwoty
od czerwca
Magdalena-15 zł
kaa- 20 zł
agat21-10 zł
anett- 25 zł
Lu_Gosiak- 10 zł
ketunia- 50 zł
Leyla- 100 zł
majka50- 10 zł
mtf zalesie (przez pół roku)-50 zł

kwota deklarowana miesiecznie to 240 zł