elik Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Cieszę się, że psiaki już w domku - oby coś głupiego nie przyszło im do łebków. Tak jak obiecałam, wpłacę 50 zł na transport. Planowałam dłuższy wyjazd świąteczny, dlatego prosiłam o ewentualne założenie za mnie. Proszę podać nr konta, na który mam przelać pieniądze. Quote
Pianka Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='arfafred'] Pianka - nie masz przypadkiem ochoty znowu zadzwonić do Pani :diabloti::diabloti::diabloti::hand:[/quote] [quote name='maggie1971'] właśnie Pianka nie masz ochoty zadzwonić do Pani:evil_lol:[/quote] Wiecie co, wy mi wcale nie pomagać wytrwać pare dni:eviltong: paskudy:eviltong::evil_lol: Wczoraj rano było gorąco. Pani wstała o 5 i chciała wyprowadzić psy i jej wybiegły z domu. Zaczeły biegać wokół wszystkich budynków. Pani zaraz obudziła córke i syna, a potem pogoń za psami. Co chwile Płotek i Nora podbiegali do nich i zaraz znów bieg wokół budynków. Chyba chcieli rozprostować nóżki. Ale ogólnie jest ok.;) Zdjęcia będa ale dopiero wtedy jak Płotek o Nora już bardziej się z nimi związą, pani chce żeby było widać, na zdjęciach, że są szczęśliwe;) Powiedziałam, że zadzwonie za kilka dni. Trzeba trzymac się postanowienia:mad::evil_lol: Quote
maggiejan Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 To że nie zwiały jak była okazja dobrze rokuje... Quote
Asta17 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Płotek i Nora przywiązują się też bardzo do miejsca więc może dlatego nie uciekły dalej...a poza tym jeśli mają sie tam dobrze wiedzą, że ucieczka jest zbędna ;) Quote
arfafred Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Pianka, zadzwoniłaś:multi: Super. Wygląda na to, że Nora i Płotek będą mieli dobrze u nich. Powiedz Pani, żeby nie ganiała za psiakami, tylko wypełniła wszystkie kieszenie smakołykami, to role się odwrócą, a przy okazji będzie zalążek tresury. Czekam z niecierpliwościa, aż minie te "kilka dni" do następnego telefonu. Dwa dni mogą być uznane za kilka, prawda??:razz: Quote
elik Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='elik']Cieszę się, że psiaki już w domku - oby coś głupiego nie przyszło im do łebków. Tak jak obiecałam, wpłacę 50 zł na transport. Planowałam dłuższy wyjazd świąteczny, dlatego prosiłam o ewentualne założenie za mnie. Proszę podać nr konta, na który mam przelać pieniądze.[/quote] Ponownie proszę o nr konta (na PW), na który mam przelać 50 zetow ;) Quote
Pianka Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Elik wpłac do arfafred, bo to ona wyłozyła za ciebie pieniądze. A jak ona nie chce pieniędzy z powrotem to wpłać np. na tego psa: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107231[/URL] Quote
arfafred Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Elik - nie chcę pieniędzy. Wpłać na jakiegoś biedaka. Quote
elik Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 arfafred napisał(a):Elik - nie chcę pieniędzy. Wpłać na jakiegoś biedaka. Ok, jak zrobię wpłatę, prześlę Ci ksero przelewu na PW. Quote
arfafred Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Elik, nie potrzebuję potwierdzenia. Jak nie wiesz jeszcze na kogo wpłacić, to zobacz dwa pierwsze zagłodzone psy z mojego podpisu. Pozdrawiam. Quote
elik Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 arfafred napisał(a):Elik, nie potrzebuję potwierdzenia. Jak nie wiesz jeszcze na kogo wpłacić, to zobacz dwa pierwsze zagłodzone psy z mojego podpisu. Pozdrawiam. Wpłaciłam 50,- zetów na tego drugiego biedaka. :lol: Quote
arfafred Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Dzięki Elik. Niesmiało czekamy, aż Pianka zadzwoni do Pani. Może już będą jakieś zdjęcia. Quote
Pianka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Płotek i Nora już sie przyzwyczaiły do nowych warunków i biegają sobie swobodnie po całym gospodarstwie. Płotek szaleje jak wariat, Nora trochę mniej, co się dziwić w końcu jest starsza od Płotka. Norka już ma ściągnięte szwy po tej sterylce, wszystko ładnie sie zagoiło. Płotek i Nora bardzo polubili świnki od pani:evil_lol: Nora chetnie siedzi sobie w domku, a Płotek woli siedzieć na dworze. jednak w nocy obaj się w domu zamknięte. Pani się boi zostawić och na noc na dworze:razz: Quote
elik Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Pianka napisał(a):Płotek i Nora już sie przyzwyczaiły do nowych warunków i ...jednak w nocy obaj się w domu zamknięte. Pani się boi zostawić och na noc na dworze:razz: Jak to miło przecztyać tak wspaniałe wieści :loveu: Żeby tak częściej trafiali sie normalni ludzie o czyłych sercach. Quote
maggiejan Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Rzeczywiscie, nadzwyczajnie ich los sie odmienił...:lol: A jak tam z kotami znajomość...? Quote
Pianka Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 maggiejan napisał(a):Rzeczywiscie, nadzwyczajnie ich los sie odmienił...:lol: A jak tam z kotami znajomość...? tam nie ma żadnych kotów, naszczęście;) Quote
maggie1971 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Jakie wspaniałe wieści:loveu:. Bardzo się cieszę:multi: Quote
Asta17 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Jestem baardzo szczęśliwa, że Płotkowych wszysto jest ok :)<hurra> Quote
arfafred Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Pianka napisał(a):Płotek i Nora już sie przyzwyczaiły do nowych warunków i biegają sobie swobodnie po całym gospodarstwie. Płotek szaleje jak wariat, Nora trochę mniej, co się dziwić w końcu jest starsza od Płotka. Norka już ma ściągnięte szwy po tej sterylce, wszystko ładnie sie zagoiło. Płotek i Nora bardzo polubili świnki od pani:evil_lol: Nora chetnie siedzi sobie w domku, a Płotek woli siedzieć na dworze. jednak w nocy obaj się w domu zamknięte. Pani się boi zostawić och na noc na dworze:razz: Czytanie tych wieści to balsam dla duszy.:loveu: Quote
Asta17 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Co tam słychac u naszych psiaczków? Może jakieś foteczki? Quote
Pianka Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='Asta17']Co tam słychac u naszych psiaczków? Może jakieś foteczki? Jestem cały czas z nimi w kontakcie:evil_lol: Niedługo pogonia mnie z kijem :-x:evil_lol: Moze się tylko ogranicze do tego co ostatnio dostałam (jakieś 2 dni temu) Cześć, przepraszamy, że tak zwlekamy ze zdjęciami, ale chcemy je zrobić jak będzie już ciepło :) Pieski są wspaniałe:D Nie uciekają:D Chyba zrozumiały,że to jest ich nowy dom... Pozdrawiam, Violka:) Quote
Asta17 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Hmm no ok :) Ciesze się, że wszystko dobrze się toczy. Wiec czekamy z niecierpliwością na lepszą pogode i fotkami:) Quote
Recommended Posts