Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cieszę się, że psiaki już w domku - oby coś głupiego nie przyszło im do łebków.
Tak jak obiecałam, wpłacę 50 zł na transport. Planowałam dłuższy wyjazd świąteczny, dlatego prosiłam o ewentualne założenie za mnie. Proszę podać nr konta, na który mam przelać pieniądze.

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='arfafred']
Pianka - nie masz przypadkiem ochoty znowu zadzwonić do Pani :diabloti::diabloti::diabloti::hand:[/quote]

[quote name='maggie1971']
właśnie Pianka nie masz ochoty zadzwonić do Pani:evil_lol:[/quote]

Wiecie co, wy mi wcale nie pomagać wytrwać pare dni:eviltong: paskudy:eviltong::evil_lol:

Wczoraj rano było gorąco. Pani wstała o 5 i chciała wyprowadzić psy i jej wybiegły z domu. Zaczeły biegać wokół wszystkich budynków. Pani zaraz obudziła córke i syna, a potem pogoń za psami. Co chwile Płotek i Nora podbiegali do nich i zaraz znów bieg wokół budynków.
Chyba chcieli rozprostować nóżki.
Ale ogólnie jest ok.;)
Zdjęcia będa ale dopiero wtedy jak Płotek o Nora już bardziej się z nimi związą, pani chce żeby było widać, na zdjęciach, że są szczęśliwe;)

Powiedziałam, że zadzwonie za kilka dni. Trzeba trzymac się postanowienia:mad::evil_lol:

Posted

Płotek i Nora przywiązują się też bardzo do miejsca więc może dlatego nie uciekły dalej...a poza tym jeśli mają sie tam dobrze wiedzą, że ucieczka jest zbędna ;)

Posted

Pianka, zadzwoniłaś:multi: Super. Wygląda na to, że Nora i Płotek będą mieli dobrze u nich. Powiedz Pani, żeby nie ganiała za psiakami, tylko wypełniła wszystkie kieszenie smakołykami, to role się odwrócą, a przy okazji będzie zalążek tresury. Czekam z niecierpliwościa, aż minie te "kilka dni" do następnego telefonu. Dwa dni mogą być uznane za kilka, prawda??:razz:

Posted

[quote name='elik']Cieszę się, że psiaki już w domku - oby coś głupiego nie przyszło im do łebków.
Tak jak obiecałam, wpłacę 50 zł na transport. Planowałam dłuższy wyjazd świąteczny, dlatego prosiłam o ewentualne założenie za mnie. Proszę podać nr konta, na który mam przelać pieniądze.[/quote]

Ponownie proszę o nr konta (na PW), na który mam przelać 50 zetow ;)

Posted

Elik wpłac do arfafred, bo to ona wyłozyła za ciebie pieniądze.
A jak ona nie chce pieniędzy z powrotem to wpłać np. na tego psa:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107231[/URL]

Posted

arfafred napisał(a):
Elik - nie chcę pieniędzy. Wpłać na jakiegoś biedaka.

Ok, jak zrobię wpłatę, prześlę Ci ksero przelewu na PW.

Posted

arfafred napisał(a):
Elik, nie potrzebuję potwierdzenia. Jak nie wiesz jeszcze na kogo wpłacić, to zobacz dwa pierwsze zagłodzone psy z mojego podpisu. Pozdrawiam.

Wpłaciłam 50,- zetów na tego drugiego biedaka. :lol:

Posted

Płotek i Nora już sie przyzwyczaiły do nowych warunków i biegają sobie swobodnie po całym gospodarstwie. Płotek szaleje jak wariat, Nora trochę mniej, co się dziwić w końcu jest starsza od Płotka.

Norka już ma ściągnięte szwy po tej sterylce, wszystko ładnie sie zagoiło.

Płotek i Nora bardzo polubili świnki od pani:evil_lol:

Nora chetnie siedzi sobie w domku, a Płotek woli siedzieć na dworze. jednak w nocy obaj się w domu zamknięte. Pani się boi zostawić och na noc na dworze:razz:

Posted

Pianka napisał(a):
Płotek i Nora już sie przyzwyczaiły do nowych warunków i ...jednak w nocy obaj się w domu zamknięte. Pani się boi zostawić och na noc na dworze:razz:

Jak to miło przecztyać tak wspaniałe wieści :loveu:
Żeby tak częściej trafiali sie normalni ludzie o czyłych sercach.

Posted

maggiejan napisał(a):
Rzeczywiscie, nadzwyczajnie ich los sie odmienił...:lol:
A jak tam z kotami znajomość...?

tam nie ma żadnych kotów, naszczęście;)

Posted

Pianka napisał(a):
Płotek i Nora już sie przyzwyczaiły do nowych warunków i biegają sobie swobodnie po całym gospodarstwie. Płotek szaleje jak wariat, Nora trochę mniej, co się dziwić w końcu jest starsza od Płotka.

Norka już ma ściągnięte szwy po tej sterylce, wszystko ładnie sie zagoiło.

Płotek i Nora bardzo polubili świnki od pani:evil_lol:

Nora chetnie siedzi sobie w domku, a Płotek woli siedzieć na dworze. jednak w nocy obaj się w domu zamknięte. Pani się boi zostawić och na noc na dworze:razz:

Czytanie tych wieści to balsam dla duszy.:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Asta17']Co tam słychac u naszych psiaczków? Może jakieś foteczki?
Jestem cały czas z nimi w kontakcie:evil_lol: Niedługo pogonia mnie z kijem :-x:evil_lol:

Moze się tylko ogranicze do tego co ostatnio dostałam (jakieś 2 dni temu)

Cześć, przepraszamy, że tak zwlekamy ze zdjęciami, ale chcemy je zrobić jak będzie już ciepło :)
Pieski są wspaniałe:D Nie uciekają:D
Chyba zrozumiały,że to jest ich nowy dom...

Pozdrawiam,
Violka:)