maggie1971 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 No to jutro wyruszamy, trzymajcie kciuki:evil_lol: Quote
Pianka Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 No właśnie trzymajcie. Ja jeszcze jutro rano sprawdze konto czy doszła wpłata od elik, jak nie to wezme i dam maggie1971 te 125 zł, a reszte najwyżej potem przeleje;) Dzwoniłam dzisiaj do pani, czekaja już na pieski:loveu: Moje kochane maleństwa w końcu się doczekają domku. A Norka jest już pare dni po sterylce i czuje się znakomicie:p Quote
madzia828 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 no to powodzenia szerokiej drogi:cool3::cool3: Quote
Pianka Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Nora i Płotek już grzeją dupy w domku:loveu: maggie1971 dziekujemy za transport:loveu: Quote
maggie1971 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 A tu nasze małżeństwo w nowym domku:loveu: Zdjęcie z komórki więc niestety niezbyt dobrej jakości. Ale Pani obiecała, że będą zdjecia. Mam nadzieję ,ze pani bedzie ich pilnować. Bardzo ją na to uczuliłyśmy ,zeby trzymała przynajmniej przez miesiąc lub dwa Norę na smyczy. Moze to się wydawać ludziom na wsi śmieszne, ale nie ma innego wyjścia. Inaczej Nora z Płotkiem uciekną:-( . Mam nadzieję ,ze to do Pani dotarło. Quote
maggiejan Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Jak sytuacja w nowym domku? Czy pieski grzeczne? Quote
Mysia_ Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 suuuper, że już w domku :multi: Czekamy na wieści :cool3: Quote
arfafred Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Wspaniale, że są już w domu i najważniejsze, że RAZEM. Brawo dziewczyny!! Czy Pani zrobiła na Was dobre wrażenie? Quote
maggie1971 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Pani zrobiła na nas dobre wrażenie. Jeśli tylko je przypilnuje a tak właściwie to Norę, to psiaki będą miały dobre warunki i kochajacy domek Quote
Mysia_ Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Będzie dobrze, musi być :cool3: A teraz niecierpliwie czekamy na nowe fotki :loveu: Quote
Pianka Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 arfafred napisał(a):Wspaniale, że są już w domu i najważniejsze, że RAZEM. Brawo dziewczyny!! Czy Pani zrobiła na Was dobre wrażenie? Zrobiła bardzo dobre wrażenie. Opowiadała o swoich poprzednich pieskach, o tym, że nie jest np. zwolennikiem trzymania psów na łańcuchu itp. Nora jak widać na zdjęciu ma nawet już swoją kanape, która będzie tylko jej:eviltong: Powiedziałam jej, że zadzwonie skontrolować czy wszystko w porządku:diabloti: Quote
Pianka Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Nie umiałam już wytrzymać i zadzwoniłam do pani:evil_lol: Wszystko jets w porządku. Nora i Płotek ładnie przespali noc. Tylko pani jest troche zestresowana, mówiła, że się kilka razy przebudziła w nocy i zaglądała do nich czy wszystko jest w porządku. Płotek już całkowicie przebudzony, cały czas podaje im łapke i prosi o głaskanie. Jak to zwykle Płotek robił w schronisku:loveu: Nora jeszcze śpiąca, mocno ją ten sedalin trzyma:eviltong: Pieski chodzą na spacerek, Nora na smyczy cały czas. Narazie nie próbują uciekać. W domu też nic nie niszcza, pani jak wychodziła na gospodarstwo na chwile to ich zostawiłą samych w domku zamkniętych i wszystko było w porządku. Pani bardzo się martwi, żeby Nora czegoś nie odwaliła i nie zaczeła uciekać i prosi, żeby mocno trzymac kciuki. Widać, że bardzo ich już pokochała i chce żeby z nią już były zawsze:loveu: Zreszta juz wczoraj mówiła do Nory, żeby nie uciekała bo ona się popłacze jak coś sie stanie. Jest dobrze:loveu: No to tyle narazie:multi: ....... Nie dostałam jeszcze wpłaty od elik, wiec brakuje 50 zł:shake: Quote
arfafred Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Pianka, super że zadzwoniłaś. Cały czas myślę o psiakach i do końca nie byłam pewna ich nowej pani, ale teraz już jestem spokojna.:lol: Zgodnie z obietnicą, pokryję resztę za transport, jeśli ktoś nie wpłaci. Daj znać czy chcesz jeszcze poczekać na elik, czy mam jutro zrobić przelew. Quote
maggie1971 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Pianka napisał(a):Nie umiałam już wytrzymać i zadzwoniłam do pani:evil_lol: Wszystko jets w porządku. Nora i Płotek ładnie przespali noc. Tylko pani jest troche zestresowana, mówiła, że się kilka razy przebudziła w nocy i zaglądała do nich czy wszystko jest w porządku. Płotek już całkowicie przebudzony, cały czas podaje im łapke i prosi o głaskanie. Jak to zwykle Płotek robił w schronisku:loveu: Nora jeszcze śpiąca, mocno ją ten sedalin trzyma:eviltong: Pieski chodzą na spacerek, Nora na smyczy cały czas. Narazie nie próbują uciekać. W domu też nic nie niszcza, pani jak wychodziła na gospodarstwo na chwile to ich zostawiłą samych w domku zamkniętych i wszystko było w porządku. Pani bardzo się martwi, żeby Nora czegoś nie odwaliła i nie zaczeła uciekać i prosi, żeby mocno trzymac kciuki. Widać, że bardzo ich już pokochała i chce żeby z nią już były zawsze:loveu: Zreszta juz wczoraj mówiła do Nory, żeby nie uciekała bo ona się popłacze jak coś sie stanie. Jest dobrze:loveu: No to tyle narazie:multi: ....... Nie dostałam jeszcze wpłaty od elik, wiec brakuje 50 zł:shake: Hihi wiedziałam ,że nie wytrzymasz:evil_lol:, ale szczerze mówiąc sama sie martwiłam i gdybym miała telefon do nich to też bym już zadzwoniła:diabloti: Bardzo się cieszę ,że wszystko OK. Kochane psiaki:loveu: Quote
madzia828 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 super wieści:multi::multi: nareszcie maja wspaniały domek:loveu::loveu: Quote
Asta17 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Hurra :loveu: to niesamowite, że po tylu latach czekania i tylu przeciwnościach losu tej parze poszczęściło sie w życiu....jeśli Nora i Płotek bedą czuły, że są kochane i mają swobode nie bedzie im sie chciało uciekać, bo mozna powiedziec, że znalzły swoje miejsce na ziemi, gdzie będą szczęsliwe:loveu::multi: A Wam dziewczyny bardzo dziękuję za trud dowiezienia psiaków :):cool3: Quote
Pianka Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='arfafred']Pianka, super że zadzwoniłaś. Cały czas myślę o psiakach i do końca nie byłam pewna ich nowej pani, ale teraz już jestem spokojna.:lol: Zgodnie z obietnicą, pokryję resztę za transport, jeśli ktoś nie wpłaci. Daj znać czy chcesz jeszcze poczekać na elik, czy mam jutro zrobić przelew.[/quote] Elik się nie loguje od 20 marca, nie wiem czy coś stało ale czekanie będzie bez sensu. Ale bardzo bym prosiła, żebyś przelała tą reszte do maggie1971. Ja moge robic raz na miesiąc przelew, wiec mi troszke szkoda:oops: maggie podaj na PW numer konta arfafred:p Dziękujemy bardzo:loveu: [quote name='maggie1971']Hihi wiedziałam ,że nie wytrzymasz:evil_lol:[/quote] No co ty nie powiesz:eviltong::evil_lol: Powiedziałam pani, że zadzwonie znów za kilka dni. Już to widze jak wytrzymuje kilka dni:evil_lol: Quote
arfafred Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 OK, jutro przeleję (maggie1971 - czekam na nr konta). Napiszcie jeszcze jak tam jest, czy gospodarstwo ogrodzone? Pola, czy lasy ? Itp. Strasznie się cieszę. Dobrze, że tylko Pianka ma do nich nr telefonu. Jedna dzwoniącą babę jakoś zniosą.:diabloti: Quote
Pianka Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Teren nie jest do końca ogrodzony, znaczy się mają z tyłu domu taki ogródek ogrodzony, ale od drugiej strony to nie jest ogrodzone. To bardzo duże gospodartwo, chyba im sie nie opłaca całości ogradzać. Są tam pola, łąki i las, czyli dla Płotka i Nory idealnie:p Quote
arfafred Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Maggie1971 - dzisiaj przelałam. Pianka - nie masz przypadkiem ochoty znowu zadzwonić do Pani :diabloti::diabloti::diabloti::hand: Quote
maggie1971 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='arfafred']Maggie1971 - dzisiaj przelałam. Pianka - nie masz przypadkiem ochoty znowu zadzwonić do Pani :diabloti::diabloti::diabloti::hand:[/quote] Dzięki bardzo:loveu: właśnie Pianka nie masz ochoty zadzwonić do Pani:evil_lol: Quote
Recommended Posts