Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stasia przeżyła kolejną noc, stan suni poważny. Dzisiaj chyba ciut lepiej niż wczoraj, chociaż nadal ma obrzęki. Zastrajkowała z jedzeniem psich puszek, ale jak dostała surowej wołowinki, to capnęła i już nie oddała :) Minęło jej rozwolnienie.
Czuję lekki optymizm, ale bez szaleństw. Stan dalej niepewny !

Posted

Jolanta08 napisał(a):
Dzielna dziewuszka oby tak dalej trzymać :happy1::happy1:

Jesteście spaniałe, dałyście małej wielką szansę a ona bardzo chce żyć. Mam nadzieję, że wszystko będzie OK !!!! Trzymam za Was kciuki.

Posted

Mała po kolejnej nocy. Sygnalizuje że chce się załatwić, wtedy jest wystawiana z klatki. Poza tym cały czas ogranioczamy mocno ruch.
Teraz w gabinecie na dziennym pobycie. Ponownie lekkie rozwolnienie, ale takie z którym wytrzymuje zanim nie stanie na trawce.
Prosze trzymajcie co można - ona tyle przeszła, że ją podziwiam. Takie zaparcie w suni, taka wola życia...

Posted

Po takich przejściach jedyne co powinna dostać od życia to ciepły dom, pełna micha i kochający człowiek.
Trzymam kciuki z całych sił i myślę o małej na okrągło :-(

Posted

Stasia umarła dzisiaj ok. 6.00 rano. W domu. Ostra niewydolność nerek i mięsnia sercowego. Nie dała rady.
Przepraszam Was!!!
Nie moge pisać na razie... rozpacz nie pozwala. Tak nam zależało, aby zyła...

Posted

i gdzie tu sprawiedliwość ? gdzie jakiś sens? Śledzilam jej wątek i mocno wierzyłam w szczęśliwe zakończenie tym bardziej, że mam sunię bliźniaczkę Stasi... Do zobaczenia Stasiu kochanie...