agata51 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Nigdzie nie jadę! A zwłaszcza w góry. Góry mi szkodzą. Hopek, biegniemy po płaskim, słyszysz? Quote
wredne_słonko Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ee jak w góry to ja się wpraszam! Quote
agata51 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Hopkowi spodobałoby się w górach! Bierzecie go? Quote
wiewiora1 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 No ale najwyrazniej nie pale nalogow na dlugi czas:cool1:co nie,,,,?Brazowiutka????:mad: Quote
wredne_słonko Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Bo Brązowa to już na straceniu jest. Ważne, że próbowałaś. Biedny Hopek. Taka pogoda. Błoto się porobi, ubranko się pobrudzi :shake: Quote
agata51 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Brązowa wykąpie i wyczesze. Uwielbia znęcać się nad Hopkiem. :eviltong: Quote
wiewiora1 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ona sie zneca nad nimi od lat, i nie wiem kto ja przyjal do Tozu!!!! Quote
wredne_słonko Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 agata51 napisał(a):Brązowa wykąpie i wyczesze. Uwielbia znęcać się nad Hopkiem. :eviltong: No i właśnie dlatego tak mi go szkoda ;) Quote
wiewiora1 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 A u nas nie pada,,,,ale zimnica jest jak nic!!!!!!!ble ,,a wiewiorka nie lubi zimna,,,:placz: Quote
irysek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 jejku kochany chlopak, caly czas o toie mysle sliczniutki ty irysku moj. chyba zeskanuje zdjecia iryska i wkleje, zebyscie zobaczyly, ze to kropka w kropke hop. Quote
brazowa1 Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 to czekamy Irysku! Hop podtrymowany,faaajny sie zrobił.nawarczal sie przy tym,jak kretyn,ale na dzikim warkocie sie skonczylo.On juz wie,ze na nas nie robi to najmniejszego wrazenia.Nawet mi przykro,gdy on tak sie stara i tylko wywołuje smiech. Chyba odwalilismy kawal dobrej roboty w nauce pielegnacji tego pana niedotykalskiego.Dom z dobra motywacja i zdeterminowany-da rade. Quote
agata51 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 No to zabieram cię na spacer, przystojniaku. Na mnie też te twoje warkoty nie robią wrażenia. :loveu: Quote
wiewiora1 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 No i jak dobrze byc czasem na kursach komputerowych,,,,mozna tez w miedzy czasie Hopa podniesc!!!A co tam,,,, Wiec mlody skikaj pokazac sie ludziom a jakze by inaczej,,,,,!!!!:p Quote
agata51 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Pokazuj się ludziom, Hopaku! Wśród nich jest przecież twój Pan! Quote
wiewiora1 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 . Chyba odwalilismy kawal dobrej roboty w nauce pielegnacji tego pana niedotykalskiego.Dom z dobra motywacja i zdeterminowany-da rade.[/quote] Tak wiec hop moze isc spokojnie do domu!!!Brazowa nauczyla go wszystkiego,,,jest pokornym psem,,pelnym milosci i szuka domu!!!! Quote
agata51 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Hop, podziękuj pięknie Brązowej. :loveu: Ale z tą pokorą nie przesadzaj, warknij czasem na cioteczki. Domku, słyszysz, Hop jest do wzięcia! Quote
millarca Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 wiewiora1 napisał(a):. Tak wiec hop moze isc spokojnie do domu!!!Brazowa nauczyla go wszystkiego,,,jest pokornym psem,,pelnym milosci i szuka domu!!!! nie jest.On tylko zaakceptowal pielegnacje.Jako tako. Quote
brazowa1 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 wiewiora1 napisał(a):. Tak wiec hop moze isc spokojnie do domu!!!Brazowa nauczyla go wszystkiego,,,jest pokornym psem,,pelnym milosci i szuka domu!!!! nieee,wiewiora prosi sie o rychła smierc. tak,to slodki piesek,czeszemy mu lapki ,a on w tym czasie rozdaje nam całuski...a do obcinania pazurkow przynosi w zebach cązki. Quote
agata51 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 No, a już się bałam, że coś a nim nie tak. Quote
wredne_słonko Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Jaki ten Hop idealny. Jeszcze troche a sam zacznie sobie błoto z sierści wyczesywać.. No a tak poważnie to dla Hopkowego człowieka to warki nie będą straszne. Quote
agata51 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Spacerek, Hopaku? Może na którejś ze ścieżek pojawi się Twój Jesienny Pan? Quote
wiewiora1 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Tylko bez paniki mi prosze tutaj!!!!Hop jest grzeczny jako tako,,,i ma duze poklady milosci ,,i szuka domu,,,to fakt!!!!!A to ze mu czasem rozki wychodza,,,to juz inna sprawa,,,,,ale kto jest swiety niech podniesie reke,,,,a ja go obrzuce!!!!!:diabloti: Quote
Recommended Posts