Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jejku kochany chlopak, caly czas o toie mysle sliczniutki ty irysku moj. chyba zeskanuje zdjecia iryska i wkleje, zebyscie zobaczyly, ze to kropka w kropke hop.

Posted

to czekamy Irysku!
Hop podtrymowany,faaajny sie zrobił.nawarczal sie przy tym,jak kretyn,ale na dzikim warkocie sie skonczylo.On juz wie,ze na nas nie robi to najmniejszego wrazenia.Nawet mi przykro,gdy on tak sie stara i tylko wywołuje smiech.
Chyba odwalilismy kawal dobrej roboty w nauce pielegnacji tego pana niedotykalskiego.Dom z dobra motywacja i zdeterminowany-da rade.

Posted

.
Chyba odwalilismy kawal dobrej roboty w nauce pielegnacji tego pana niedotykalskiego.Dom z dobra motywacja i zdeterminowany-da rade.[/quote]

Tak wiec hop moze isc spokojnie do domu!!!Brazowa nauczyla go wszystkiego,,,jest pokornym psem,,pelnym milosci i szuka domu!!!!

Posted

wiewiora1 napisał(a):
.

Tak wiec hop moze isc spokojnie do domu!!!Brazowa nauczyla go wszystkiego,,,jest pokornym psem,,pelnym milosci i szuka domu!!!!

nie jest.On tylko zaakceptowal pielegnacje.Jako tako.

Posted

wiewiora1 napisał(a):
.
Tak wiec hop moze isc spokojnie do domu!!!Brazowa nauczyla go
wszystkiego,,,jest pokornym psem,,pelnym milosci i szuka domu!!!!

nieee,wiewiora prosi sie o rychła smierc.
tak,to slodki piesek,czeszemy mu lapki ,a on w tym czasie rozdaje nam całuski...a do obcinania pazurkow przynosi w zebach cązki.

Posted

Tylko bez paniki mi prosze tutaj!!!!Hop jest grzeczny jako tako,,,i ma duze poklady milosci ,,i szuka domu,,,to fakt!!!!!A to ze mu czasem rozki wychodza,,,to juz inna sprawa,,,,,ale kto jest swiety niech podniesie reke,,,,a ja go obrzuce!!!!!:diabloti: