Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='brazowa1']fotki robione tydzien po strzyzeniu.On sie na tej focie po prostu zastanawia,czy mu sie głaskanie podoba czy nie.I sie rzucic,czy tym razem sobie odpuscic.[/quote][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images25.fotosik.pl/292/246f222d6f443a01.jpg[/IMG][/URL]

DOKLADNIE!!!! TO TAKI RUDY FALSZYWIEC!!!!! I WSZYSTKO ROBI Z PREDKOSCIA SWIATLA!!!! PASKUDNIK!!!!
BABCI IZIE SIE UPIEKLO!!!!KOCHANA KOBIETA!!!!

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jednym słowem, jeszcze jeden pies z charakterem? Może bez ten morski klimat? Marynarze też nie są łatwi w pożyciu. Koksiku, śliczny jesteś, wiesz? I na pewno bardzo kochacie się z Hopem!

Posted

Oj Agatko,,,,Tak jak moge zareczyc ze Hop cie nie ugryzie ,,,tak zareczyc cie moge ze po kilku dotknieciach Koksa,,on wyladuje z cala sila na Tobie!!!!I to nie w milych zamiarach!!!!Ale na szczescie Ewa ma do niego podejscie i cierpliwosc!!!biedna Mama!!!!:razz::razz::razz:

Posted

Jednym słowem, jaki piękny taki wredny?! Ale jestem spokojna - Hopa ujarzmiłyście, to i z Koksem dacie sobie radę. Uważaj, Koksie, z tymi cioteczkami nie wygrasz! Lepiej od razu sobie odpuść, bo niepotrzebnie umęczysz i siebie, i dziewczyny. Ale podobasz mi się, bracie.

Hopaku, my tu o Koksie, a ty na spacerek czekasz!

Posted

ciotki na razie sa zajete szukaniem transportu dla Balbiny ,,a zwlaszcza jedna ciotka,,ktora walczy o samochod !!!
Potem jak juz odetchniemy wszystko wroci do normy,,,oby i dla hopa w koncu zaczelo sie cos dziac!!!!!

Posted

oBY NIE BYL ZA BRUTALNY W SWOIM OBWIESZCZANIU,,,BO nASZA bRZOWIUTKA PRZESTANIE GO SMYRAC SWOIMI GRZEBYKAMI ITP ,,,I JAK PRZYJADE TO ZASTANE OBROSNIETEGO DZIADA,,NIEOGOLONEGO ,,ZANIEDBANEGO!!!!
wIEC KOCHAJMY BRAZOWA,,,MIMO WSZYSTKO!!!:angryy:

Posted

wiecie,generalnie czesanie to od dawna nie jest problem.Nakrecimy filmik z nelonikiem,sami zobaczycie (chacahcahcahaca i to bedzie ten jedyny moment,gdy Hop sobie przypomni,ze hie lubi)
Wiec teraz czekajmy na dom,gdzie powiedza:damy rade.Niby ktos sie tam o niego pytal,ale nie byli to ludzie dla tego psa.

Posted

No pewnie! Zaczynam podejrzewać, że w ogóle nie ma ludzi dla tego psa!
Oprócz Brązowej i Wiewióry. Od początku wiedziałam, że nie chcą cię nikomu oddać, Hopku i wymyślają na twój temat jakieś niestworzone historie. Nie daj się, psiaku i uciekaj jak najszybciej do domku. Najlepiej gdzieś na koniec świata!

Posted

wiewiora1 napisał(a):
Patrzcie na ta jędze!!!!:diabloti::diabloti::angryy:

Brazowa z wygladu, to taka kruchutka kobietka z bląd pukielkami.
Ależ to się mozna pomylić:megagrin:

Posted

Tak na moje oko to 70 % PONa w nim jest, jakby w domowych warunkach włos mu rósł do oporu, można by ładnie zatuszować różnicę budowy. Powiedzmy, że dopuszczalne są wszystkie kolory szaty, ale tak intensywna czerń jest pewnie rzadkością, przeważnie w starszym wieku przechodzi w srebrny odcień. Przy kolejnym czesaniu nie pozbawiaj go podszerstka / PONa się nie trymuje/, na tym ma ładnie układać się włos. Oczywiście wiem, że w schronie to nierealne, ale na pewno można z niego zrobić cudo w typie rasy :razz: