agata51 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 brazowa1 napisał(a):Hopa spotkala niespodzianka (mnie zreszta tez),wczoraj odwiedzila go wiewiorka. I co, i co? To początek bajki czy kryminału? Przepraszam, teraz to się nazywa thriller. Quote
brazowa1 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 wiewiorka prawdziwa,ta od wscieklizny berkowej. Bajkowo bylo-poszedl na dodatkowy,nieoczekiwany spacer Quote
agata51 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Kochany Hopek, nie zeżarł wiewiórki! :loveu: Quote
wiewiora1 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 agata51 napisał(a):Kochany Hopek, nie zeżarł wiewiórki! :loveu:,,,,no nie zezarl ,,bo sie wpierw naczytal o wsciekliznie ,,,to i odechcialo mu sie ruszac swojej pierwszej panci!!!:razz::razz: Zaliczyl nawet spacerek z Kara,,i obydwa szly przepieknie na smyczy!!!:multi: Ciesze sie pozatym,,ze Hop zaprzyjaznil sie tak wspaniale z Brazowa ,jest mi wtedy latwiej wyjezdzac i opuszczac schron!!!ajgorsze byly poczatki,,,teraz jest latwiej!!!!:p Quote
agata51 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Oj, trafiły ci się cioteczki, Hopku! Pozazdrościć. Quote
wiewiora1 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 agata51 napisał(a):Oj, trafiły ci się cioteczki, Hopku! Pozazdrościć. Ale tak szczerze ,,,,obydwie czekamy jeszcze na ta trzecia ,konkretna ciotke,,,ta jedyna!!!!!,oby w koncu nadeszla!!!bo widac juz coraz bardziej u hopa uplywajace lata Quote
agata51 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Chciałabym nią być, Hopku. Nie mogę. Przepraszam, piesku. Quote
agata51 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Niekonkretna ciotka zaprasza cię na spacer, Hopaku. Dokąd biegniemy? Quote
wiewiora1 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Niezbyt konkretna ciotka ,,podrzuca cie do gory:razz: Quote
brazowa1 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 ej,szukamy odwazniaka.Z czesaniem to juz nie kłopot-dacie rdae-kaganiec rozwiąże sparwe.Sikanie pozostawiamy otwarte-czyli jak Bozia da :p ale poza tym-całkiem przyzwoity pies. Zupełnie rozny od jego bezowego odpowiednika -Koksa,rowniez schroniskowiec. Quote
wredne_słonko Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 A pewnie, że tak! Stawiam na to, że Hop będzie naprawdę fajnym domowym psem :fadein: Quote
brazowa1 Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 a to drugi piesio-agent.Tylko o ile Hopowi sie juz ufa,to temu rudemu nie bedzie mozna zaufac nigdy.No-cala nadzieja w Millarce.Sluchajcie,a moze ja mu załoze wątek,potem bedzie dom i odnotujemy to jako ogromny sukces adopcyjny :evil_lol: oraz dowod na to,ze KAZDEMU psu trzeba dac szanse :p ja to cięłam.Za kazdym razem,głeboko siebie podziwiam...Nie znosze byc wściekle atakowana przez psa,ktory nie zartuje.Nawet gdy trzymaja go trzy osoby.Chociaz i tak jest niebywała poprawa,pomoc byla potrzebna dopiero przy łapach. Quote
wiewiora1 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Koks,,,durna pala.!!!!A moglby byc pieknym i milym pieskiem w domu!!!!A tak przez swoj charakterek ,,siedzi i gnije w schronie!!!!! Quote
brazowa1 Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 wiewiora! Ty jego nie żałuj,tylko MNIE! Bo jak go Ewa wezmie,to JA bede musiala go strzyc.A tylko Ewa bedzie do trzymania! Quote
wiewiora1 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='brazowa1']wiewiora! Ty jego nie żałuj,tylko MNIE! Bo jak go Ewa wezmie,to JA bede musiala go strzyc.A tylko Ewa bedzie do trzymania![/quote] No ja zalujev tylko Ewy ,jej domownikow i ciebie jak bedziesz czasem wpadac na kawe do Ewy,,,no chyba ze Koks tak cie pogoni ze odechce ci sie przesiadywania u jego opiekunki:razz::razz::razz: A tak na prawde ,,trzymam za nich kciuki,,jak uda sie kiedys !!!! Niech w koncu ktos naprostuje choc troche tego psa!!!! Quote
brazowa1 Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 oto Koks na zero.Mamy nadzieje,ze to ostatnie schroniskowe golenie.Teraz juz bedzie tylko odrastał i kosmetyczne poprawki w domu :cool1: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images42.fotosik.pl/28/0beb56b25fee8698.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/292/246f222d6f443a01.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images46.fotosik.pl/28/06bdfedb6c218791.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images50.fotosik.pl/28/87fe69f037d2c51d.jpg[/IMG][/URL] Quote
ponka1 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Uuu, nie ten sam pies, wygląda nawet łagodniej / ale najlepiej lubię takie lwie pędzelki na ogonie :lol: / . Czy on zimą nie zmarznie, czy ma przygotowany kubraczek ? a ta nadzieja na dom, to nadzieja, że dla D. TM się zbliża.... Quote
brazowa1 Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Ciotko Ponko...dla Domela TM sie zbliża???co Ciotka sugeruje?:razz: Zaden TM dla Domela sie nie zbliza,to dziarski spaniel.Szczurki powoli sie wybieraja na tamten świat,wiec w miejsce ich klatki pojdzie klatka dla Koksa. Wszyscy sie pytaja,czy on nie marznie.Tłusty,dorosły kundel,ktory mieszka w budynku.Nie marznie.A do zimy,to on zdaży obrosnać-niesamowicie szybko porasta. Quote
ponka1 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Koks w szczurzej klatce- jaja sobie robicie, chociaż po ostrzyrzeniu może zostać gryzoniem z wyglądu, bo z charakteru pewnie już jest :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 "w miejsce ich klatki pojdzie klatka dla Koksa",nie do tej samej,buchacahcahachacah i tak sie rodza słynne dogomaniackie kłotnie,prawda?:evil_lol: Quote
agata51 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images25.fotosik.pl/292/246f222d6f443a01.jpg[/IMG][/URL] Cóś przygaszony Koksik po strzyżeniu! Może on jak Samson, całą siłę ma we włosach. Ciekawe, która z cioteczek to Dalila. Ale cudny jest. Wszystkie sopopsiaki takie urocze? Hopku, stęskniłam się. Biegniemy! Quote
brazowa1 Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 fotki robione tydzien po strzyzeniu.On sie na tej focie po prostu zastanawia,czy mu sie głaskanie podoba czy nie.I sie rzucic,czy tym razem sobie odpuscic. Quote
Recommended Posts