brazowa1 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 serio nikt nie chce Hopa?........... Quote
agata51 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 brazowa1 napisał(a):serio nikt nie chce Hopa?........... Niemożliwe. Ktoś musi chcieć! Quote
wredne_słonko Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Eee dokładnie. Jak można nie chcieć takiego psa? Toż gdyby były zwroty w Sopocie to sama bym wymieniła moją kobietę z brodą na Hopa! Quote
brazowa1 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 No nie!!! dostalas spolegliwa,grzeczniutka kobiete z broda.A ze jaki pan,taki kram,to ja umywam rece :cool1: Quote
wredne_słonko Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 brazowa1 napisał(a):A ze jaki pan,taki kram, No dokładnie. Dianka to wyjątkowo inteligentna, piękna i dobrze wychowana suka :mdrmed: Quote
wiewiora1 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 wredne_słonko napisał(a):Eee dokładnie. Jak można nie chcieć takiego psa? Toż gdyby były zwroty w Sopocie to sama bym wymieniła moją kobietę z brodą na Hopa! Wowww,,,masz kobiete z broda?????To daj ja do Masz Talent!!!!:diabloti: Quote
wredne_słonko Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 wiewiora1 napisał(a):Wowww,,,masz kobiete z broda?????To daj ja do Masz Talent!!!!:diabloti: Masz racje! Te 100 tysięcy to całkiem niezła suma. Wie ktoś jak to wygląda od strony prawnej? Musiałabym się z Dianą podzielić? Quote
wiewiora1 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Slonce ty moje....kasa cala nalezalaby do uczestniczki i zwyczenszczyni,,,,Czy Brodata panna podzielilaby sie z toba????:razz::razz: Jesli na to zasluzylas?!!!!!!!?!!!!!:razz::razz::razz::razz::diabloti:Bedzie ci pisane bogactwo wowczas!!!Jednak to podlega ocenie tylko tej unikalnej towarzyszki:) Quote
brazowa1 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Diance sie kupi kilo kielbasy i bedzie zadowolona.Ze stylistka Dianki sie podziel. a poza tym mi tu miga 20 baniek,wiec jutro pewnie Wam obwieszcze,ze Hop jest moj,hehheheheh Quote
agata51 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Jakieś harce wyczyniają się na twoim wątku, Hopaku! Kobiety z brodą to nic nadzwyczajnego, dziewczyny - przekonacie się za kilkadziesiąt lat. To ty, Hoku, jesteś jedyny i niepowtarzalny, i talenta przeróżne masz, i tobie te 100 tys się należą! Quote
brazowa1 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 OJ,ta kobieta z broda jest nadzwyczajna :) Quote
agata51 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 brazowa1 napisał(a):OJ,ta kobieta z broda jest nadzwyczajna :) Można ją poznać bliżej? A my, Hopaku, na spacerek biegniemy! Quote
wredne_słonko Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/11069026-post425.html - proszę kobieta z brodą ;) No i już się zamykamy, żeby się nam hop nie obraził. W końcu to jego wątek. Quote
brazowa1 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 moze w końcu ktos podejmie sie ryzyka i go pozna,a potem wezmie ze soba,bo stwierdzi,ze "nie taki Hop straszny,jak go maluja"? Quote
wiewiora1 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ludzie,,,,,no a brode to ona rzeczywiscie ma:cool3::cool3:!!!! Hopa podnosze!!!I jak mowi Brazowa,,,,niech wkoncu ktos go zauwazny ,,bo to dobry pies!!! Quote
agata51 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Nie mogłam się oprzeć. :Cool!: Niech ją wszyscy poznają! Hopaku, miałeś przyjemność poznać tę panienkę? Quote
wiewiora1 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Smiesznie wyglda!!!!!:razz::razz: Podrzucam hopaka:multi:I lece spac,,,, Quote
brazowa1 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 pytam,czy był Karmelek na spacerze...slysze odpowiedz ze śmiechem: tak! z Hopem! :lol: i to nie był żart,pani Iza wyprowadza je oba,bo hopek taki grzeczny,wiec dobrze sie dogaduje z Karmelkiem.A Karmelkowi kopara opada w doł,za kazdym razem,jak idzie na taki lączony spacer i woli nie robic nic,bo widac naokolo świat wariuje :diabloti: i gdzieś tu jest haczyk Quote
agata51 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Tak trzymaj, Hopku! Skoro nie zjadłeś jeszcze Karmelka, nie jest z tobą tak źle! Quote
wiewiora1 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Tak wiec jak widac,,Hop z wiekiem staje sie aniolem!!!To po pierwszej ( nie po drugiej :razz:) Cioteczce!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Nic ciotki nie zrozumiały :shake::p:cool1: to nie Hop mial zjeść Karmelka,tylko Karmelek Hopa. Quote
agata51 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Karmelek Hopa? Jesteś pewna, Brązowa? Poproszę o Karmelka. Coraz ciekawsze egzemplarze odkrywam w waszym schronisku. Quote
akucha Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Posiwialo mu paszczydełko. Ale jeszcze piękniejszy jest. Quote
Recommended Posts