Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
gdy pada,Hop mimowolnie tapla sie w kaluzach....pewnie by nie chcial.Dlugowlose psy maja przerabane....

Skąd wiesz, że mimowolnie? Może lubi? Ja uwielbiam. Od dziecka. Hopek, kałuże wyschły, ale trawka cudownie mokra!

Posted

Proszę bardzo:
1. od jutra zmniejszam do wyznaczonego przez siebie minimum dzienną dawkę nikotyny.
2. od dziś przez 10 dni litości! nie wezmę do ust moich ulubionych lodów z owoców leśnych.
Mało? Hopeczku, dla ciebie jestem skłonna do jeszcze większych wyrzeczeń! :loveu:

Posted

Wycinania rzepów nikt nie lubi. Ja wyczesuję - też nie lubią. Rzepów nikt nie lubi. Lubiłabyś, gdyby ci wycinano albo wyczesywano rzepy z kłaków?
Jak to? Tylko brązowa cioteczka o tobie pamiętała, Hopaku. Idziemy na spacer, Opaku.

Posted

wiewiora1 napisał(a):
u nas na szczescie ,,,ludziska w krotkich rekawkach chodza,,ale pewnie nie dlugo,,,,bo z polski przywieje sie zapewne zimna aura jak nic!!!bleeee

Cóś mi to pachnie Irlandią.

Hopak na opak, masz ochotę na spacer? Ja nie bardzo, ale dla ciebie wszystko :loveu:!