talut Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 wow! wylądowałyśmy na 8. miejscu :evil_lol: dziękujemy wszystkim, którzy zagłosowali na Monulca ;) i gratulacje dla zwycięzców :D Quote
onek Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Autor:onek Modele: Aston & Lincoln Tytuł: Pod stołem - bez zmian.. Quote
chicken Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Autor: Chicken modelka: Kesi zdjecie1: W łonie natury zdjecie2: Nie ma jak zdjęcie... Quote
Madzia_19 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Autor: Madzia_19 Model: Lucky Luck Tytuł: O zachodzie słońca Autor: Madzia_19 Model: Lucky Luck Tytuł: Śpioch Autor: Madzia_19 Model: Lucky Luck Tytuł: Poszukiwacz Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Autor: Ja go|denk@! Model: Harry Tytuł: "Moja piłka! Nikomu jej nie oddam!!" Autor: Ja go|denk@! Model: Harry Tytuł: "Biegnę do Ciebie! Ale mam nadzieję, że dasz mi tą piłkę!" Autor: Ja go|denk@! Model: Harry Tytuł: "Jestem przystojny prawda??" Quote
Ziółkowa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Autor: Ziółkowa Modelki: Branka i Hrabianka Tytuł: Siostry hipnotyzerki Quote
shedow Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 hmmm.. poszło mi lepiej niż sie spodziewałam :):) gratulacje dla wszystkich :):):) Quote
dreamer Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Autor: dreamer Modelka: Axa Tytuł: Baletnica Quote
niedzwiedzica Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Autor: niedzwiedzica Model: Heśka i Koka tytuł : " W zielonym nam do twarzy " Quote
nathaniel Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Autor: Nathaniel Pies; Rambo Tytuł : Romantycznie (?) Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Autor: Sylwia Pies: Figa Tytuł: Marzycielka [ciekawe czy by była zła jakbym zjadła ten aparat...:mad:] Quote
Martula_G Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Autor: Martula_G Modelka: Tabby Badoo Tytuł: Lunatycy otaczają mnie... Tytuł: Arcymądre spojrzenie - kurczę, co Ona robi...... Tytuł: Chyba śni mi się kurczaczek z ryżem.. a może wątróbka z kaszą.... Quote
Welsh Terrier Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Autor: Welsh Terrier Modelka: Gracja Czereda Trapera Tytuł: "Nad Fińską rzeczką..." :cool3: Wygląda na to, że zdjątko nie jest robione w sierpniu! Zdjęcie zdyskwalifikowane! Quote
:: FiGa :: Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Welsh Terrier']Autor: Welsh Terrier Modelka: Gracja Czereda Trapera Tytuł: "Nad rzeczką..." :cool3: Wątpię czy to zdjęcie było robione w sierpniu :lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Autor: Sylwia Pies: Figa Tytuł: A zrobisz tak..?? Quote
Welsh Terrier Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Wątpię czy to zdjęcie było robione w sierpniu :lol: To trzeba by było zmienić nazwę w temacie na Zdjęcie sierpniowe a nie "zdjęcie sierpnia" :lol: :lol: :lol: LoL Quote
nathaniel Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Welsh wystarczyło przeczytać regulamin konkursu Zasady konkursu Zgloszenia i nominacje 1. Każdy chętny przedstawia (nominuje) maksymalnie 3 zdjęcia własnego pieska lub psa innego Dogomaniaka (zrobione w sierpniu) - opatrzone tytułem, imieniem pieska i nickiem autora. Nominujcie zdjęcia, które wydają się Wam szczególnie piękne, niezwykłe, śmieszne czy oryginalne :lol: Zdjęć nie trzeba przedstawiać na raz, mogą być dodawane stopniowo przez cały miesiąc. Quote
Welsh Terrier Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Dobra, dobra :P A ile mogę zdjęć wstawić? 2 czy 3 teraz? tamto zdyskwalifikowane się liczy? Już zmieniłam tytuł zdjęcia, myślę, że można już je uznać ;P Quote
kurczak_wtw Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 1. pies: Misiek autor: kurczak_wtw tytuł: łapiemy słonko na pomoście 2.pies: Misiek autor: kurczak_wtw tytuł: trzeba być czujnym! (nigdy nie wiadomo co czycha w jeziorze) Quote
Shanara Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 autorka: Shanara modelka: Margo (gościnnie występuje dziecko autorki) tytuł: "Mamo, możemy jeszcze chwilke pooglądać telewizję?? Prosimy..." Quote
norton Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Oto moje propozycje :lol: Autor: Norton Model: Norton Tytuł: Ile jeszcze razy będziesz mi dawał po oczach fleszem? Autor: Norton Model: Norton Tytuł: Uśmiech do zdjęcia Autor: Norton Model: Norton Tytuł:"Kochać to nie znaczy...zawsze to samo..." Quote
dbsst Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Autor: dbsst Model: Szpilka Tytuł: Turboszpila która w poopie ma nitro a w mózgu samo zło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Autor: dbsst Model: Szpila i Leon Tytuł: Szpilkameleon i Leobyk w akcji :evil_lol: dziękuje Quote
bonita Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Autor: Bonita Model: Dickens Tytuł: Z koreczkiem mu do twarzy Quote
Recommended Posts