Behemot Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 palma napisał(a):I bardzo dobrze :loveu: :loveu: :loveu: A z jakiej hodowli masz bordaska ;) A nie możecie o tym pogadać na priw albo w swoich galeryjnych wątkach? :razz: Quote
Behemot Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Sierpniowy wątek już istnieje (zapraszam do podawania kandydatur :lol:). Na razie nie jest przyklejony, bo gdzieś nam Evelinę wywiało :roll: Quote
Loona Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Behemot napisał(a):Swoje głosy przysyłajcie do mnie na PW. Będę je zliczać na bieżąco i na początku lipca podam wyniki chyba września? Quote
Behemot Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Loona napisał(a):chyba września? Oczywiście, już poprawiłam. Dzięki za przypomnienie ;) Quote
sylwiaskalska Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 To ja pierwsza wkleje :) Na razie dwa :) Autor Sylwia Psy Tekila & Laluś Zdjęcie - letni odpoczynek autor- Sylwia Pies: Laluś Zdjęcie- Uśmiech Quote
Jess Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 No, ciekawe kto wygra :cool3: Było tyle ładnych fot :D Quote
Behemot Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Podanie wyników nieco się opóźni. Jestem poza domem i dość wolno chodzi mi net. Podam je, kiedy tylko będę mogła. Przepraszam za opóźnienie :oops: Czekajcie cierpliwie. Quote
Koma Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 :wallbash: :wallbash: :wallbash: chyba sobie jakieś przypomnienie ustawię, znowu zapomniałam zagłosować :placz: Quote
Behemot Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 A oto tak długo wyczekiwana przez wszystkich chwila :lol: W konkursie udział wzięło 115 zdjęć :lol: Na miejscu III znalazło się zdjęcie autorstwa Izy "Za mamusię, za tatusia". Na zdjęciu Fidel. Zdjęcie otrzymało 14 punktów. Brawo!!! Na miejscu II - zdjęcie Palmy "Głęboko patrzę na świat". Na zdjęciu Boogusia. Zdjęcie dostało 25 punktów. Gratulacje! I na miejscu I - zdjęcie "Tu mnie nie znajdą" autorstwa last-rebel. Na zdjęciu Zuma. Zdjęcie otrzymało 30 punktów. Wielkie brawa!!! A oto pozostała punktacja: 4. Sunday/Rauni' „Ooops! - 13 punktów 5. Demon/Shedow/”Nie odchodź” - 9 punktów 6.Chester/styx/ „Króóólik?” - 8 punktów Szczepan/Vectra/”Do mnie mówisz?” - 8 punktów 7. Lincoln/onek/”Zgryz mam prawidłowy” - 7 punktów Pepe/Lavinia/ „Sobie leżę, a co?” - 7 punktów 8. Mona/talut/”Smile!” - 6 punktów Foczka/KropkaKropka/ „Zyzik” - 6 punktów Zuma/last_rebel/”Czołgistka” - 6 punktów Bohor/malutka/”Może się pobawimy?” - 6 punktów 9. Kamila i Fafik/Patia/”Przyjaciele” - 5 punktów Zmorka/Pysia/ „Mój ci on!” - 5 punktów 10. Oliver/brat Karolayny/”Cieknie mi ślinka na pierwszą lokatę” - 4 punkty Teddy/Rauni/”Grawitacja to wymysł nudziarzy” - 4 punkty Delta/KaRa_TC/”Szczery uśmiech” - 4 punkty Marynia i Munio/Laura/ „Okienko” - 4 punkty Raba/JinnyAl/”Pracowita drzemka długouchej” - 4 punkty Hexa/niedźwiedzica/ „W locie” - 4 punkty 11. Piesia/ulvhedinn/ „Potfforek” - 3 punkty Chester/styx/”Wyginam śmiało ciało” - 3 punkty Lala/Vectra/ „Płukanie paszczy” - 3 punkty Imbir/Imbir1/ „Na basenie” - 3 punkty Pepe/Lavinia/ „Owszem, jadłem styropian!” - 3 punkty 12. Aksa/ulvhedinn/ „Skupienie...” - 2 punkty Zmorka i Szelma/Pysia/ „Walki byków” - 2 punkty Kesi/Chicken/ „Objawienie” - 2 punkty Bahia/Jostra/”Mała modelka” - 2 punkty Tofi/Monia&Tofi/ „Zmokła kurka” - 2 punkty Amirek/Welsh Terier/ „Śpiący królewicz” - 2 punkty 13. Sonia/Behemot/”Kundel rasy chow-chow” - 1 punkt Safi/Basiulka22Tychy/ „Urok osobisty” - 1 punkt Demon/Shedow/ „Dajcie mi spać” - 1 punkt Manteufel/Simbik/ „Zauroczony” - 1 punkt Serdeczne gratulacje!!! :lol: Quote
nathaniel Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Gratuluję :evil_lol: a ja jak zwykle nic...buuu ;) Quote
simbik Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Gratuluję :lol: [SIZE="1"]Nawet udało mi się wytypować 1 miejsce Quote
Daga_i_Oskar Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Autor: Daga&Oskar Pies: Oskar Tytu: "Ja jestem kung-fu li karate mistrz" :lol: :lol: Quote
JinnyAl Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 GRATULACJE:klacz::klacz::klacz: WSZYSTKIM!!! a moja nominacja dostała 4 punkty!!! HURRA! :cool2: Quote
LAURA Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! :d:d:d hehe 10 miejsce,lol Quote
lavinia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 gratulacje dla zwycięzców :multi: :multi: a mój Pepiś na 7 miejscu - dziękuję !!!!!:loveu: Quote
Vectra Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 graulacje dla wszystkich :multi: :multi: :multi: wow 6 i 11 miejsce :multi: :multi: :multi: bardzo dziękujemy wszystkim którzy na nas głosowali :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: strasznie ,ale to strasznie nam miło na serduszku :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 My też 11 miejsce:lol:, ale Fidelek wylądował na III miejscu:multi:, gratulacje dla wszystkich:multi: Quote
BooBC Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Tylko ja głosowałam na Rauni i borderka z jej zdjątka ? Koma ja też się chyba spóźniłam, bo głosowałam jeszcze na AiK i Zoche, a nie widze ich tu ... ah ta skleroza :mad: :evil_lol: :mad: :Cool!: :Rose: [SIZE=3]Bardzo ładnie dziękujemy za tak zaszczytne miejsce :Rose: :Cool!: :bigcool: :B-fly::lilangel: :Cool!: :lilangel: :B-fly: :bigcool: GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ... BO WSZYSTKIE FOTKI BYŁY NA 100 :lilangel: :Cool!: :lilangel: Quote
Loona Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Gratulacje dla wszystkich :smilecol::smilecol: Quote
chicken Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Ja tez dziekuje-12 miejsce za zdjecie zrobione komorka :loveu::loveu: W konkursie zdjecie sierpnia bedzie zdjecie z cyfrowki :p:p BARDZO DZIEKUJEMY I GRATULUJEMY ZWYCIEZCA :loveu::loveu: Quote
Iza i Fidel Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Bardzo dziekujemy za glosy i cieszymy sie niesamowicie z III miejsca :multi: :multi: :multi: :multi: Hmm,Behemot czy aby napewno wszystkie glosy zliczylas? No bo pamietam,ze glosowalam jeszcze na Lalusia Sylwii,a nie ma jej w podsumowaniu. Quote
Recommended Posts