Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 A ja zgłaszam drugą fotke :) Autor: Ja czyli Pysia Modelki: Zmorka i Szelma :) Tytuł: Walka byków :evil_lol: Quote
lavinia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 autor ; Lavinia model; Pepe tytuł : sobie leżę, a co ??? Quote
Welsh Terrier Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Autor: Welsh Terrier Model: Amirek Tytuł: :loveu:ŚPIĄCY KRÓLEWICZ:loveu: Autor: Welsh Terrier Model: Amirek Tytuł: "Mmm... Pyszne te śniadanko... Dacie więcej?:cool3:" Autor: Welsh Terrier Model: Amirek Tytuł: Poranna gimnastyka Quote
styx Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Autor: styx. Model: Chester Tytuł1: "Wyginam śmiało ciało" Tytuł2: "Króóóólik?!" Tytuł3: "Prawie jak słonik Dumbo. Prawie robi wielką różnicę." ;) Quote
ajcka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Nie mozemy sie doczekac....:cool3: Ciekawosć to sprawia. Quote
Welsh Terrier Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 hehe :P Dzięki za pomoc :) Pozdrawiam Paula! :D :cool3: Quote
ajcka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Moja 1 fotka. "Potwór z Loch Ness" autor:ja modelka :Benia Quote
nathaniel Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Nudna jesteś! Autor: Nathaniel Pies: Rambo vel Bunia /Gbur (jak kto woli) Quote
Evelina Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [SIZE="1"]Bardzo prosze, jesli chcecie pomoc komus przy zmniejszaniu zdjecia robcie to poprzez PW. Ten topik ma zawierac jedynie kandydatury i ewentualne komentarze do zdjec. Szkolka wstawiania zdjec i graficzne zaklady uslugowe znajduja sie w innych topikach :p Przypominam rowniez, ze zdjecia w linkach lub za duze sa automatycznie zdyskwalifikowane i nawet jesli znajduja sie w tym topiku glosy na nie oddane nie beda brane pod uwage. Tak stanowi regulamin konkursu ! Quote
beria Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='Evelina'][SIZE="1"]Bardzo prosze, jesli chcecie pomoc komus przy zmniejszaniu zdjecia robcie to poprzez PW. Ten topik ma zawierac jedynie kandydatury i ewentualne komentarze do zdjec. To do mnie :oops: Zrozumiałam ;) Quote
last_rebel Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Autor : Last_rebel Model : Zuma Tytul : Tu mnie nie znajda Quote
last_rebel Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Autor : Last_rebel Model : Zuma Tytul : corenka tatusia Quote
KropkaKropka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Autor: KropkaKropka Model: Foczka vel Hośka Tytuł: "Zyzuś" :cool1: (Sorry za rozmiar, inaczej nie umiem :oops:) Quote
dog_master Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 1. musi byc imie psa? mam imho fajne foty, ale niektorych nie znam... :/ 2. moze glupie pytanie, ale... jaki jest na forum max. rozmiar fotki? (wymiary i waga) Quote
nathaniel Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 dog_master napisał(a):1. musi byc imie psa? mam imho fajne foty, ale niektorych nie znam... :/ 2. moze glupie pytanie, ale... jaki jest na forum max. rozmiar fotki? (wymiary i waga) 500x500 waga niepodana (tak co by Ci sie na serwer zmiescilo... ) [ regulamin! czytac!] Quote
Behemot Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Dopiero wróciłam z wakacji. Wyniki czerwcowej edycji konkursu będą jutro :p Quote
Behemot Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Z lekkim opóźnieniem przedstawiam wyniki czerwcowej edycji konkursu - świeżutkie, jeszcze ciepłe :lol: [SIZE=2]Do konkursu zakwalifikowały się 72 zdjęcia. Tradycyjnie zaczynamy od miejsca trzeciego. A znalazło się na nim zdjęcie " :WTF:" Autorką jest Olcha, a na zdjęciu urocza, wielkooka Tequila. Zdjęcie zdobyło 27 punktów. :klacz::klacz::klacz::klacz: [SIZE=3]Na MIEJSCU DRUGIM, Z 28 punktami, zdjęcie "Ratunku, ja tonę!" Na zdjęciu Vigo, a autorką jest Rauni. :klacz::klacz::klacz: I wreszcie miejsce pierwsze: Fruzia na Zdjęciu agamtb, "Długo mam tak jeszcze leżeć?" Zdjęcie zdobyło 43 punkty. :klacz::klacz::klacz::smilecol: A oto pozostali laureaci: 4. Boogie/Palma/"Gdzie ta moja mamusia?" - 25p. 5. Sharon/KaRa_TC/"Tak się je truskawki" - 22p. 6. Basco/An3czka/"Jamochłon" - 20p. 7. Erga/Luthien/"Mokry nochal" - 15 p. 8. Tanga/Greven/"Co pitbull może zrobić z sarenką" - 13 p. Lukasz Kowa/"Supermenka" - 13p. 9. Dusia/AiK/"Mały pies i morze" - 12p. 10. Fidel/Iza i Fidel/"Państwa nie ma w domu" - 10 p. 11. Kenia/PATIson/"Galopy po plaży" - 9 p. 12. Laluś/Sylwiaskalska/"Lustrzane oczka" - 8p. 13. Gusio, Żelka, Dablik, Dżezik/agabass/"W szalonej pogoni" - 7p. 14. Basco/An3czka/"Gollum" - 6 p. 15. Gomez?agabass/"Czekając na grilla" - 4p. Tofka/Uria/"Grunt to się wyluzować" - 4 p. 16. Komka/Koma/"Arab" - 3p. Oskarowa/"Brak przyciągania" - 3 p. 17. Pepe i Tusio/Lavinia/"Ty, duży, lepiej nie podskakuj" - 2 p. Gala/Daga10011/"Leonberger pilnuje posesji" - 2p. Neli/Imanca/„Sama radość życia, czyli nie ma to jak wyżuty patyk” - 2p. 18. Lala i Tesa/Vectra/"Kąpiel błotna" - 1p. Wszystkim serdecznie gratulujemy! :klacz::klacz::klacz: Quote
dog_master Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Oj tam ;] dzieki :) zawsze wrzucalam malutkie, wiec nie bylo problemow ;) Quote
Vectra Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 autor- Vectra modelka - Lala tytuł - płukanie paszczy autor-Vectra modelka ;) -Szczepan tytuł - do mnie mówisz ? autor-Vectra modele-Kano iSzczepan tytuł - poddaje się Quote
BooBC Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Behemot napisał(a):4. Boogie/Palma/"Gdzie ta moja mamusia?" - 25p. :-o :loveu: :-o Dziękuję Wam wszystkim, jak na pierwszy raz i 4 miejsce :loveu: :crazyeye: :loveu: Quote
Rauni Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 :multi: :multi: :multi: Dziękuję bardzo! To bardzo miłe :loveu: Quote
Agamtb Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Starsznie Wam dziękuję za Wasze głosy:) A Fruziaczek jeszcze mocniej dziękuje i merda ogonkiem z radości!!!!!:Dog_run: Musze się jeszcze dodatkowo pochwalić: otóż to zdjęcie wygrało również czerwcową edycję konkursu fotograficzniego Pedigree!!! http://www.pedigree.pl/Psygora/pl-PL/Nowosci/czerwiec_2006.htm :laola: Quote
Rauni Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Moja nominacja numer dwa: Autor: Rauni Model: Teddy Tytuł: "Grawitacja to wymysł nudziarzy!" (zdjęcie zrobione wczoraj podczas zawodów frisbee we Wrocławiu) Quote
Iza i Fidel Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Behemot napisał(a):10. Fidel/Iza i Fidel/"Państwa nie ma w domu" - 10 p. GRATULUJE wszystkim !!!:smilecol: Wiedzialam,ze Fruzia jest niesamowita:loveu: :happy1: I bardzo,bardzo dziekuje tym,ktorzy glosowali na nasze zdjecie :Cool!: Bardzo sie z Fidelkiem cieszymy:jumpie: :jumpie: :jumpie: Quote
Recommended Posts