Jump to content
Dogomania

INGA o pięknych oczach . Psie utrapienie ! Nieśpiesznie szukamy domu ...

Recommended Posts

Posted

Nikaragua napisał(a):
Przelałam dla Ingi z bazarku 248,00. na sterylizację (proszę tak wpisać w rozliczeniu, bo cioteczki na ten cel robiły nadpłaty).
Linki do bazarków i podziałem ile pieniędzy z którego podam po niedzieli

Pieniądze sa juz na koncie Stowarzyszenia ! Całe 248 zł.:multi: Tyle, ile kosztowała sterylka Iguni !!! Ogromnie dziekujemy !!!!!:calus:
W takim razie czekam na link do bazarków, by rozliczyć wszystko w 1-szym poscie .

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wpłynęło na konto 35 zł z bazarku od Poker, tylko nie wiem z którego. Chodzikowego może ?

Bardzo , bardzo dziekujemy...!:multi:

Posted

Igunia niewiele sobie robi z obecnosci Lolka.
No, może w łózku troche trudniej jej sie dopchać na poduchę, bo Lol klei się do mnie tak jakby mnie ruski rok nie widział...

Niestety, mała nabiera wagi.
Ma niepohamowany,wręcz chorobliwy apetyt. Jedzonko nie rozgryzając wsysa z zawrotną prędkością.

Z łóżka wychodzi ostatnia. Czasem trzeba księżniczkę wręcz wynieść rano na trawkę .
Cały czas ważą sie jej losy.
Boję sie publicznych ogłoszeń. Wolalabym wszystko wiedzieć o potencjalnym domku a najlepiej by był mi dobrze znany i w pobliżu ....

Posted

Kochani wspomóżcie moje tymczasy. Mam długi na ponad dwa tysiące.
Nie proszę o pieniądze za darmo, ale ciężko je wypracowuje bazarkami.
Może znajdziecie coś dla siebie?
Zapraszam na bazarki z banerków
V
V
V
V
V

Posted

Igunia przesiaduje na kolanach pana, oczywiście !

Spryciula jakich mało....!

Oneczko03, pięknie dziękujemy za bazarki !

Posted

[quote name='ona03']A cóż ona taka zmienna, najpierw z Niunią, później z Pepelkiem, czy tak można :evil_lol:
Oj...rodzinna jest po prostu...nikogo nie pomija i z wszystkimi chce żyć w komitywie...Jeszcze nam Basia zdjęcia z resztą rodzinki wstawi...

Posted

JOHANNALIND napisał(a):
Śliczna jest, cały czas "po cichu" śledzę jej wątek:) Mam nadzieję, że znajdzie fajny domek...

taaa... ja myślę, że ona już ma cudowny domek ;) bo ciocia Togaa chyba ją nie odda ;)

Posted

[quote name='necianeta89']taaa... ja myślę, że ona już ma cudowny domek ;) bo ciocia Togaa chyba ją nie odda ;)

Necia, nie kracz.....

Małą interesują wyłącznie dwie rzeczy; JEŚĆ i UCIEKAĆ !!!!
Ona nie je a wssysa..!!! Nawet Lolkowi wpycha się do michy nie bacząc na jego warkoty...
Je tak łapczywie że po chwili kompletnie sie zapowietrza i ledwo łapie dech....

To nie ta Igunia z pierwszych tygodni. Pełna subtelności księżniczka.
To przebojowa, bez kompleksowa, wszędobylska i wścibska panna .
W dodatku głucha jak pień.:cool3:

Posted

[quote name='togaa']Necia,

Małą interesują wyłącznie dwie rzeczy; JEŚĆ i UCIEKAĆ !!!!
Ona nie je a wssysa..!!! Nawet Lolkowi wpycha się do michy nie bacząc na jego warkoty...
Je tak łapczywie że po chwili kompletnie sie zapowietrza i ledwo łapie dech....

To nie ta Igunia z pierwszych tygodni. Pełna subtelności księżniczka.
To przebojowa, bez kompleksowa, wszędobylska i wścibska panna .
W dodatku głucha jak pień.:cool3:

oj tam oj tam:-) teraz jest księżniczką z charakterkiem :-)
a swoja drogą to ja nie wiem dlaczego one tak sie zachowuja z tym jedzeniem to samo jest u nas, Coco to połyka wszystko w mig, nawet Scooby nasz francuski piesek zjada tak łapczywie , że aż strach:-) Ale gdy Scoobi był z nami jako jedyny na wakacjach to po kilku dniach zaczął jeść jak kiedyś, spokojnie, nie śpiesząc się:-) To chyba stado tak działa na te psiaki. U nas teraz jak jedza to jest ich 7:-)