Jump to content
Dogomania

INGA o pięknych oczach . Psie utrapienie ! Nieśpiesznie szukamy domu ...

Recommended Posts

Posted

A kubraczek prześliczny,skąd go masz? u nas nie ma takich.

A to nasz Pan dr. zamówił dla Iguni.:razz: Kosztował 17 zł, ale pewnie jeszcze nie raz sie przyda.
To o wiele wygodniejsze niż te koszmarne abażury. Igunia w tej tubie , na tych swoich krótkich łapkach wciąż zahaczała o schody.

Dalej markotna choc dostaje i przeciwbólowe i antybiotyk.
Spryciula włazi w ogrodzie w najwiekszą gęstwinę i haszcze by sie tego pięknego kubraczka pozbyć..

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

wczoraj przez moment widziałam piękna naszą królewnę, wycałowałam ja tak mocno, że aż hej:-) Od niej nie można sie odlepić, pysio ma gładki jak aksamit:-) CUDO!!!!

Posted

Nikaragua napisał(a):

DołączyłFeb 2007Mieszka wWroclovePostów20,927

Ogromnie dziekujemy !!!

Malutka pięknie sie goi. Już wesolutka i cała w podskokach. Cieszę sie Nią póki co....
Cudo nie pies!

Posted

Szwy wyjęte.
Przy okazji oczyszczone gruczoły bo panna saneczkowała mimo odrobaczenia.

Zaledwie ujechałysmy 200 m od domu i juz rigoletto na całego.Dobrze że byłam z grubsza przygotowana....

Posted

z bazarku zimowego wyjdzie ok 80zł na sterylizację Ingi
czekam, aż Togaa wróci do sił i prześle mi fotki fantów to będą kolejne bazary dla panny i jej przyjaciół.

cioteczka taks przelała za bazarek masę pieniędzy!150zł zamiast 36!
zatem jeśli wszyscy wszystko wpłaca to z dwóch bazarków(zimowego-zakończonego już) i skarpetkowego (do jutra, 50% na sterylizacje Ingi) to będzie opłacona cała sterylka!

Posted

Ciesze sie Kochane ; bardzo,bardzo , bo koty z torbami chcą nas puścic.....

Igunia nie opuszczała mojego madejowego łoża ani na minutkę. Jak ten termoforek...
Nawet jak reszta bandy biegała po ogrodzie, to Iga ze mna pod kolderką. Pieszczoszek że hej...

Prestiżowy fotel;

Posted

[quote name='Satrina']Witam,

odwiedzam Ingunie, bo mój TZ ją wynalazł i mi się tu co chwilę dopytuje co u niej.[/QUOTE

Ta mała szczególnie działa na na facetów.Typowa blondyneczka..
Po ogłoszeniu na Allegro były 3 obiecujace kontakty i to własnie z panami.....
Już nie wspomnę co mój mąż wyczynia . Zachwytom nie ma końca.

Może mu przejdzie, bo Igunia na jego oczach zrobiła dzisiaj wielka kałużę na środku salonu....

Posted

Sama jestem ciekawa co to będzie ?

Igunia bardzo zakolegowana z dziadygą Mikusiem Halnym, a przeciez Mikuś to najlepszy Lolusiowy kumpel, a tu jakas blondyna weszła w paradę....

Posted

togaa napisał(a):
Sama jestem ciekawa co to będzie ?

Igunia bardzo zakolegowana z dziadygą Mikusiem Halnym, a przeciez Mikuś to najlepszy Lolusiowy kumpel, a tu jakas blondyna weszła w paradę....

Ech te blondyny potrafią zakłócić męską (czytaj: psią) przyjaźń!

Posted

Przelałam dla Ingi z bazarku 248,00. na sterylizację (proszę tak wpisać w rozliczeniu, bo cioteczki na ten cel robiły nadpłaty).
Linki do bazarków i podziałem ile pieniędzy z którego podam po niedzieli