Jump to content
Dogomania

INGA o pięknych oczach . Psie utrapienie ! Nieśpiesznie szukamy domu ...

Recommended Posts

Posted

Muszę się trochę wybronić bo krzywdzące dla mnie jest stwierdzenie 5 minutowego spaceru bo wcale by tak nie było. Mieszkanie też nie jest małe. Wytrzymał w nim labrador i miał się świetnie. Bronie się bo dalej szukam psiaka dla siebie a jak ktoś to przeczyta to nigdy mnie nie wybierze.

Ale obie zgodziłyśmy się, że dobro małej jest najważniejsze. Inga potrzebuje dużo ruchu a u mnie nieograniczony ruch miałaby jedynie w mieszkaniu oraz w ciepłe dni na działce i na wsi.

Na wątku zostaję bo Inga jest cudowna i skradła mi serce :)

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Iguniu :loveu: co tam u Ciebie, przestań rozrabiać :cool3: bo zaraz wracam :mad:, ten największy fotel jest :cool3: [FONT=Comic Sans MS]Mmmmmmmmóóóóóóóóóóójjjjjjjjjjjjjj:evil_lol:[/FONT]

Posted

Zniknęłam na kilka dni z dogo, by w pokorze przeżuwać swój wstyd.
Okropna jestem, krzywdze Bogu ducha winnych ludzi pełnych dobrych intencji..

Kocham Igę bezgranicznie i zapewne stąd każdą osobę zainteresowaną Jej adopcją , traktuję jako potencjalne zagrożenie i osobistego wroga......

Jeszcze raz; przepraszam...:oops:

Posted

[quote name='togaa']
Kocham Igę bezgranicznie i zapewne stąd każdą osobę zainteresowaną Jej adopcją , traktuję jako potencjalne zagrożenie i osobistego wroga......

ja tu wyczytuję podtekst, ale głośno nie będę mówić, bo mnie togaa wywali z wątku:cool3:

Posted

Jejku, ani pół takiego małolata nie znam...

Igunia się rozkręca. Nauczyła się szczekać, ale zazwyczaj są to solówki. Jak inne cicho, to mała się wydziera...
Spryciula wyżera spod drzewa włoskie orzechy. Rozgryza i mamle...
Urządza szaleńcze gonitwy z Mikusiem Halnym. Swietnie sie dogadują choć z niego stara dziadyga...Fajna mała.

Posted

mała spryciula.

Oj, spryciula z niej wielka. Jakims cudem nawet moje koty nie urzędują na stołach czy stolikach, a Igunia owszem...
Oto gdzie ja kiedys zastałam;

Posted

Nikaragua napisał(a):
niestety puściutko na bazarku
nie znacie kogoś kto ma dzieci w odpowiednim wieku?
chłopcy 9-12lat, dziewczynki 10-15lat, a jeśli szczupłe tom i starsze mogą być ;)

Czy nie mozna bazarku podlinkowac na wydarzeniu Inusi?
Moze ludki z fb by byli zainteresowani?

Posted

inga.mm napisał(a):
Czy nie mozna bazarku podlinkowac na wydarzeniu Inusi?
Moze ludki z fb by byli zainteresowani?

nie wiem czy umiem.... możesz to zrobić? bo ja z FB nie bardzo jestem zaprzyjaźniona