furciaczek Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 To co koty lubia najbardziej...mizianie Quote
agaga21 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 https://lh3.googleusercontent.com/-FPF70hY_muA/Tmz8zkj8EYI/AAAAAAAAFdo/BJyQnxX0mjc/s512/IMG_9284.JPG cudne to zdjęcie! Quote
Iljova Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Zdjęcie fantastyczne :-) śliczny kociak :-) Quote
maciaszek Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 A pseudowłaściciel Wypadka się odzywał? Quote
_Dunaj_ Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Może lepiej, żeby sie nie odzywał. Koleżanka tak przygarnęła chorego setera, który miał właściciela, ale tamten bardziej pilnował butelki niż psa. Odezwał się po 2 latach jak pies już był zdrowy i piękny, chciał odebrać, a nawet oskarżyć o kradzież, ale dziewczyna nie wystraszyła się i powiedziała, że oskarży go o znaęcanie się nad psem, a za to może parę latek dostać i facet się odczepił. Quote
agusiazet Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Obiecałam wesprzeć finansowo Wypadka, niestety nie uda mi się, zabrakło kasy:( Przepraszam! Quote
LadyS Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 agusiazet napisał(a):Obiecałam wesprzeć finansowo Wypadka, niestety nie uda mi się, zabrakło kasy:( Przepraszam! Nie zawsze niestety mamy kasę, żeby wesprzeć wszystkie zwierzaki - na razie Wypadek jest zabezpieczony, mamy ponad 400 zł na plusie dzięki allegro :) Quote
furciaczek Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Rana goi sie rewelacyjnie, z kazdym dniem widac roznice wlasciwie. Kociaty w wysmienitym humorku, coraz wiecej spaceruje...i jest coraz bardziej upierdliwy:evil_lol: Nic tylko miziac i miziac i miziac i miziac...z przerwa na jedzenie naturalnie:p Dzisiejsza wizyta w klinice za free byla za co serdecznie dziekuje kochanym wetkom moim:loveu: Quote
AnnaEwa Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Jak tam mój ulubiony kot się miewa? Quote
furciaczek Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Ulubiony kot utrudnia mi normalne funkcjonowanie...no nic nie mozna zrobic bo przeciez kota trzeba mizac...wiec jedna reka miziam kota, druga sie ubieram, czesze, sprzatam:lol: Quote
Iljova Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 To rzeczywiście masz problem ;-) Przydałaby Ci się jeszcze jedną ręką chociaż ;-) Quote
AnnaEwa Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 furciaczek napisał(a):Ulubiony kot utrudnia mi normalne funkcjonowanie...no nic nie mozna zrobic bo przeciez kota trzeba mizac...wiec jedna reka miziam kota, druga sie ubieram, czesze, sprzatam:lol: Baaaaardzo się cieszę:) Quote
furciaczek Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Wypadek poznal czesc kociego towarzystwa mojego...z Jefreyka bez problemu, ocieranko i mrukanko bylo, ze Zgredem zadnych zgrzytow, Pulepet nawrzeszczala na niego. Quote
jambi Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 furciaczek napisał(a):Ulubiony kot utrudnia mi normalne funkcjonowanie...no nic nie mozna zrobic bo przeciez kota trzeba mizac...wiec jedna reka miziam kota, druga sie ubieram, czesze, sprzatam:lol: no ale prosze jak się wyrobisz manualnie :lol: Quote
furciaczek Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Prezes dorwal Wypadka...kocina biedna prawie padla na widok wielkiego czarnego psa...a psisko chcialo tylko sie przywitac i wylizac nowego kociatego:lol: Quote
malawaszka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 boszzz jaki Prezes jest kochany! Quote
AnnaEwa Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 No to ma Wypadek wiele przeżyć towarzyskich. Żeby tylko nie nabrał przekonania, że wszystkie psy takie fajne... Quote
Recommended Posts