Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iljova napisał(a):
Jak kociak się miewa ?

Rozmawiałam z fur jakieś 2 godziny temu, mówiła, że póki co nie ma krwi, ale z kociaka cieknie biegunka - nawet się nie napina, żeby się załatwić, po prostu się leje. Jutro jadą na USG.

Posted

Dzisiaj wezme z kliniki rachunki.

Wypadek zrobil kupe w miare normalna...caly sie tylko wytarzal w tym. Zapytam czy moge go luzem juz trzymac, kuwete mu wstawie. Wytne jedna scianke zeby sobie nie rozwalil brzucha jak bedzie do niej wpelzal.

Posted

podrzucam bo mimo, że nie było jeszcze 1-go a ja już mam kasę pustą. do tego lecę w środę ze schroniskową Onką do weta za prywatną kaskę....
poza jedną allegrową cegiełką, nie dam rady więcej niestety.... :(

Posted

Czyli wyliczam, że jesteśmy na minusie ok. 80 zł na chwilę obecną, bo z wydatków jest ok. 370 zł, a przychodów 290 - dobrze liczę? Dziś jeszcze będzie wpłata z allegro i kilka osób z fejsa też obiecało wpłaty.

Posted

L.K. Strzelecki 30zl :)

Dziekuje wszystkim za pomoc:loveu:

Wypadek wlasciwie bez zmian, apetyt mu dopisuje, temp oscyluje w okolicach 37st. Czasem sobie wstanie:cool3: Cierpliwie znosi masowanie lapek, zmiany opatrunkow i zastrzyki...przy jednym tylko wariuje, ale on dosc bolesny wiec co sie dziwic.
Rana pooperacyjna ladnie wyglada:p Mordke ma tylko straszliwie opuchnieta:-(
Pieszczoch wyjatkowy, uwielbia mizianie:loveu: Zdiecia zrobie i rozwiesze plakaty ze znaleziony taki kot bo on wie doskonale co to jest dom, domowe sprzety, ludzi sie nie boi. Byl wypasiony (teraz to chudzina taka), siersc mial blyszczaca, gesta...to nie typowy wiejski kociaty napewno.

Posted

malawaszka napisał(a):
no oby już tylko lepiej było!!!! a czemu ma opuchniętą mordkę?

Wydaje mi się, że przez to uszkodzenie żuchwy... W karcie informacyjnej z pierwszego dnia jest napisane, że ma złamanie żuchwy.

Posted

Wypadek ogolnie lepiej, dalej sie przewraca i trzeba pomagac przy wstawaniu ale znacznie wiecej chodzi:)
Tylko rana w zwiazku z bardzo duzym ubytkiem skory potwornie sie rozchodzi, aktualnie ma wielka dziure, wszystko napiete i rozlazle:shake: Mialam dzisiaj u weta ufocic ale nie wzielam aparatu wiec jutro cykne. Zalozylismy pierwszy zelowy opatrunek ktory ma pomoc z gojeniu sie tej rany.

Nowe skany:
[url]https://lh6.googleusercontent.com/-TbpzaDJv_wI/TmDJxAWRYiI/AAAAAAAAFXs/efGyPI_mC2s/s512/SCAN0018.JPG[/url]

[url]https://lh4.googleusercontent.com/-bA7eisPDAU8/TmDJ9-V4qnI/AAAAAAAAFXw/3OkDclXcnfs/s512/SCAN0019.JPG[/url]

i nowe wplaty:
A.M. Szulwic - 219zl
K.Kwiatkowska - 40zl