Sarunia-Niunia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='Nikaragua']dochodzi 19 trzymam mocno kciuki[/QUOTE] I ja też..... Kto ma coś napisać? Barrybede? Bo Ty masz też namiary na Nowy Domek Kapselka, tak??? Quote
Barrybede Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Kapsel pojechał do domku :-) Merdał ogonkiem z radości, jak zobaczył swoich Państwa i obwąchiwał ich z ciekawością. Na pewno umówimy się z nimi na spacer na wzgórzu Partyzantów na wiosnę. A w domku czeka na niego obiadek :-) Quote
Sarunia-Niunia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='Barrybede'][COLOR=red][B]Kapsel pojechał do domku :-)[/B][/COLOR] Merdał ogonkiem z radości, jak zobaczył swoich Państwa i obwąchiwał ich z ciekawością. Na pewno umówimy się z nimi na spacer na wzgórzu Partyzantów na wiosnę. A w domku czeka na niego obiadek :-)[/QUOTE] Kapselku - nareszcie!!!! Żeby tylko było Im razem dobrze, i żeby to był właśnie TEN DOMEK:cool2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkiego dobrego Kapselku na nowej drodze życia Kochany Maluszku:laola::laola::laola:!!! Quote
kora78 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 super :) ale ja sie bede naprawde cieszyc za 2 tyg dopiero. zmiencie tytul. Quote
Poker Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Świetna wiadomość. Dobrze ,że Nikaragua wzięła się za chłopaka. I dobrze ,że Barrybede dała mu wspaniały DT, bo bez tego nic by nie wyszło. Quote
unixena Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Super ,ze Kapselek pojechal do domku .Niech to bedzie ten wymarzony ,jedyny domek ,ktory go pokocha calym sercem .Powodzenia chlopaczku . [IMG]http://forum.we-dwoje.pl/files/11298_1246606780.gif_432.gif[/IMG] Quote
Bogusik Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Póki co,to bardzo,bardzo się cieszę!Bądź szczęśliwy Kapselku w nowym domku, za co mocno trzymam kciuk!Mam nadzieję,że będą tu jakieś wiadomości o Kapselku z nowego domku?! Quote
NikaEla Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 :sweetCyb::BIG::cunao: Można puścić kciuki :) :BIG::klacz::B-fly::ylsuper::BIG::sweetCyb::bigcool::sweetCyb::bigcool: [SIZE="4"][COLOR="#8b0000"]Po fryzjerze (sobota w południe), sesji zdjęciowej i wielkim rzucie ogłoszeń (sobota wieczorem) Kapsel został wypatrzony przez p. Tomka (poniedziałek), odbyła sie wizyta PA (wtorek wieczór) i Kapsel trafił do swojego nowego, prawdziwego domku (środa wieczór)[/COLOR][/SIZE] Quote
terierfanka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 piję mężowe imieninowe piwko to łyknę i za Kapselka :multi::drinking::cunao:powodzenia maluszku! Quote
NikaEla Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Dziś Tomasza????? To Kapsel jest prezentem imieninowym :) Quote
MALWA Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [B]Super! Powodzenia Kapselku w Twoim nowym domku![/B] Quote
tayga Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Tak bardzo się cieszę... aż nie wiem co powiedzieć. Dziękuję Wam za pomoc Kapselkowi. I jeszcze raz przepraszam, że "zawaliłam" :( Quote
azalia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Kapselku bądż zawsze kochany i szczęśliwy,niech cię człowiek nigdy nie zawiedzie. Quote
Barrybede Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 wiadomość z domku o 21:18: "z Kapslem wszystko dobrze, zjadł kolację, byliśmy na spacerze, obwąchał całe mieszkanie, upatrzył sobie miejsce i przed chwilą zasnął" Lepiej maluszek nie mógł trafić :-) Co mam robić z resztą pieniędzy? Może przekazać Ulv na jej tymczasowiczów? Quote
terierfanka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 no to dobre wieści :) tymczasy Ulv są zawsze wdzięczne za grosik :) Quote
NikaEla Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 [quote name='Barrybede'] Co mam robić z resztą pieniędzy? Może przekazać Ulv na jej tymczasowiczów?[/QUOTE]Cudne wieści :) To jest raptem 8zł :) Ale Ulv każda złotówka się przyda :) Quote
Poker Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 8 zł też pieniądz.Można 2-3 kg makaronu kupić albo z 2 kg mięsnych kości. Quote
Barrybede Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='Nikaragua'] To jest raptem 8zł :) [/QUOTE] 18zł, bo ja za marzec nie chce pieniędzy. A swoją drogą dobrze, że KApsel nie trafił do moich sąsiadów. Wczoraj ich córki-nastolatki zostały u nas na osiedlu potrącone przez samochód i trafiły do szpitala. Pewnie nie mieliby głowy do zajmowania się psem teraz. Quote
NikaEla Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 to przekaż 18zł do Ulvhedinn dla mańka Quote
Jota67 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Cioteczki- macie jakieś wieści od Kapselka? Strasznie jestem ciekawa jak mu się wiedzie :):loveu: Quote
Bogusik Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Też zaglądam do Kapselka,z prośbą o jakieś wieści o Kapselku z nowego domku... Quote
Recommended Posts