Jump to content
Dogomania

Udało się!!!! Kapselek ma cudowny dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kapsel pojechał do domku :-) Merdał ogonkiem z radości, jak zobaczył swoich Państwa i obwąchiwał ich z ciekawością.
Na pewno umówimy się z nimi na spacer na wzgórzu Partyzantów na wiosnę.
A w domku czeka na niego obiadek :-)

Posted

[quote name='Barrybede'][COLOR=red][B]Kapsel pojechał do domku :-)[/B][/COLOR] Merdał ogonkiem z radości, jak zobaczył swoich Państwa i obwąchiwał ich z ciekawością.
Na pewno umówimy się z nimi na spacer na wzgórzu Partyzantów na wiosnę.
A w domku czeka na niego obiadek :-)[/QUOTE]
Kapselku - nareszcie!!!!
Żeby tylko było Im razem dobrze, i żeby to był właśnie TEN DOMEK:cool2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego dobrego Kapselku na nowej drodze życia Kochany Maluszku:laola::laola::laola:!!!

Posted

Świetna wiadomość. Dobrze ,że Nikaragua wzięła się za chłopaka. I dobrze ,że Barrybede dała mu wspaniały DT, bo bez tego nic by nie wyszło.

Posted

Super ,ze Kapselek pojechal do domku .Niech to bedzie ten wymarzony ,jedyny domek ,ktory go pokocha calym sercem .Powodzenia chlopaczku .
[IMG]http://forum.we-dwoje.pl/files/11298_1246606780.gif_432.gif[/IMG]

Posted

Póki co,to bardzo,bardzo się cieszę!Bądź szczęśliwy Kapselku w nowym domku, za co mocno trzymam kciuk!Mam nadzieję,że będą tu jakieś wiadomości o Kapselku z nowego domku?!

Posted

:sweetCyb::BIG::cunao: Można puścić kciuki :) :BIG::klacz::B-fly::ylsuper::BIG::sweetCyb::bigcool::sweetCyb::bigcool:

[SIZE="4"][COLOR="#8b0000"]Po fryzjerze (sobota w południe),
sesji zdjęciowej i wielkim rzucie ogłoszeń (sobota wieczorem)
Kapsel został wypatrzony przez p. Tomka (poniedziałek),
odbyła sie wizyta PA (wtorek wieczór)
i Kapsel trafił do swojego nowego, prawdziwego domku (środa wieczór)[/COLOR][/SIZE]

Posted

wiadomość z domku o 21:18:
"z Kapslem wszystko dobrze, zjadł kolację, byliśmy na spacerze, obwąchał całe mieszkanie, upatrzył sobie miejsce i przed chwilą zasnął"
Lepiej maluszek nie mógł trafić :-)
Co mam robić z resztą pieniędzy? Może przekazać Ulv na jej tymczasowiczów?

Posted

[quote name='Barrybede']
Co mam robić z resztą pieniędzy? Może przekazać Ulv na jej tymczasowiczów?[/QUOTE]Cudne wieści :)

To jest raptem 8zł :)
Ale Ulv każda złotówka się przyda :)

Posted

[quote name='Nikaragua']

To jest raptem 8zł :)
[/QUOTE]

18zł, bo ja za marzec nie chce pieniędzy.
A swoją drogą dobrze, że KApsel nie trafił do moich sąsiadów. Wczoraj ich córki-nastolatki zostały u nas na osiedlu potrącone przez samochód i trafiły do szpitala. Pewnie nie mieliby głowy do zajmowania się psem teraz.