Jump to content
Dogomania

Udało się!!!! Kapselek ma cudowny dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Nikaragua mnie ściągnęła, bo obiecałam malutki pakiecik ogłoszeń. Ale skoro psiak ma mieć spa i nowe fotki, to poczekam, bo na pewno te kilka dni nikogo nie zbawi, a szanse wzrosną

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem prosto po pracy i zaglądam co uradziłyście.
Barrybede, skoro kiepsko z finansami to powiedz mniej więcej ile miesięcznie na karmę wydajesz (50?-80zł?), dopiszę do rozliczeń od stycznia i będziemy bazarkować. (Jeśli ktoś ma fanty to mogę bazar poprowadzić)

Posted

[quote name='arim']będę zaglądać do Kapselka a jedynie mogę pomóc,dorzucając się do karmy. Tylko tak mogę pomóc.[/QUOTE]
Każda pomoc mile widziana :)

Z mojego bazarku powinno być 87zł

Dopisałam w rozliczeniu po 50zł /miesiąc na jedzenie za styczeń i luty
Jeśli uważacie, ze trzeba więcej to dopiszę.

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/192672-Wroclaw-psy-w-potrzebie.Watek-informacyjny.?p=18693165#post18693165[/url]

Fundacja 2plus4 ma możliwość załatwienia tańszej karmy... jakby co:)

Posted

[quote name='unixena']Zagladam do malucha .Nie chce tutaj wybielac Agnieszki -czyli taygi ,ale naprawde ona bardzo rzadko wogole wchodzi na dogo A jak wejdzie to doslownie na chwilke ..Ma tyle roboty z bezdomniakami ,ze nie wie ,gdzie ma rece wlozyc .Ona tam sama jest na caly Gubin a doszla jeszcze jej funkcja opieki nad dziadkiem Tadkiem i jego stadem psow ,ktore tayga bierze do siebie na czas sterylizacji i kastracji i szuka im domow .Mam z nia czesty kontakt telefoniczny ,wiec pisze jak jest .To nie ,ze Agnieszka zlosliwie unika watku Kapselka .Po prostu fizycznie nie daje rady (a wraca do domu z pracy ok 19 -zanim ogarnie swoje zwierzaki i z kojcow miejskich -jest juz prawie noc .I tak na okraglo .To dobra dziewczyna o zlotym sercu ,ale zalatana .Mowilam Adze ,by weszla choc na chwilke do Kapselka na watek .Aktualnie od 3 dni nie ma dostepu do neta -moze w poniedzialak w pracy znajdzie chwilke .Tyle od mnie -byscie wiedzialy o calej sytuacji i nie mialy zalu do niej .[/QUOTE]
Dziękuję Joluś...
Zaglądałam na wątek Kapselka kiedy mi czas pozwalał.
Teraz na dogo bywam rzadko, najczęściej jak ktoś mnie już wołami ciągnie.
Bardzo Was przepraszam za tę calą sytuację. Chciałabym pomóc, jednak zupełnie brak mi pomysłów :(
Poprosiłam "specjalistkę" od pisania tekstów o napisanie treści ogłoszeń, mogę wykupić pakiet.
Nie stać mnie na wiele, ilość bezdomniaków mnie dobija :(
Mam fanty na bazarek, jednak na zrobienie wątku brak mi czasu.
Czy mogę zabrać Kapselka? Pewnie tak... ale znowu trafiłby do punktu przetrzymań. A w myśl nowej uchwały Rady Miejskiej po 14 dniach pobytu do schroniska (nie wiadomo gdzie, bo nie ma umowy z żadnym).
Przepraszam :(

Posted

w przyszłym tygodniu będę dzwonić do groomerów, teraz są w trakcie przeprowadzki do nowego lokalu i mają chwilową przerwę... czy umawiać się tylko na sobotę czy ew. jakiś inny dzień by wchodził w grę? mogę ew. jakoś pomóc z transportem

Posted

I ja zaglądam, choć "chwilę" mnie tu nie było, ale tyle dzieje się u Jamniorków.... ech....
Kapselku! Jeszcze trochę i po SPA będziesz chłopak, że ho ho i domek się pewnie wtedy szybciej znajdzie....
A ja dziś ponowiłam ogłoszenie Kapselka na tablica.pl

Posted

[quote name='Luna_wro'][url]http://www.dogomania.pl/threads/192672-Wroclaw-psy-w-potrzebie.Watek-informacyjny.?p=18693165#post18693165[/url]

Fundacja 2plus4 ma możliwość załatwienia tańszej karmy... jakby co:)[/QUOTE
Jeżeli będzie możliwość zakupu karmy RC Hypoallergenic taniej, to chętnie skorzystam w przyszłości. Pomimo, ze <Kapsel nie jest alergikiem, to je to co Flap, inne karmy mu nie smakują.

Posted

[quote name='terierfanka']w przyszłym tygodniu będę dzwonić do groomerów, teraz są w trakcie przeprowadzki do nowego lokalu i mają chwilową przerwę... czy umawiać się tylko na sobotę czy ew. jakiś inny dzień by wchodził w grę? mogę ew. jakoś pomóc z transportem[/QUOTE]

Raczej tylko w tygodniu, w weekend prawie co tydzień wyjeżdżamy. A godziny to gdzieś od 17 do 20. Ile czasu trwa taka sesja?

Posted

[quote name='Nikaragua']Jestem prosto po pracy i zaglądam co uradziłyście.
Barrybede, skoro kiepsko z finansami to powiedz mniej więcej ile miesięcznie na karmę wydajesz (50?-80zł?), dopiszę do rozliczeń od stycznia i będziemy bazarkować. (Jeśli ktoś ma fanty to mogę bazar poprowadzić)[/QUOTE]

Dodaj 50zł od lutego, styczeń jescze pokryję ze swoich.

Posted

Kapsel jest już zdrowy. Codziennie myjemy ząbki i już wetka stwierdziła, że są ładniejsze. Kapslowi to się nie za bardzo podoba, warczy na mnie coraz bardziej. Trzymajcie kciuki, może Kapsel będzie miał domek u sąsiadów, mają pomyśleć przez weekend.

Posted

[quote name='Barrybede']Kapsel jest już zdrowy. Codziennie myjemy ząbki i już wetka stwierdziła, że są ładniejsze. Kapslowi to się nie za bardzo podoba, warczy na mnie coraz bardziej. Trzymajcie kciuki, może Kapsel będzie miał domek u sąsiadów, mają pomyśleć przez weekend.[/QUOTE]
o kurczę, trzymam kciuki za pomyślne myślenie ;)

Posted

[quote name='MALWA']I co słychać u Kapselka? Czy jego sytuacja wyklarowała się przez weekend, czy trafił do nowego domku ?[/QUOTE]
I ja przed chwilą o tym myslałam.... weekend mija, więc może sytuacja jakoś się wyjaśni???
Kaspelku! Cały czas kciuki zaciskamy:)