Igiełka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Kaja69 już uzupełniłam Cię w te nasze wyjątkowe-baloniarskie szeregi :) tylko wiecie wprowadzę tutaj dyscyplinę i trzymajcie się na baczności także jeszcze raz przemyślcie te głosowanie i wybierzcie spośród siebie :diabloti: [quote name='mari23']jasne!!! mąż mi to codziennie powtarza, kiedy na dzwonek przy drzwiach rozpoczyna się.... no i brak słów, żeby ten hałas opisać ....:shake: a jak witają mnie, kiedy wracam z pracy - jest to samo, tylko w "radosnej tonacji"... i komentarz męża ten sam:evil_lol:[/QUOTE] najważniejsza jest pasja w życiu :) Quote
kasumi Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='mari23']jasne!!! mąż mi to codziennie powtarza, kiedy na dzwonek przy drzwiach rozpoczyna się.... no i brak słów, żeby ten hałas opisać ....:shake: a jak witają mnie, kiedy wracam z pracy - jest to samo, tylko w "radosnej tonacji"... i komentarz męża ten sam:evil_lol:[/QUOTE] hahah, u mnie to samo...mieszkam w bloku i jakikolwiek odgłos roznosi się po całej klatce...., no to wtedy mój tymczas szczeka za 5 :D Quote
majowa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='Igiełka']Kaja69 już uzupełniłam Cię w te nasze wyjątkowe-baloniarskie szeregi :) tylko wiecie wprowadzę tutaj dyscyplinę i trzymajcie się na baczności także jeszcze raz przemyślcie te głosowanie i wybierzcie spośród siebie :diabloti: [/QUOTE] Cóż do prowadzenia każdego domu wariatów potrzeba twardej reki ;) Quote
necianeta89 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ojejku! Ile miałam czytania! I wszystko jednym okiem bo padam na cycuszki. Od białego świtu przywitałam drzwi weterynarza, bo mój osobisty psiak choruje :( Tymczas ma się bardzo dobrze ;) Co do głosowania... Hm. Też jestem za tym, żeby założycielka zasiadła na tym stołku ;) Inaczej sobie tego nie wyobrażam ;) Btw. dopiszcie proszę, że mogę transportować psiaki w okolicach Bielska Białej, bo tu aktualnie przebywam, samochodem. za free. ewentualnie jeśli trzeba będzie na trasie bielsko-wrocław i spowrotem ale pociągiem. (za zwrot biletu) I co chcę więcej powiedzieć? Nie wiem. Muszę iść spać bo nie kojarzę co się dzieje aktualnie ;) Quote
Igiełka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 [quote name='majowa']Cóż do prowadzenia każdego domu wariatów potrzeba twardej reki ;)[/QUOTE] no rzadne dosłownie rzadne argumenty do Nich nie przemawiają -ehh co to się robi na tym świecie necianeta89 trzymam mocno kciuki za zdrowie psiaka i serduchem tam jestem z Wami :) Quote
Roszpunka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='Igiełka']no rzadne dosłownie rzadne argumenty do Nich nie przemawiają -ehh co to się robi na tym świecie[/QUOTE] Wariatkowo :diabloti: Quote
necianeta89 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 DZIEWCZĘTA!!!!!!!!!! Znacie jakieś ciotki od wyżłów weimarskich?! W mojej okolicy jest do oddania 10miesięczna suuunia z rodowodem! Szkoda by mała się zmarnowała u nie odpowiedniej osoby! [url]http://www.wujekfranek.pl/2,22,0,0,0,0,zwierzeta,0,38736,wyzel-weimarski-10-m-cy-oddam-w-dobre-rece,ogloszenie,ogloszenia.html[/url] Quote
kasumi Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='necianeta89']DZIEWCZĘTA!!!!!!!!!! Znacie jakieś ciotki od wyżłów weimarskich?! W mojej okolicy jest do oddania 10miesięczna suuunia z rodowodem! Szkoda by mała się zmarnowała u nie odpowiedniej osoby! [url]http://www.wujekfranek.pl/2,22,0,0,0,0,zwierzeta,0,38736,wyzel-weimarski-10-m-cy-oddam-w-dobre-rece,ogloszenie,ogloszenia.html[/url][/QUOTE] łooooo k...... ale piękności :loveu: trzeba zgłosić na wyżły Quote
necianeta89 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='kasumi']łooooo k...... ale piękności :loveu: trzeba zgłosić na wyżły[/QUOTE] gdzie? gdzie? gdzie? zaraz tam pobiegnę! Quote
Igiełka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 ślicznotka :loveu: Ciotki znalazłam ostatnio aktywnego użytkownika na weimarach o nicku weimaranerklub i coś jeszcze takiego [URL]http://www.klub.weimaraner.pl/[/URL] :lol: Quote
necianeta89 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='Igiełka']ślicznotka :loveu: Ciotki znalazłam ostatnio aktywnego użytkownika na weimarach o nicku weimaranerklub i coś jeszcze takiego [URL]http://www.klub.weimaraner.pl/[/URL] :lol:[/QUOTE] nie mogę tam nic napisać, dopóki nie otrzymam akceptacji admina :( Quote
Igiełka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 [quote name='necianeta89']nie mogę tam nic napisać, dopóki nie otrzymam akceptacji admina :([/QUOTE] szkoda że tam takie zasady-może napisz pw do tej Osoby z prośbą o pomoc co podałam- albo napisz na wyżłach -forum-rasy-grupa7-wyżeł weimarski Quote
necianeta89 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='Igiełka']szkoda że tam takie zasady-może napisz pw do tej Osoby z prośbą o pomoc co podałam- albo napisz na wyżłach -forum-rasy-grupa7-wyżeł weimarski[/QUOTE] dobra, dobra, działam. napisałam do tej osoby, jeszcze do innej na fb i zaraz wpadam do grup. Dzięki dziewczęta! Quote
ulvhedinn Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [B]1[/B] ulvhedinn, Wrocław, dolnośląskie DT nastawiony przede wszystkim na zwierzaki kalekie, ranne, chore, niesprawne itp.. Psy, koty, gryzonie, ptaki i co się akurat trafi ;) tel. 609325217 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] (i tak wszędzie wisi ;) ) [B]2[/B] Jakiej pomocy najbardziej potrzebuje- w tej chwili OGŁOSZENIA dla kotów!!!!! [B]3[/B] Jaką pomoc oferuję dla naszego Klubu -transport Wrocław i okolice, dalsze trasy za zwrotem paliwa -wsparcie merytoryczne w kwestiach opieki nad pogryziencami, połamańcami, paralitkami itp -wsparcie przy różnych akcjach na terenie Wrocławia i okolic (w zaleznośi od pracy) -wizyty p/adopcyjne (j.w.) -.... zobaczymy co będzie potrzebne ;) -[B]4 [/B]wątek podopiecznego lub ogólny: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/206287-Bezpłatny-DT-ulvhedinn-Dramatyczna-sytuacja-wszyscy-chorują-Pomoc-potrzebna[/URL]!!!!! (zbiorczy) [B]5 [/B]nowe pomysły dotyczące Klubu ???? Quote
Ellig Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Igielka -prezesem ok, tylko najpierw niech wyczysci skrzynke prywatna mailowa:)Prezes musi byc dostepny:) Zastepca - mmd, twardo stopajaca po swiecie i nie majaca BDT, bo musi na to wszystko patrzec ktos kto nie prowadzi BDT I dobrego dnia!:) Quote
lilk_a Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='necianeta89']DZIEWCZĘTA!!!!!!!!!! Znacie jakieś ciotki od wyżłów weimarskich?! W mojej okolicy jest do oddania 10miesięczna suuunia z rodowodem! Szkoda by mała się zmarnowała u nie odpowiedniej osoby! [url]http://www.wujekfranek.pl/2,22,0,0,0,0,zwierzeta,0,38736,wyzel-weimarski-10-m-cy-oddam-w-dobre-rece,ogloszenie,ogloszenia.html[/url][/QUOTE] ja jestem na wyzelteam.pl mogę ją tam wstawić , a dalej to już się nią zainteresują weimarowcy Quote
santino Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='Ellig']Igielka -prezesem ok, tylko najpierw niech wyczysci skrzynke prywatna mailowa:)Prezes musi byc dostepny:) Zastepca - mmd, twardo stopajaca po swiecie i nie majaca BDT, bo musi na to wszystko patrzec ktos kto nie prowadzi BDT I dobrego dnia!:)[/QUOTE] Popieram!!!! :) Co do wyżła - nie wiem czy czasem tanitka (albo tatinka --> nie pamiętam teraz) nie jest wyżłowata... Quote
kaja69 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='Ellig']Igielka -prezesem ok, tylko najpierw niech wyczysci skrzynke prywatna mailowa:)Prezes musi byc dostepny:) Zastepca - mmd, twardo stopajaca po swiecie i nie majaca BDT, bo musi na to wszystko patrzec ktos kto nie prowadzi BDT I dobrego dnia!:)[/QUOTE] Oczywiście ,ze tak :) Prezes bezdyskusyjnie musi być dostępny :) I oczywiście ,ze ktoś kto nie ma BDt na zastępce,bardzo rozsądnie...mmd spełnia te kryteria,więc jestem za :) Quote
kaja69 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 A ja mam ON-kę,z która debiutuję :) znacie kogos od onków ?? Quote
Ellig Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='Ellig']Igielka -prezesem ok, tylko najpierw niech wyczysci skrzynke prywatna mailowa:)Prezes musi byc dostepny:) Zastepca - mmd, twardo stopajaca po swiecie i nie majaca BDT, bo musi na to wszystko patrzec ktos kto nie prowadzi BDT I dobrego dnia!:)[/QUOTE] santino-skarbnik oczywiscie:) Quote
santino Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='Ellig']santino-skarbnik oczywiscie:)[/QUOTE] :cool3::cool3::lol::lol: Quote
lilk_a Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='santino']Popieram!!!! :) Co do wyżła - nie wiem czy czasem tanitka (albo tatinka --> nie pamiętam teraz) nie jest wyżłowata...[/QUOTE] co do wyżliczki weimarskiej - pójdzie info do właściciela ojca wyżełki Quote
Ellig Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='lilk_a']co do wyżliczki weimarskiej - pójdzie info do właściciela ojca wyżełki[/QUOTE] Swietnie!:) Quote
obraczus87 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Czy mogę się dopisac do Waszego Klubu ?? :cool3: Quote
Ellig Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='obraczus87']Czy mogę się dopisac do Waszego Klubu ?? :cool3:[/QUOTE] z wielka przyjemnascia ja Ciebie tu powitam:):):) Quote
Recommended Posts