Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaja69 już uzupełniłam Cię w te nasze wyjątkowe-baloniarskie szeregi :)

tylko wiecie wprowadzę tutaj dyscyplinę i trzymajcie się na baczności także jeszcze raz przemyślcie te głosowanie i wybierzcie spośród siebie :diabloti:

[quote name='mari23']jasne!!!
mąż mi to codziennie powtarza, kiedy na dzwonek przy drzwiach rozpoczyna się.... no i brak słów, żeby ten hałas opisać ....:shake:
a jak witają mnie, kiedy wracam z pracy - jest to samo, tylko w "radosnej tonacji"... i komentarz męża ten sam:evil_lol:[/QUOTE]
najważniejsza jest pasja w życiu :)

Posted

[quote name='mari23']jasne!!!
mąż mi to codziennie powtarza, kiedy na dzwonek przy drzwiach rozpoczyna się.... no i brak słów, żeby ten hałas opisać ....:shake:
a jak witają mnie, kiedy wracam z pracy - jest to samo, tylko w "radosnej tonacji"... i komentarz męża ten sam:evil_lol:[/QUOTE]

hahah, u mnie to samo...mieszkam w bloku i jakikolwiek odgłos roznosi się po całej klatce...., no to wtedy mój tymczas szczeka za 5 :D

Posted

[quote name='Igiełka']Kaja69 już uzupełniłam Cię w te nasze wyjątkowe-baloniarskie szeregi :)

tylko wiecie wprowadzę tutaj dyscyplinę i trzymajcie się na baczności także jeszcze raz przemyślcie te głosowanie i wybierzcie spośród siebie :diabloti:

[/QUOTE]

Cóż do prowadzenia każdego domu wariatów potrzeba twardej reki ;)

Posted

Ojejku!
Ile miałam czytania!
I wszystko jednym okiem bo padam na cycuszki.
Od białego świtu przywitałam drzwi weterynarza, bo mój osobisty psiak choruje :(
Tymczas ma się bardzo dobrze ;)

Co do głosowania... Hm.
Też jestem za tym, żeby założycielka zasiadła na tym stołku ;)
Inaczej sobie tego nie wyobrażam ;)

Btw. dopiszcie proszę, że mogę transportować psiaki w okolicach Bielska Białej, bo tu aktualnie przebywam, samochodem. za free.
ewentualnie jeśli trzeba będzie na trasie bielsko-wrocław i spowrotem ale pociągiem. (za zwrot biletu)

I co chcę więcej powiedzieć? Nie wiem. Muszę iść spać bo nie kojarzę co się dzieje aktualnie ;)

Posted

[quote name='majowa']Cóż do prowadzenia każdego domu wariatów potrzeba twardej reki ;)[/QUOTE]

no rzadne dosłownie rzadne argumenty do Nich nie przemawiają -ehh co to się robi na tym świecie

necianeta89 trzymam mocno kciuki za zdrowie psiaka i serduchem tam jestem z Wami :)

Posted

DZIEWCZĘTA!!!!!!!!!!

Znacie jakieś ciotki od wyżłów weimarskich?!

W mojej okolicy jest do oddania 10miesięczna suuunia z rodowodem!
Szkoda by mała się zmarnowała u nie odpowiedniej osoby!

[url]http://www.wujekfranek.pl/2,22,0,0,0,0,zwierzeta,0,38736,wyzel-weimarski-10-m-cy-oddam-w-dobre-rece,ogloszenie,ogloszenia.html[/url]

Posted

[quote name='necianeta89']DZIEWCZĘTA!!!!!!!!!!

[url]http://www.wujekfranek.pl/2,22,0,0,0,0,zwierzeta,0,38736,wyzel-weimarski-10-m-cy-oddam-w-dobre-rece,ogloszenie,ogloszenia.html[/url][/QUOTE]

łooooo k...... ale piękności :loveu:

trzeba zgłosić na wyżły

Posted

ślicznotka :loveu:
Ciotki znalazłam ostatnio aktywnego użytkownika na weimarach o nicku weimaranerklub
i coś jeszcze takiego [URL]http://www.klub.weimaraner.pl/[/URL] :lol:

Posted

[quote name='Igiełka']ślicznotka :loveu:
Ciotki znalazłam ostatnio aktywnego użytkownika na weimarach o nicku weimaranerklub
i coś jeszcze takiego [URL]http://www.klub.weimaraner.pl/[/URL] :lol:[/QUOTE]

nie mogę tam nic napisać, dopóki nie otrzymam akceptacji admina :(

Posted

[quote name='necianeta89']nie mogę tam nic napisać, dopóki nie otrzymam akceptacji admina :([/QUOTE]
szkoda że tam takie zasady-może napisz pw do tej Osoby z prośbą o pomoc co podałam- albo napisz na wyżłach -forum-rasy-grupa7-wyżeł weimarski

Posted

[quote name='Igiełka']szkoda że tam takie zasady-może napisz pw do tej Osoby z prośbą o pomoc co podałam- albo napisz na wyżłach -forum-rasy-grupa7-wyżeł weimarski[/QUOTE]

dobra, dobra, działam. napisałam do tej osoby, jeszcze do innej na fb i zaraz wpadam do grup.
Dzięki dziewczęta!

Posted

[B]1[/B] ulvhedinn, Wrocław, dolnośląskie
DT nastawiony przede wszystkim na zwierzaki kalekie, ranne, chore, niesprawne itp.. Psy, koty, gryzonie, ptaki i co się akurat trafi ;)

tel. 609325217 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] (i tak wszędzie wisi ;) )

[B]2[/B] Jakiej pomocy najbardziej potrzebuje- w tej chwili OGŁOSZENIA dla kotów!!!!!

[B]3[/B] Jaką pomoc oferuję dla naszego Klubu
-transport Wrocław i okolice, dalsze trasy za zwrotem paliwa
-wsparcie merytoryczne w kwestiach opieki nad pogryziencami, połamańcami, paralitkami itp
-wsparcie przy różnych akcjach na terenie Wrocławia i okolic (w zaleznośi od pracy)
-wizyty p/adopcyjne (j.w.)
-.... zobaczymy co będzie potrzebne ;)

-[B]4 [/B]wątek podopiecznego lub ogólny:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/206287-Bezpłatny-DT-ulvhedinn-Dramatyczna-sytuacja-wszyscy-chorują-Pomoc-potrzebna[/URL]!!!!! (zbiorczy)

[B]5 [/B]nowe pomysły dotyczące Klubu ????

Posted

Igielka -prezesem ok, tylko najpierw niech wyczysci skrzynke prywatna mailowa:)Prezes musi byc dostepny:)
Zastepca - mmd, twardo stopajaca po swiecie i nie majaca BDT, bo musi na to wszystko patrzec ktos kto nie prowadzi BDT
I dobrego dnia!:)

Posted

[quote name='necianeta89']DZIEWCZĘTA!!!!!!!!!!

[url]http://www.wujekfranek.pl/2,22,0,0,0,0,zwierzeta,0,38736,wyzel-weimarski-10-m-cy-oddam-w-dobre-rece,ogloszenie,ogloszenia.html[/url][/QUOTE]

ja jestem na wyzelteam.pl mogę ją tam wstawić , a dalej to już się nią zainteresują weimarowcy

Posted

[quote name='Ellig']Igielka -prezesem ok, tylko najpierw niech wyczysci skrzynke prywatna mailowa:)Prezes musi byc dostepny:)
Zastepca - mmd, twardo stopajaca po swiecie i nie majaca BDT, bo musi na to wszystko patrzec ktos kto nie prowadzi BDT
I dobrego dnia!:)[/QUOTE]

Popieram!!!! :)

Co do wyżła - nie wiem czy czasem tanitka (albo tatinka --> nie pamiętam teraz) nie jest wyżłowata...

Posted

[quote name='Ellig']Igielka -prezesem ok, tylko najpierw niech wyczysci skrzynke prywatna mailowa:)Prezes musi byc dostepny:)

Oczywiście ,ze tak :) Prezes bezdyskusyjnie musi być dostępny :) I oczywiście ,ze ktoś kto nie ma BDt na zastępce,bardzo rozsądnie...mmd spełnia te kryteria,więc jestem za :)

Posted

santino-skarbnik oczywiscie:)

Posted

[quote name='santino']Popieram!!!! :)

Co do wyżła - nie wiem czy czasem tanitka (albo tatinka --> nie pamiętam teraz) nie jest wyżłowata...[/QUOTE]
co do wyżliczki weimarskiej - pójdzie info do właściciela ojca wyżełki

Posted

[quote name='obraczus87']Czy mogę się dopisac do Waszego Klubu ?? :cool3:[/QUOTE]
z wielka przyjemnascia ja Ciebie tu powitam:):):)