Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ziutka']Pomimo tego, że mam ostatnio bardzo mało czasu i jest tak sobie...zrobiłam bazarek z którego 10% będzie dla Baloniarek

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239272-Dla-BOBASA-nowe-body-kaftaniki-spodenki-itp-do-6-02-godz-22-00?p=20355877#post20355877[/URL][/QUOTE]

Cudownie, bardzo dziekujemy i sciskamy Malenstwo :)

Posted

[quote name='Ellig']Oczywiscie juz odpowiedzialam :)

[B]100 zl na karmę z wniosku Cisowianki dla psa Gamza[/B] z wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230924-GAMZA-nieprzewidywalny-bezwzględny-MORDERCA-Co-robić-MORBITAL/page9[/URL]

czekamy na akceptację...[/QUOTE]

Oczywiście się zgadzam i proszę o numer konta.

Posted

Ufff to moj pierwszy wniosek:oops: i załatwiony pozytywnie. Dziękuję !!! No ale wiadomo komu pomagamy. Ja mam jeszcze jedną prośbę do naszej kochanej skarbniczki, bo ja wpłaciłam deklaracje za styczeń tylko już tę mniejszą 10 zł, wpłaciłam a nie widze jej w rozliczeniach albo już komp zabrał mi wzrok.Chyba że coś nie dotarlo -to będę sprawdzać w swoim banku.

Posted

[quote name='cisowianka']Ufff to moj pierwszy wniosek:oops: i załatwiony pozytywnie. Dziękuję !!! No ale wiadomo komu pomagamy. Ja mam jeszcze jedną prośbę do naszej kochanej skarbniczki, bo ja wpłaciłam deklaracje za styczeń tylko już tę mniejszą 10 zł, wpłaciłam a nie widze jej w rozliczeniach albo już komp zabrał mi wzrok.Chyba że coś nie dotarlo -to będę sprawdzać w swoim banku.[/QUOTE]

Macia, mysle,ze trzeba przy deklaracjach wpisywac rowniez rok np II/2013

Posted

[quote name='mala_czarna']mestudio, nie odpisałas mi na pw - czy wizyta PA jest nadal aktualna? Mam robić czy nie?[/QUOTE]

Wazna informacja dla [B]mestudio[/B]!

Posted

Tak jest wpisywane. Dopiero dzisiaj mam dostęp do normalnego komputera i mogę spokojnie wejść na konto. Trochę się ogarnę ze wszystkim (miałyśmy wczoraj bardzo niewesołe zdarzenie) i zrobię nowe rozliczenie.

Posted

[quote name='Macia']Tak jest wpisywane. Dopiero dzisiaj mam dostęp do normalnego komputera i mogę spokojnie wejść na konto. Trochę się ogarnę ze wszystkim (miałyśmy wczoraj bardzo niewesołe zdarzenie) i zrobię nowe rozliczenie.[/QUOTE]

Dziekujemy bardzo, co sie stalo, mozna jakos Wam pomoc?

Posted

[quote name='Ziutka']Melduje, że przelałam właśnie deklaracje na styczeń ;)[/QUOTE]

ponieważ od stycznia deklarowałam 10 zł, to przelewy za styczeń były dwa po 5 złotych, od lutego będzie już cała dyszka :)

Posted

[quote name='mestudio']W ogóle nie rozumiem tego pytania.[/QUOTE]

Pytanie jest proste: czy mam robić wizytę, czy mam jej nie robić. Jaka jest niejasność w tym pytaniu?
Nie dostałam danych adresowych, nie dostałam informacji jaki to pies, nie dostałam linku do wątku psa.
Przepraszam, ale chyba ja teraz nie rozumiem. Wczoraj napisałam, że mam dobry dojazd, że pojadę na Targówek, ale nic nie odpisałas.

Posted

[quote name='mala_czarna']Pytanie jest proste: czy mam robić wizytę, czy mam jej nie robić. Jaka jest niejasność w tym pytaniu?
Nie dostałam danych adresowych, nie dostałam informacji jaki to pies, nie dostałam linku do wątku psa.
Przepraszam, ale chyba ja teraz nie rozumiem. Wczoraj napisałam, że mam dobry dojazd, że pojadę na Targówek, ale nic nie odpisałas.[/QUOTE]

Dziekuję za uświadomienie.

Posted

[quote name='Nutusia']Co to za "matrix", Dziewczyneczki? Dla kogo ta wizyta na Targówku, co to jest pytający, jest ten, który może sprawdzić i nie wiadomo o co chodzi? ;) :)[/QUOTE]

Jeszcze dla nikogo, pies nie został jeszcze wybrany, a ja nie mam już siły na przepychanki słowne.
Mam za dużo problemów.
Przepraszam.

Posted (edited)

Dostałam pw od mestudio. Czy na Dogo obowiązuje tajemnica korespondencji? Nie bardzo wiem co o tym myśleć, ale na moje pw, wysłane w dniu wczorajszym, cytuję:

[B]Ja nigdy nie widze kłopotu jeśli chodzi o dobro psa.
Mam dobry dojazd ze Śródmieścia. Pracuję do 16, więc dotrę mniej więcej na godzinę 17, ale myślę, że to będzie problem, większość z nas pracuje :smile:[/B]

Dostałam od mestudio następującą odpowiedź:

[B]Uprzejmie dziękuję za miłe wypowiedzi w moim kierunku na wątku baloniarek.
Nie mam już siły na bezsensowne przepychanki słowne i jakieś podchody. [/B]

Mestudio, siedzę i zachodzę w głowę czym Cię uraziłam, i jak Boga kocham nie wiem o co chodzi.

Edit: może to dlatego, że napisałam, że to będzie problem, a zapomniałam o kluczowym słowie [B][COLOR=#ff0000]NIE?[/COLOR][/B]

Edited by mala_czarna
Posted

Moze sie przyda ]w sprawie rezonansu taki wpis na tym wydarzeniu [URL]http://www.facebook.com/events/427757573961606/?ref=22[/URL]" [B][B]„Rezonans można w Warszawie mieć za darmo! SGGW - Klinika Zwierząt Małych. Podpisujecie tylko zgodę na udział studentów w badaniu"[/B][/B] „Agusia, jak mojemu kotu koszty diagnostyki przekroczyły 1000 zł a bezskuteczne leczenie 2000 zł to wet mi to podpowiedział - i na SGGW są z tego bardzo zadowoleni. Zamawiasz telefonicznie w Klinice Zwierząt Małych wizytę i mówisz tylko jaki psina ma problem - recepcja ci doradza stosownego lekarza. Powiedz od razu, że zgadzasz się na udział studentów w badaniach i jak przyjdziesz przypomnij o tym - dostajesz formularz do podpisania "Zgadzam się na udział....itditp". Nie będzie to całkowicie bezpłatne ale rezonans, tomograf, RTG i takie tam masz gratis. Do tomografu i rhinoskopii, które robiłam potrzebna była narkoza więc za narkozę musiałam zapłacić, no ale to już w porównaniu z samym badaniem jest kosztem znikomym... Pewnie, że płakałam - jak mogę mojemu kotu to zrobić, że tylu studentów może będzie go miąchać i , że to dodatkowy stres i takie tam, ale w praktyce było to nawet miłe - studenci wykazywali zrozumiałe zainteresowanie, każdy go pogłaskał, byli delikatni i naprawdę to wychodzi bardzo miło a np. 500 zł w kieszeni zostaje.[/QUOTE]

Posted (edited)

Nie mam dziś zbyt ochoty na wyjaśnianie, przejaśnianie itd. sprawy bo dopiero wlazłam do domu po nagłym i nieplanowanym wyjeździe, ale moja informacja na pw dotyczyła Twojej wypowiedzi (ponaglania mnie) na forum, nie była zaś odpowiedzią na Twoje pw.
Zamiast się wkurzać, że mnie oficjalnie ponaglasz powinnam napisać -przepraszam byłam zajęta innymi sprawami bo mam też inne sprawy (zadziwiające że je jeszcze mam).

PW jest PW wszędzie i nie ma takiej opcji żebym ja cytowała czyjeś wypowiedzi z PW.

A zresztą i tak dziś wszystko jest nie tak.

Edited by mestudio
Posted

[quote name='lika1771']Dziewczyny znacie kogos z Raciborza? Zobaczylam tam malenstwo [URL]http://sioz.pl/Details.aspx?BID=4&IDG=1&pageIndex=1&pageSize=60&Page=16[/URL][/QUOTE]
Niedawno wrocławski TOZ robił akcje w Raciborzu, wyciągnęli stamtąd kilka/kilkanaście psów, sprawę traktowania tam psów przekazano do prokuratury

z Raciborza są: [url]http://www.dogomania.pl/forum/memberlist.php?&field2=racib%C3%B3rz&order=desc&sort=posts&pp=50[/url]

Posted

[quote name='Nikaragua']Niedawno wrocławski TOZ robił akcje w Raciborzu, wyciągnęli stamtąd kilka/kilkanaście psów, sprawę traktowania tam psów przekazano do prokuraturyz Raciborza są: [url]http://www.dogomania.pl/forum/memberlist.php?&field2=racib%C3%B3rz&order=desc&sort=posts&pp=50[/url][/QUOTE]Dziekuje napisalam do jednej osoby,reszta dawno nieaktywna.