Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki, nie martwcie się o ciocie Igiełkę. :)

[quote name='Iljova']Właśnie rozmawiałam z Igiełką i nie musicie się martwić wszystko u niej wporządku i z psiakami także.
Padł jej zupełnie komputer i mówiła mi że będzie go miała zrobiony dopiero ..... w listopadzie, więc narazie nie ma jak wejść do netu.
Macie od niej pozdrowienia :-)[/QUOTE]

Posted

[quote name='Ellig']Ktora "Baloniara" potrzebuje pakiet ogloszen dla tymczasowicza?\?[/QUOTE]

Ja potrzebuję, dla kota/ów ;) Zakoconam dokumentnie....

A wogóle musze się pochwalić, byłyśmy z Kraksicą na dogtrekkingu w Przesiece i udało nam się pokonać tą zupełnie upiorną trasę, jaką wymyslili organizatorzy. A co!

Posted

[quote name='ulvhedinn']Ja potrzebuję, dla kota/ów ;) Zakoconam dokumentnie....

A wogóle musze się pochwalić, byłyśmy z Kraksicą na dogtrekkingu w Przesiece i udało nam się pokonać tą zupełnie upiorną trasę, jaką wymyslili organizatorzy. A co![/QUOTE]
Wykupilam 3 pakiety to ile tych kotow?Dwa moge na Twoje koty.
Jezeli sie decydujesz to napisze,ze wkleisz tekst, zdjecia kontakt do adopcji, miasto itd, ok?

[url]http://www.dogomania.pl/threads/215287-Promocja-45-og%C5%82osze%C5%84-za-8-z%C5%82...-Pom%C3%B3%C5%BCcie-Agrze-zmniejszy%C4%87-d%C5%82ug-%29-do-09.10.11-do-22-00[/url]

Posted

a pech chcial ze dzis ogladajac samochod postawiony na przedmiesciu nie wiadomo skad wyszedl malutki kociak. Przytulak straszny. Wymizialam go porzadnie i dyskutowalam dlugo z TZ na temat tego by go wziac ale ma racje - ja z racji allegrii nie moge go przygarnac nawet na tymczas wiec musialam go opuscic ale siedzi mi on caly czas teraz w myslach.. :( nie znam nikogo kto chcialby wziac taka przyblede.. szkoda by zdziczal :(

Posted

Przypominam o przesłaniu mi konta do wpłaty ;)

Ja Cioteczki dalej bez tymczasika :-(, oczywiście NIESTETY...:roll:
Ale może znów jakieś cudo się trafi... Mam nadzieje bo jakoś przez weekend stwierdziałam że jednak mam za dużo czasu ;)

Posted

[quote name='Lili8522']Przypominam o przesłaniu mi konta do wpłaty ;)

Ja Cioteczki dalej bez tymczasika :-(, oczywiście NIESTETY...:roll:
Ale może znów jakieś cudo się trafi... Mam nadzieje bo jakoś przez weekend stwierdziałam że jednak mam za dużo czasu ;)[/QUOTE]

Może taką malutką sunieczkę przygarniesz na tymczas? Ja nie mogę jej do siebie zabrać :(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/215426-Bita-przeganiana-w-ci%C4%85%C5%BCy-nie-ma-nawet-imienia...-malutka-sunia-prosi-o-pomoc[/url]...

Posted

[quote name='Roszpunka']Może taką malutką sunieczkę przygarniesz na tymczas? Ja nie mogę jej do siebie zabrać :(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/215426-Bita-przeganiana-w-ci%C4%85%C5%BCy-nie-ma-nawet-imienia...-malutka-sunia-prosi-o-pomoc[/url]...[/QUOTE]

Ale śliczne cudo, szczene ma taką jak Rokuś [*] :-(

Ale dziewczyny ja teraz szczylki same moge brać ze względu na mojego dominującego Rottka :roll:

Także jak będzie potrzeba wziąść jakiegoś 'gówniarza' to sie polecam :)

Posted

[quote name='Lili8522']Ale śliczne cudo, szczene ma taką jak Rokuś
[*] :-(

Ale dziewczyny ja teraz szczylki same moge brać ze względu na mojego dominującego Rottka :roll:

Także jak będzie potrzeba wziąść jakiegoś 'gówniarza' to sie polecam :)[/QUOTE]

Ale ona młodziutka, nieśmiała i bardzo uległa - jak szczylek ;)

Posted

[quote name='Ellig']Wykupilam 3 pakiety to ile tych kotow?Dwa moge na Twoje koty.
Jezeli sie decydujesz to napisze,ze wkleisz tekst, zdjecia kontakt do adopcji, miasto itd, ok?

[url]http://www.dogomania.pl/threads/215287-Promocja-45-og%C5%82osze%C5%84-za-8-z%C5%82...-Pom%C3%B3%C5%BCcie-Agrze-zmniejszy%C4%87-d%C5%82ug-%29-do-09.10.11-do-22-00[/url][/QUOTE]
[B]ulvhedinn[/B] decydujesz sie????????????

Posted

[quote name='wadercia']a pech chcial ze dzis ogladajac samochod postawiony na przedmiesciu nie wiadomo skad wyszedl malutki kociak. Przytulak straszny. Wymizialam go porzadnie i dyskutowalam dlugo z TZ na temat tego by go wziac ale ma racje - ja z racji allegrii nie moge go przygarnac nawet na tymczas wiec musialam go opuscic ale siedzi mi on caly czas teraz w myslach.. :( nie znam nikogo kto chcialby wziac taka przyblede.. szkoda by zdziczal :([/QUOTE]
qrcze i co z maluchem? Moze na miau znalazby sie tymczas dla niego?

Posted

Cioteczki poniewaz nie mam odpowiedzi , kto potrzebuje oglosic swoje tymczasy, mam 3 wykupione pakiety i musze juz wskazac zwierzaki??????????

Posted

[quote name='Ellig']Cioteczki poniewaz nie mam odpowiedzi , kto potrzebuje oglosic swoje tymczasy, mam 3 wykupione pakiety i musze juz wskazac zwierzaki??????????[/QUOTE]

Szami twierdzi, że moje maluchy można ogłaszać, ale nie jestem pewna, czy Ramzes nadaje się do pokazania ;)

Posted

[quote name='ataK']Szami twierdzi, że moje maluchy można ogłaszać, ale nie jestem pewna, czy Ramzes nadaje się do pokazania ;)[/QUOTE]
ataK to ile tych ogloszen potrzebujesz?

[url]http://www.dogomania.pl/threads/215287-Promocja-45-og%C5%82osze%C5%84-za-8-z%C5%82...-Pom%C3%B3%C5%BCcie-Agrze-zmniejszy%C4%87-d%C5%82ug-%29-do-09.10.11-do-22-00[/url]

Posted

[quote name='Nutusia']No Lili - śmy się zdaje się napaliły jak szczerbaty na suchary... Pewnych rzeczy trudno pojąć, ale głową muru nie przebijesz! :([/QUOTE]

Nutusiu masz rację. Ja myślałam że na dwa miejsca w DT rzucą się Ciotki ze szczeniorami i będzie bitwa hihi :diabloti: A tu masz... Ni widu ni słychu :roll:
A szczeniorów chyba nie brakuje...

[B]Przelałam na konto Baloniarek bardzo skromne jednorazowe 10zł... Na razie tylko tyle mogę.[/B]

Posted

[quote name='Ellig']1 pakiet ogloszen poszedl juz dla Lupusa/Nutusi[/QUOTE]

Jeśli masz wolny pakiet, to może na razie ogłaszać Negrę, mam nadzieję, że Ramzes choć trochę porośnie...

Posted

[quote name='ataK']Jeśli masz wolny pakiet, to może na razie ogłaszać Negrę, mam nadzieję, że Ramzes choć trochę porośnie...[/QUOTE]
Oczywiscie, wstaw tu prosze link. I zaraz napisze na watku ogloszeniowym ,ze podasz dane.
2 pakiet dla Negry/AtaK
ataK wstaw tutaj prosze tekst i zdjecia link ponizej , napisz ,ze 2 pakiet Ellig

[url]http://www.dogomania.pl/threads/215287-Promocja-45-og%C5%82osze%C5%84-za-8-z%C5%82...-Pom%C3%B3%C5%BCcie-Agrze-zmniejszy%C4%87-d%C5%82ug-%29-do-09.10.11-do-22-00?p=17745755#post17745755[/url]

Posted

oj dawno mnie tu nie było, dawno aż wstyd
dajcie numer konta 10 zł na październik przeleje
dzis w końcu skonczyłam tułaczke po wetach z moim utrapieńcem

cioteczko Anito potrzebujesz w Szydłowcu kocy, dywaników, kołder poduszek? Mam na składzie w Skarżysku, ponoć czekają