necianeta89 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='mmd']Dziewczyny, która ma kontakt z Igiełką? Nie było jej na dogo od 9 września.... na razie to nie problem, ale co się dzieje?[/QUOTE] No właśnie... co z igiełką? Quote
necianeta89 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Cioteczki, nie martwcie się o ciocie Igiełkę. :) [quote name='Iljova']Właśnie rozmawiałam z Igiełką i nie musicie się martwić wszystko u niej wporządku i z psiakami także. Padł jej zupełnie komputer i mówiła mi że będzie go miała zrobiony dopiero ..... w listopadzie, więc narazie nie ma jak wejść do netu. Macie od niej pozdrowienia :-)[/QUOTE] Quote
Lili8522 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='necianeta89']Cioteczki, nie martwcie się o ciocie Igiełkę. :)[/QUOTE] Ufff to dobrze ;) Quote
Ellig Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ktora "Baloniara" potrzebuje pakiet ogloszen dla tymczasowicza?\? Quote
Ellig Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Igiełko, pozdrawiamy:)mmd nie masz wyjcia musisz pelnic honory prezesa:) Quote
ulvhedinn Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Ellig']Ktora "Baloniara" potrzebuje pakiet ogloszen dla tymczasowicza?\?[/QUOTE] Ja potrzebuję, dla kota/ów ;) Zakoconam dokumentnie.... A wogóle musze się pochwalić, byłyśmy z Kraksicą na dogtrekkingu w Przesiece i udało nam się pokonać tą zupełnie upiorną trasę, jaką wymyslili organizatorzy. A co! Quote
Ellig Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='ulvhedinn']Ja potrzebuję, dla kota/ów ;) Zakoconam dokumentnie.... A wogóle musze się pochwalić, byłyśmy z Kraksicą na dogtrekkingu w Przesiece i udało nam się pokonać tą zupełnie upiorną trasę, jaką wymyslili organizatorzy. A co![/QUOTE] Wykupilam 3 pakiety to ile tych kotow?Dwa moge na Twoje koty. Jezeli sie decydujesz to napisze,ze wkleisz tekst, zdjecia kontakt do adopcji, miasto itd, ok? [url]http://www.dogomania.pl/threads/215287-Promocja-45-og%C5%82osze%C5%84-za-8-z%C5%82...-Pom%C3%B3%C5%BCcie-Agrze-zmniejszy%C4%87-d%C5%82ug-%29-do-09.10.11-do-22-00[/url] Quote
Wadercia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 a pech chcial ze dzis ogladajac samochod postawiony na przedmiesciu nie wiadomo skad wyszedl malutki kociak. Przytulak straszny. Wymizialam go porzadnie i dyskutowalam dlugo z TZ na temat tego by go wziac ale ma racje - ja z racji allegrii nie moge go przygarnac nawet na tymczas wiec musialam go opuscic ale siedzi mi on caly czas teraz w myslach.. :( nie znam nikogo kto chcialby wziac taka przyblede.. szkoda by zdziczal :( Quote
Lili8522 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Przypominam o przesłaniu mi konta do wpłaty ;) Ja Cioteczki dalej bez tymczasika :-(, oczywiście NIESTETY...:roll: Ale może znów jakieś cudo się trafi... Mam nadzieje bo jakoś przez weekend stwierdziałam że jednak mam za dużo czasu ;) Quote
mmd Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Już za moment Ci wyślę, bo Santino na razie nie ma. Cały "zarząd" wyparował, sama zostałam w robocie ;) Quote
Roszpunka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Lili8522']Przypominam o przesłaniu mi konta do wpłaty ;) Ja Cioteczki dalej bez tymczasika :-(, oczywiście NIESTETY...:roll: Ale może znów jakieś cudo się trafi... Mam nadzieje bo jakoś przez weekend stwierdziałam że jednak mam za dużo czasu ;)[/QUOTE] Może taką malutką sunieczkę przygarniesz na tymczas? Ja nie mogę jej do siebie zabrać :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/215426-Bita-przeganiana-w-ci%C4%85%C5%BCy-nie-ma-nawet-imienia...-malutka-sunia-prosi-o-pomoc[/url]... Quote
Lili8522 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Roszpunka']Może taką malutką sunieczkę przygarniesz na tymczas? Ja nie mogę jej do siebie zabrać :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/215426-Bita-przeganiana-w-ci%C4%85%C5%BCy-nie-ma-nawet-imienia...-malutka-sunia-prosi-o-pomoc[/url]...[/QUOTE] Ale śliczne cudo, szczene ma taką jak Rokuś [*] :-( Ale dziewczyny ja teraz szczylki same moge brać ze względu na mojego dominującego Rottka :roll: Także jak będzie potrzeba wziąść jakiegoś 'gówniarza' to sie polecam :) Quote
Roszpunka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Lili8522']Ale śliczne cudo, szczene ma taką jak Rokuś [*] :-( Ale dziewczyny ja teraz szczylki same moge brać ze względu na mojego dominującego Rottka :roll: Także jak będzie potrzeba wziąść jakiegoś 'gówniarza' to sie polecam :)[/QUOTE] Ale ona młodziutka, nieśmiała i bardzo uległa - jak szczylek ;) Quote
Ellig Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Ellig']Wykupilam 3 pakiety to ile tych kotow?Dwa moge na Twoje koty. Jezeli sie decydujesz to napisze,ze wkleisz tekst, zdjecia kontakt do adopcji, miasto itd, ok? [url]http://www.dogomania.pl/threads/215287-Promocja-45-og%C5%82osze%C5%84-za-8-z%C5%82...-Pom%C3%B3%C5%BCcie-Agrze-zmniejszy%C4%87-d%C5%82ug-%29-do-09.10.11-do-22-00[/url][/QUOTE] [B]ulvhedinn[/B] decydujesz sie???????????? Quote
Nutusia Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 No Lili - śmy się zdaje się napaliły jak szczerbaty na suchary... Pewnych rzeczy trudno pojąć, ale głową muru nie przebijesz! :( Quote
fiorsteinbock Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='wadercia']a pech chcial ze dzis ogladajac samochod postawiony na przedmiesciu nie wiadomo skad wyszedl malutki kociak. Przytulak straszny. Wymizialam go porzadnie i dyskutowalam dlugo z TZ na temat tego by go wziac ale ma racje - ja z racji allegrii nie moge go przygarnac nawet na tymczas wiec musialam go opuscic ale siedzi mi on caly czas teraz w myslach.. :( nie znam nikogo kto chcialby wziac taka przyblede.. szkoda by zdziczal :([/QUOTE] qrcze i co z maluchem? Moze na miau znalazby sie tymczas dla niego? Quote
Ellig Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Cioteczki poniewaz nie mam odpowiedzi , kto potrzebuje oglosic swoje tymczasy, mam 3 wykupione pakiety i musze juz wskazac zwierzaki?????????? Quote
ataK Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Ellig']Cioteczki poniewaz nie mam odpowiedzi , kto potrzebuje oglosic swoje tymczasy, mam 3 wykupione pakiety i musze juz wskazac zwierzaki??????????[/QUOTE] Szami twierdzi, że moje maluchy można ogłaszać, ale nie jestem pewna, czy Ramzes nadaje się do pokazania ;) Quote
Ellig Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='ataK']Szami twierdzi, że moje maluchy można ogłaszać, ale nie jestem pewna, czy Ramzes nadaje się do pokazania ;)[/QUOTE] ataK to ile tych ogloszen potrzebujesz? [url]http://www.dogomania.pl/threads/215287-Promocja-45-og%C5%82osze%C5%84-za-8-z%C5%82...-Pom%C3%B3%C5%BCcie-Agrze-zmniejszy%C4%87-d%C5%82ug-%29-do-09.10.11-do-22-00[/url] Quote
Lili8522 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Nutusia']No Lili - śmy się zdaje się napaliły jak szczerbaty na suchary... Pewnych rzeczy trudno pojąć, ale głową muru nie przebijesz! :([/QUOTE] Nutusiu masz rację. Ja myślałam że na dwa miejsca w DT rzucą się Ciotki ze szczeniorami i będzie bitwa hihi :diabloti: A tu masz... Ni widu ni słychu :roll: A szczeniorów chyba nie brakuje... [B]Przelałam na konto Baloniarek bardzo skromne jednorazowe 10zł... Na razie tylko tyle mogę.[/B] Quote
Ellig Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 1 pakiet ogloszen poszedl juz dla Lupusa/Nutusi Quote
ataK Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Ellig']1 pakiet ogloszen poszedl juz dla Lupusa/Nutusi[/QUOTE] Jeśli masz wolny pakiet, to może na razie ogłaszać Negrę, mam nadzieję, że Ramzes choć trochę porośnie... Quote
Ellig Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='ataK']Jeśli masz wolny pakiet, to może na razie ogłaszać Negrę, mam nadzieję, że Ramzes choć trochę porośnie...[/QUOTE] Oczywiscie, wstaw tu prosze link. I zaraz napisze na watku ogloszeniowym ,ze podasz dane. 2 pakiet dla Negry/AtaK ataK wstaw tutaj prosze tekst i zdjecia link ponizej , napisz ,ze 2 pakiet Ellig [url]http://www.dogomania.pl/threads/215287-Promocja-45-og%C5%82osze%C5%84-za-8-z%C5%82...-Pom%C3%B3%C5%BCcie-Agrze-zmniejszy%C4%87-d%C5%82ug-%29-do-09.10.11-do-22-00?p=17745755#post17745755[/url] Quote
ataK Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Ellig, bardzo dziękuję, wstawiłam tekst, nie wiem tylko, co ze zdjęciami. Ostatnio Ogonek brała z wątku, a tu nie wiem, czy przeklejać... Quote
majowa Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 oj dawno mnie tu nie było, dawno aż wstyd dajcie numer konta 10 zł na październik przeleje dzis w końcu skonczyłam tułaczke po wetach z moim utrapieńcem cioteczko Anito potrzebujesz w Szydłowcu kocy, dywaników, kołder poduszek? Mam na składzie w Skarżysku, ponoć czekają Quote
Recommended Posts