_ogonek_ Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Majowa, dzięki! Ona trociny ma a piachu na razie nie dostała. Nie ma tragedii, z tego co widziłam tam gdzie ranka się otworzyła strupek się zrobił. Jak smarujesz oliwą to co potem robisz z szylką, bo rzecież wszystko umaże tą oliwą i do łap sobie troty przylepi. Wrócę do domu to skoczę do sklepu od razu :) Quote
majowa Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 [quote name='_ogonek_']Majowa, dzięki! Ona trociny ma a piachu na razie nie dostała. Nie ma tragedii, z tego co widziłam tam gdzie ranka się otworzyła strupek się zrobił. Jak smarujesz oliwą to co potem robisz z szylką, bo rzecież wszystko umaże tą oliwą i do łap sobie troty przylepi. Wrócę do domu to skoczę do sklepu od razu :)[/QUOTE] moje jak maja czas kicania po domu są smarowane na "wyjsciu" , klatke zamykam bo zaraz by się chciały umyć i schowac obrażone stópki sa tak suche że oliwa godzinka i wchłonieta kiedyś smarowałam maścią szałwiową na szybsze gojenie ale była wylizywana w tempie ekspresowym, bardzo smaczna i pachnąca Quote
zerduszko Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Kobitki nie mam czasu czytać wszystkiego, dziś wyjeżdżam i będę dopiero w niedzielę. Dajcie nr konta - jak widzę ustaliłyście na sunię z lasu. Mi to jedno tylko podeślijcie mi na pw dane, bo ja ostatnio mam mało czasu na dogo. Quote
Ellig Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 [quote name='zerduszko']Kobitki nie mam czasu czytać wszystkiego, dziś wyjeżdżam i będę dopiero w niedzielę. Dajcie nr konta - jak widzę ustaliłyście na sunię z lasu. Mi to jedno tylko podeślijcie mi na pw dane, bo ja ostatnio mam mało czasu na dogo.[/QUOTE] Nie, nie sunia z lasu ma wlasciciela, ostatecznie ma byc na "zbieramy na sterylkę Tuni, na razie mamy zero, będę robić bazarek dziś-jutro. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/216999-Krak%C3%B3w-Tunia-Mikrusek-kociaki-chory-kr%C3%B3li%C5%9B-Szukamy-domk%C3%B3w-wsparcia%21Jest-nas-wi%C4%99cej%21/page37"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...%99cej!/page37[/URL] [B]mmd[/B] bedzie wiedziala jaki numer konta, dziekujemy bardzo i milego weekendu:) Quote
mmd Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 [quote name='zerduszko']Kobitki nie mam czasu czytać wszystkiego, dziś wyjeżdżam i będę dopiero w niedzielę. Dajcie nr konta - jak widzę ustaliłyście na sunię z lasu. Mi to jedno tylko podeślijcie mi na pw dane, bo ja ostatnio mam mało czasu na dogo.[/QUOTE] Już wysłałam Tuniowe konto. Dziękuję :) Quote
Lili8522 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Kciukajcie Kochane Cioteczki za mojego Alfika... Za +/- godzinkę będzie w Warszawie skąd odbiorą go nowi właściciele... Oby wszystko było dobrze w pierwsze dni i całe życie!!!!!! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
mmd Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Będzie dobrze. Najpierw będzie trochę wystraszony, ale da sobie radę :) Pieski jednak łatwiej sobie radzą niż my ;) Quote
Lili8522 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 [quote name='mmd']Będzie dobrze. Najpierw będzie trochę wystraszony, ale da sobie radę :) Pieski jednak łatwiej sobie radzą niż my ;)[/QUOTE] Oby był tylko w 'MIARĘ' grzeczny.... :roll: Quote
_ogonek_ Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 [quote name='Lili8522']Oby był tylko w 'MIARĘ' grzeczny.... :roll:[/QUOTE] uwierz w Alfa! :) Quote
pola53 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 [quote name='gameta']a o takiego: [URL]http://www.adopcjemalamutow.pl/doku.php?id=pl:malamuty.do.adopcji:bako[/URL] BTW osobiście bardzo nie przepadam za pociągowymi psami i nie mam o nich wysokiego mniemania. Ba, uważam nawet że to te głupsze z puli wszystkich psów. Będę świnia, chyba najgłupsze - bo wyją, ciągną i niczego nie chcą robić ;)[/QUOTE] Rzadko się odzywam, choć czytam regularnie Wasz wątek, ale tym razem muszę. Mój (już nie mój) Misio vel Nordi okazał się najwspanialszym, mądrym, wiernym psem jakiego znałam. Pan także jest w nim zakochany i jak do tej pory nie było żadnych perturbacji z nim, no może poza kradzieżą ryby ze straganu :). Wspaniały pies i gdybym nie miała dwóch swoich dużych 'suczyn' na pewno bym go nikomu nie oddała :) Quote
mmd Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 [quote name='pola53']Rzadko się odzywam, choć czytam regularnie Wasz wątek, ale tym razem muszę. Mój (już nie mój) Misio vel Nordi okazał się najwspanialszym, mądrym, wiernym psem jakiego znałam. Pan także jest w nim zakochany i jak do tej pory nie było żadnych perturbacji z nim, no może poza kradzieżą ryby ze straganu :). Wspaniały pies i gdybym nie miała dwóch swoich dużych 'suczyn' na pewno bym go nikomu nie oddała :)[/QUOTE] No tak, kradzież ryby była do przewidzenia :) Quote
sylwija Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 czy ktoś ma ankietę, którą mogłabym wykorzystać pod Asika z mojego podpisu? Quote
mmd Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 [quote name='sylwija']czy ktoś ma ankietę, którą mogłabym wykorzystać pod Asika z mojego podpisu?[/QUOTE] Czyżby Asikowi miało się na dom? Quote
sylwija Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 [quote name='mmd']Czyżby Asikowi miało się na dom?[/QUOTE] jutro Asik się spotyka z panią Pauliną, która bardzo chce go poznać, w razie czego potraktujemy to jako element socjalizacji ;) na razie nie miał jeszcze ogłoszeń, a Pani zna go z dogo.. Quote
NikaEla Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Bazar książkowy dla BAJKI i LETYCJI (obie sunie w bdt) gotowy: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226087[/URL] zapraszam Quote
DOSIA_GRECIA Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Moje drogie,..z Malutką się udało, pomóżcie proszę , teraz szukam dla Labuni BDT lub DS [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226050-WYP%C4%98DZILI-PO-SZCZENIAKACH-doros%C5%82a-LABUNIA-jak-GOLDEN-RETRIVER-SZUKA-DT-LUB-DS[/url] Quote
Ellig Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 [quote name='sylwija']jutro Asik się spotyka z panią Pauliną, która bardzo chce go poznać, w razie czego potraktujemy to jako element socjalizacji ;) na razie nie miał jeszcze ogłoszeń, a Pani zna go z dogo..[/QUOTE] to trzymam kciuki:) Quote
Ellig Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 [quote name='sylwija']czy ktoś ma ankietę, którą mogłabym wykorzystać pod Asika z mojego podpisu?[/QUOTE] ja mam ankiete:) Quote
necianeta89 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 A u mnie nowa dziewucha, myślę, że dziś jej wątku nie założe, to małe coś ma takie adhd, że szooooooooooook! nie nadążam za nią ani ja ani mój pies ;) Quote
Ellig Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 [quote name='necianeta89']A u mnie nowa dziewucha, myślę, że dziś jej wątku nie założe, to małe coś ma takie adhd, że szooooooooooook! nie nadążam za nią ani ja ani mój pies ;)[/QUOTE] No to trzeba rzeczywiscie miec kondycje, powodzenia niech przynajmniej spi w nocy:) Quote
mestudio Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 A ja dziś dostałam przed siódmą rano sygnał w sprawie Puni, ale od razu wiedziałam, że to nie ona po opisie. Pojechaliśmy do wsi obok i kręci się taka mała bieda nieśmiała za stodołą u pani. Waży to to może ze 4 kg, podobno pani odkryła ją po Świętach i uważa, że ktoś z miasta ją wywiózł. Sunia boi się ludzi i stała co najmniej 100 metrów od nas jak poszłyśmy ją oglądać. Poprosiłam starszą panią aby ją ośmielała trochę to bym może złapała i wysterylizowała. Nie mam klatki żeby maleństwo złapać, pomieszkuje podobno w drewnianych ruderach obok posesji pani. Może jej podrzucę ze 2 puszki dla suni bo chude to i maleńkie no i pani mówi, że jak rzuca swoim kotom to ona przybiega i łapie i ucieka z jedzeniem. Quote
necianeta89 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Przedstawiam wam małą Maje... [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226101-%2A%2A-MAJA-%2A%2A-Niechciane-psie-dziecko-prosi-o-wsparcie%21"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226101-%2A%2A-MAJA-%2A%2A-Niechciane-psie-dziecko-prosi-o-wsparcie%21[/URL] Quote
Nutusia Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 O rety, żeby się ta malizna dała złapać... Dobrze przynajmniej, że teraz ciepło i da się przeżyć w stodole. Ale i okres cieczkowy... Za Necianetą nie nadążam - miała być... boksia!:evil_lol: Quote
malagos Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='necianeta89']A u mnie nowa dziewucha, myślę, że dziś jej wątku nie założe, to małe coś ma takie adhd, że szooooooooooook! nie nadążam za nią ani ja ani mój pies ;)[/QUOTE] to nie ta boksereczka? Coś innego? Quote
Recommended Posts