Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Roszpunko, może te dziewczyny, które pomogły Lili. No i Jasza, ona jest ze Świętochłowic, to obok Chorzowa.

Igiełko, razem pisałyśmy :)
Dzięki, z mazowieckiego jest sporo, ale kiedyś już szukałam do Mińska i było ciężko. Nadzieja to dla mnie nowy nick, zajrzę.

Posted

Ehhh dzisiaj miałam fatalny dzień. W pracy porażka. Na uczelni masa roboty... az sobie pifffko zasunęłam....

Wasze zdrowie Baloniary Kochane :knajpa:
Człowiek napije się % i od razu świat wydaje się piekniejszy :evil_lol:

Posted

Kochane baloniarki.. Czy ktoras z Was ma dojscie badz wie skad wziac tanszy Vetoryl? :(
Okazalo sie ze moja sunia ma zespol cushinga i wstyd powiedziec.. ale nie mam takiej sumy co miesiac by ja leczyc :(

Posted

a ja mam pytanie czy macie namiar na firme która robi dobre i tanie budy
mam tu na swojej wiejskiej części miasta psiaka co bez budy siedzi, ma co prawda skrzynie z gałgankami ale to nie to samo
ludzie raczej biedni niż głupi, moze pozwola psu kupic bude

Posted

lika1771 napisał(a):
szukam dt dla 4 miesięcznej suni z chorym okiem i osłabionej po przebytej chorobie
sunia z kuchni zostala przeniesiona na boksy ogolne nie pozyje tam dlugo........

spróbujcie założyć jej FB -
Lorka (sunia około-roczna) miała tydzień czasu (pojechałaby na giełdę) i Kamila Lakusiowa założyła jej wydarzenie, zgłosiła się dziewczyna, Dorota, i dała jej tymczas, to był dobry tymczas, a czasu było mało, więc tym bardziej to cenne..
Taki maluch powinien poruszyć wiele serc

Posted

sylwija napisał(a):
spróbujcie założyć jej FB -
Lorka (sunia około-roczna) miała tydzień czasu (pojechałaby na giełdę) i Kamila Lakusiowa założyła jej wydarzenie, zgłosiła się dziewczyna, Dorota, i dała jej tymczas, to był dobry tymczas, a czasu było mało, więc tym bardziej to cenne..
Taki maluch powinien poruszyć wiele serc

Dla mnie fb to czarna magia........

Posted

majowa napisał(a):
a ja mam pytanie czy macie namiar na firme która robi dobre i tanie budy
mam tu na swojej wiejskiej części miasta psiaka co bez budy siedzi, ma co prawda skrzynie z gałgankami ale to nie to samo
ludzie raczej biedni niż głupi, moze pozwola psu kupic bude

Mój TZ robi dobre budy, ale już jest za zimno żeby na zewnątrz coś robić i tak ma zapiernicz i prawie wcale nie ma go w domu. Ostatnio musiał zrobić budę naszej znajdzie z podpisu podhalance. Co prawda on niefirmowy i jego budy też, ale potrafi.

Posted

[SIZE="4"]Ciocie baloniarki macie jakieś miejsce u siebie? Dla psiaka małego, wykastrowanego...
Bardzo pilna sprawa........ Błagam o pomoc :placz::placz::placz:

Jak nie to szukam hotelu.... proszę... :placz: