Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lili - więcej pomysłów niż napisałam Ci na PW nie mam :(

Cisowianko - pięknie DZIĘKUJEMY!!! :)

A przy okazji poinformuję, że ruszyła kolejna edycja bazarku zaproszeniowego na bazarki, gdyby ktoś chciał "zwiększyć obroty" ;) Utarg przeznaczony na dwie sunieczki w baloniarskich domkach :razz:

Posted

[quote name='Marysia O.']Bardzo proszę o numer konta Baloniarek, ponieważ mam do przelania 15,75zł z bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/246271-Super-ciuszki!-Du%C5%BCe-rozmiary-R%C3%B3wnie%C5%BC-dla-TZt%C3%B3w!-Na-Baloniarki-i-Mentosa-do-31-08 Niestety nie udało mi się zebrać na spłatę zwrotu 25%, mam nadzieję, że uda mi się to uzupełnić w najbliższej przyszłości:oops:
Marysiu, w porządku, poczekamy.:)

Posted

cisowianka napisał(a):
A wiemy ile jest na baloniarskim koncie, no i niema wpisanych moich deklaracji za lipiec i za sierpień , chyba że źle patrze:oops:

Macia-skarbnik, wszystko sprawdzi i uzupelni.:)

Posted

Przepraszam, dopiero wczoraj odzyskałam normalny dostęp do konta. Już drugi tydzień się z tym bawiłam, a i wcześniej coś się działo i nie mogłam wejść. Za jakiś czas zmienię konto, ale dam wcześniej znać. Sporą część uzupełniłam. Resztę zobaczę jutro. Zostały do uzupełnienia najnowsze wpłaty.

Posted

Macia napisał(a):
Przepraszam, dopiero wczoraj odzyskałam normalny dostęp do konta. Już drugi tydzień się z tym bawiłam, a i wcześniej coś się działo i nie mogłam wejść. Za jakiś czas zmienię konto, ale dam wcześniej znać. Sporą część uzupełniłam. Resztę zobaczę jutro. Zostały do uzupełnienia najnowsze wpłaty.

Macia.Bardzo dziekujemy!:)