necianeta89 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Macia napisał(a):Zgadza się ;). Byli u mnie Otis i Morris od Ajlii, moi dwaj szaleńcy. Akurat oni szybko znaleźli nowe domki. Czekam na psiaki do ogłaszania. ja już wysłałam, pięknie dziękuje! Quote
Macia Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 kasumi oczywiście. Właśnie siedzę i robię dla Kropki, a potem zabieram się za kolejne. Poproszę o tekst, zdjęcia i dane oraz województwo i miasto ponieważ czasem trzeba to wpisać. Quote
ulvhedinn Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Macia a dla kotków też zrobisz? Bo o ile z psami jakoś daję radę o tyle zakocona jestem po uszy.... Quote
Macia Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Jasne, jak najbardziej. Mam czas, właśnie siedzę i robię ogłoszenia. Wiem dlaczego inni tego nie lubią, zaraz zacznę gryźć ściany. Ale spokojnie mogę poogłaszać i koty. Quote
mmd Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Potrzebna wizyta PA dla Oczki, która jest (jakby nie było) w BDT http://www.dogomania.pl/threads/200197-Oczka-szuka-najwspanialszego-domku-pod-s%C5%82o%C5%84cem...-do-innego-jej-nie-oddamy?p=17947674#post17947674 Chodzież - nie mogę nikogo znaleźć w okolicy. Ma ktoś jakiś pomysł? Quote
lika1771 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='mmd']Potrzebna wizyta PA dla Oczki, która jest (jakby nie było) w BDT http://www.dogomania.pl/threads/200197-Oczka-szuka-najwspanialszego-domku-pod-s%C5%82o%C5%84cem...-do-innego-jej-nie-oddamy?p=17947674#post17947674 Chodzież - nie mogę nikogo znaleźć w okolicy. Ma ktoś jakiś pomysł? Zapytaj Wapiszon Quote
obraczus87 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='mmd']Potrzebna wizyta PA dla Oczki, która jest (jakby nie było) w BDT http://www.dogomania.pl/threads/200197-Oczka-szuka-najwspanialszego-domku-pod-s%C5%82o%C5%84cem...-do-innego-jej-nie-oddamy?p=17947674#post17947674 Chodzież - nie mogę nikogo znaleźć w okolicy. Ma ktoś jakiś pomysł? Z Chodzieży do miejscowości Oborniki jest jakieś 45km. Może dziewczyny stamtąd będa znały kogoś, kto może pomóc?? (jeśli oczywiście chodzi o Chodzież w woj.wlkp) http://www.dogomania.pl/threads/182224-Schronisko-w-Obornikach-Wlkp-Rasowe-i-Kundelki-potrzebne-DS-DT-i-ogłoszenia-!! EDIT: Widzę, że na tamtym wątku już Ciocia Dogo07 się wpisała. Quote
ulvhedinn Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Chcecie się pośmiać z zakręconej ciotki ulv? No to proszę: Barrybede dała wpis na wątkach, że ma karmę do oddania. Napisałam, że ja owszem i chętna bym była, B. odpisała. Tyle, ze ja popędziłam do pracy, a potem w nawale zajęć zapomniałam odczytać PW. Następnego dnia dostałam cynk od zaprzyjaźnionych kociar że jest psia karma do wzięcia, smsa dostałam z numerem, zadzwoniłam, wieczorkiem karmę zabrałam... Z lekką nieprzytomnością zapytałam o psiaka, który wydał mi się znajomy... ....no i dopiero w domu po odczytaniu PW, oraz zalukaniu na odpowiedni wątek zorientowałam się że to właśnie była Barrybede. Quote
mmd Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='lika1771']Zapytaj Wapiszon Zapytam :) No i w ogóle dzięki, bo ruch w tej sprawie na wątku Oczki się zrobił :) Jeśli jeszcze dałoby radę to bym poprosiła o ogłoszenia dla tej suni: http://www.dogomania.pl/threads/217112-Ma%C5%82a-Zora-lub-mo%C5%BCe-Fela-nazwij-jak-chcesz-szczeniaczka...byle-adoptuj....?p=17950049#post17950049 jest oczywiście w BDT, gumtree jej zasponsoruję, tekst podeślę, a zdjęcia są na 1. stronie wątku. Ulv, jakiś porządny notes-kalendarz może by się przydał ;) Quote
Igiełka Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Serdecznie Witamy Wszystkie Baloniary :loveu: Macia napisał(a):Trochę już podczytuję ten wątek i w końcu mam czas żeby się odezwać. Sama mam BDT od około 3 lat. W tym czasie było u mnie ok. 35 psów i jeden jest aktualnie. Jest to tymczas dla szczeniaków ponieważ sama mam 3 dorosłe suki w tym kalekę (dorosłe były tylko 4 psiaki). Zaczęło się od wygłodzonego Kostka ze schroniska, a potem już poszło. Mam szczeniory przede wszystkim z naszego schroniska ponieważ mieliśmy parwo i każdy szczeniak zabrany=uratowany. Trafiają też do mnie szczeniaki znalezione. Razem z Anią (Lacia) radzimy sobie same finansowo, wspierane przez mieszkańców. Egzekwujemy też od gmin, by płaciły za psy znalezione na ich terenie. Jakoś nam idzie bez większych długów. W tej chwili siedzę w Anglii, brakuje mi moich zwierzaków (są z rodzicami) więc mogę pomóc choć ogłoszeniami. Tak więc chętnie poogłaszam psiaki. Naprawdę mam sporo czasu tutaj i przynajmniej tak pomogę. Proszę o zgłaszanie, którym psiakom porobić ogłoszenia. Macia bardzo to miłe że Jesteś tutaj z nami :) chcesz pomóc to wiele znaczy-a ogłoszonka są niezbędne by nasze wspaniałe tymczasy znalazły dobre DS :) necianeta89 także gratuluję takiego wyniku bazarkowego to bardzo duża kwota możesz być z siebie dumna :) :) mmd napisałaś że 100zł to duża kwota proszę kup karmę dla Pusii tak jak było wcześniej ustalone a resztę może przeznacz na surowicę bo jest bardzo droga- czytałam to smutne że wystąpiło podejrzenie parwo- pieniążki wyszły z Baloniarskiej Skarpety na pomoc tej suni- wiem że jaką podejmiesz decyzję w tej kwestii to będzie ona słuszna i tego trzymajmy się Ellig bazarki ogłoszeniowe na tę chwilę robią Ciotki Gisic87 i Paja :) Quote
Macia Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Znowu usiadłam do ogłoszeń. mmd podeślij proszę tekst i napisz na jakie województwo i miasto ogłaszać i już robię. Quote
Lili8522 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='Macia']Znowu usiadłam do ogłoszeń. mmd podeślij proszę tekst i napisz na jakie województwo i miasto ogłaszać i już robię. A może ja też się załapię na jakieś ogłoszenia? :oops: :modla::modla::modla: I MAM PYTANIE KTÓRA Z CIOTEK Z WROCŁAWIA CHCE LEGOWISKO DLA PSA? Quote
Macia Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Jasne, jak najbardziej. Poproszę tak jak pisałam tekst, zdjęcia plus województwo i miasto. Nudzę się tu strasznie więc przynajmniej zrobię coś pożytecznego zamiast tylko przeglądać różne wątki. Quote
Igiełka Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Macia napisał(a):Jasne, jak najbardziej. Poproszę tak jak pisałam tekst, zdjęcia plus województwo i miasto. Nudzę się tu strasznie więc przynajmniej zrobię coś pożytecznego zamiast tylko przeglądać różne wątki. a czy my też możemy :oops: Quote
Macia Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nie trzeba pytać, wystarczy podsyłać mi psiaki ;). Ogłaszanie to nie jest moje ulubione zajęcie, ale przynajmniej na coś mogę się przydać. Quote
Igiełka Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 [quote name='Macia']Nie trzeba pytać, wystarczy podsyłać mi psiaki ;). Ogłaszanie to nie jest moje ulubione zajęcie, ale przynajmniej na coś mogę się przydać. bardzo dziękujemy za pomoc już podesłałam na pw kandydata do ogłoszeń o imieniu Kaj :) Młody, w pełni adopcyjny KAJ szuka domu! wklejam tu jeszcze link do wątku na pw nie chciał wejść Quote
mmd Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Macia napisał(a):Znowu usiadłam do ogłoszeń. mmd podeślij proszę tekst i napisz na jakie województwo i miasto ogłaszać i już robię. Wysłałam. Dopiero teraz, ale na 2 godziny utknęłam w garach. Na gołąbki mnie naszło ;) Jeszcze machnęłam sałatkę jajeczną i muszę przerobić na coś pozostałości kapustowe, dużo zostało :) Igiełko - wrzuć w jakiś bliski początkowi post moje rozliczenie to ostatnie - plizzz nadal nie mam przydziału na 1 stronie... Quote
lika1771 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 lika1771 napisał(a):Cioteczki szukam kogos kto robi allegro Cioteczki ponawiam pytanie bardzo mi potrzebne Quote
necianeta89 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 lika1771 napisał(a):Cioteczki ponawiam pytanie bardzo mi potrzebne cioteczka fochu, ale trzeba poczekać, bo ma urwanie głowy ;) Quote
ulvhedinn Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Lili8522 napisał(a):A może ja też się załapię na jakieś ogłoszenia? :oops: :modla::modla::modla: I MAM PYTANIE KTÓRA Z CIOTEK Z WROCŁAWIA CHCE LEGOWISKO DLA PSA? Jeśli można to ja bym była chętna :) Quote
Ellig Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Macia napisał(a):Jasne, jak najbardziej. Poproszę tak jak pisałam tekst, zdjęcia plus województwo i miasto. Nudzę się tu strasznie więc przynajmniej zrobię coś pożytecznego zamiast tylko przeglądać różne wątki. To ja poprosze dla Szewa:)Na jaki adres wyslac tekst i zdjecia? http://www.dogomania.pl/threads/217128-SZEW-czyli-Pan-Cerowany-potrzebny-ju%C5%BC-tylko-DOM! http://allegro.pl/show_item.php?item=1894323943 Quote
Macia Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Jasne, zrobię poprzednie i już robię dla chłopaka. Quote
Ellig Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Macia napisał(a):Jasne, zrobię poprzednie i już robię dla chłopaka. serdecznie dziekuje:) Quote
mmd Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Wszystkie Baloniarki mają pozdrowienia od Pusi :) Idę zamawiać karmę, już mam namiary :) Córka Pusi zaniemogła, podejrzenie parwo, ale może jednak nie to świństwo. Surowica jedzie. Quote
mmd Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 lika1771 napisał(a):Cioteczki ponawiam pytanie bardzo mi potrzebne Na pierwszej stronie wisi ;) Igiełka napisał(a):Nasi wspaniali Klubowicze prowadzący BDT/ czasem za dary: :loveu: 1. Kasumi :lol:-woj.mazowieckie BDTzD 2. najbardziej potrzebuje wsparcia finansowego na leki i diagnostykę 3. oferuję pomoc- tworzę allegro, jeśli mam czas i fanty wystawiam bazarki a także robię zdjęcia psiakom 4. wątek http://www.dogomania.pl/threads/200945-Ca-de-Bou-BUBA-jest-%C5%BAle-W-SZPITALU-%C5%9Bpi%C4%85czka-farmakologiczna-((( 1. wadercia :lol:-woj. warmińsko-mazurskie 2. oferuje pomoc- w ogłoszeniach- chętnie wykonam allegro, specjalizuje się w bazarkach ogłoszeniowych na dane cele (pomagam w spłacie długu) oraz na psy, z chęcią pomagam fizycznie przy psach, transport 2 razy w tygodniu na trasie Olsztyn-Gdańsk, w razie ogromnej potrzeby dojeżdzam za zwrot kosztów( pociąg bilet studencki) do 250km 3. nowe pomysły-brak Quote
Recommended Posts