Roszpunka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Nutusia napisał(a):A gdzie to Lipsko - w którą stronę od Wwy?... Wschodnia część województwa - właściwie styk lubelskiego, świętokrzyskiego i mazowieckiego. Quote
mmd Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [SIZE=2]2 listopada 2011 Saldo poprzednie: 250 Przyszło: Roszpunka (X, XI) razem: 10 Alaa (X 80zł) razem: 80 Saldo: 340 ************************************** Deklaracje stałe: Roszpunka 5zł (wpłacone IX, X, XI) Ellig 5zł (wpłacone IX, X, XI, XII oraz I, II 2012) mmd 10zł (wpłacone IX, X, XI, XII oraz I, II 2012) necianeta89 5zł (wpłacone IX, X, XI, XII ) obraczus87 5zł (wpłacone IX, X) Igiełka 5zł ( wpłacone IX, X, XI, XII) mari23 5zł ( wpłacone IX, X, XI, XII) kaja69 5zł ( wpłacone IX, X, XI) Fiorsteinbock 10zł ( wpłacone IX, X, XI, XII oraz I 2012) Alaa od 80-100zł ( wpłacone IX, X) Lili8522 5zł (wpłacone IX, X) santino 10zł (wpłacone IX, X) wadercia 5zł Quote
Roszpunka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 mmd napisał(a):W Szydłowcu działa anita_happy. Do Szydłowca 60 km, ale może będzie wiedziała o czymś bliżej. Do Radomia też z 60 km, do Ostrowca najbliżej, ale nie mam bladego pojęcia, kto może tam być. To na południowy wschód od Radomia. Deczko daleko od Twoich doktorów. Cioteczka zorientowana widzę :eviltong: Popytam, w ostateczności zabiorę gamonia do Kielc... Quote
mmd Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Roszpunka napisał(a):Cioteczka zorientowana widzę :eviltong: Popytam, w ostateczności zabiorę gamonia do Kielc... GoogleMaps to potęga ;) Wyżej rozliczenie, niestety nadal post rozliczeniowy nie mój - dokąd niczego na 1 stronie nie dostanę - będzie w kolejnych postach aktualizowane. Mam nadzieję, że się podoba :) Quote
obraczus87 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 MMD konto to, z którego dostaje kasę na Kundelkową??:) Quote
lika1771 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Igieło to ja tez sie zapisze do tego klubu moge? Quote
mmd Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='obraczus87']MMD konto to, z którego dostaje kasę na Kundelkową??:) Tak, to samo :) To takie konto specjalnie założone do celów pozarodzinnych :) [quote name='lika1771']Igieło to ja tez sie zapisze do tego klubu moge? Ja Ci udzielam błogosławieństwa ;) tylko wypełnij ankietkę ******************************** aktualne rozliczenie - celem bycia na wierzchu :) [quote name='mmd'][SIZE=2]2 listopada 2011 Saldo poprzednie: 250 Przyszło: Roszpunka (X, XI) razem: 10 Alaa (X 80zł) razem: 80 Saldo: 340 ************************************** Deklaracje stałe: Roszpunka 5zł (wpłacone IX, X, XI) Ellig 5zł (wpłacone IX, X, XI, XII oraz I, II 2012) mmd 10zł (wpłacone IX, X, XI, XII oraz I, II 2012) necianeta89 5zł (wpłacone IX, X, XI, XII ) obraczus87 5zł (wpłacone IX, X) Igiełka 5zł ( wpłacone IX, X, XI, XII) mari23 5zł ( wpłacone IX, X, XI, XII) kaja69 5zł ( wpłacone IX, X, XI) Fiorsteinbock 10zł ( wpłacone IX, X, XI, XII oraz I 2012) Alaa od 80-100zł ( wpłacone IX, X) Lili8522 5zł (wpłacone IX, X) santino 10zł (wpłacone IX, X) wadercia 5zł Quote
obraczus87 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Oki, poszła skromna deklaracja za listopad i grudzień ;) Quote
mmd Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='obraczus87']Oki, poszła skromna deklaracja za listopad i grudzień ;) I przyszła :) Tym samym mamy: [SIZE=2]2 listopada 2011 Saldo poprzednie: 340 Przyszło: obraczus87 10zł Saldo: 350 ************************************** Deklaracje stałe: Roszpunka 5zł (wpłacone IX, X, XI) Ellig 5zł (wpłacone IX, X, XI, XII oraz I, II 2012) mmd 10zł (wpłacone IX, X, XI, XII oraz I, II 2012) necianeta89 5zł (wpłacone IX, X, XI, XII ) obraczus87 5zł (wpłacone IX, X, XI, XII) Igiełka 5zł ( wpłacone IX, X, XI, XII) mari23 5zł ( wpłacone IX, X, XI, XII) kaja69 5zł ( wpłacone IX, X, XI) Fiorsteinbock 10zł ( wpłacone IX, X, XI, XII oraz I 2012) Alaa od 80-100zł ( wpłacone IX, X) Lili8522 5zł (wpłacone IX, X) santino 10zł (wpłacone IX, X) wadercia 5zł Quote
Nutusia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 O post rozliczeniowy poproś Maupa4 - ona działa z prędkością światła ;) Quote
Alaa Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 mmd - dla mnie bomba:-) Jasno i przejrzyscie:-) Quote
mmd Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Nutusia napisał(a):O post rozliczeniowy poproś Maupa4 - ona działa z prędkością światła ;) Pisałam do Czarodziejki, bo opiekuje się tym działem. Może jeszcze nie była na dogo, dam jej szansę ;) Alaa napisał(a):mmd - dla mnie bomba:-) Jasno i przejrzyscie:-) Dziękuję, miło mi :) Przyszedł przelew od Santino, więc cały bank już trzymam :) No i pamiętajcie, że jestem p.o.. Jak tylko Santino wróci do internetowego świata, wpakuję jej z powrotem rozliczenia :diabloti: Quote
Igiełka Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 lika1771 napisał(a):Igieło to ja tez sie zapisze do tego klubu moge? Lika no pewnie że tak :) u nas Każdy jest mile widziany wypełnij metryczkę i wpiszę Cię na listę tylko wiesz potem nie ma już odwrotu :eviltong: mmd napisał(a): Przyszedł przelew od Santino, więc cały bank już trzymam :) No i pamiętajcie, że jestem p.o.. Jak tylko Santino wróci do internetowego świata, wpakuję jej z powrotem rozliczenia :diabloti: zaraz dopiszę pomoc dla Pusi czyli 100zł do rozliczeń :) no super teraz z Ciebie Skarbnik jak się patrzy :) Quote
lika1771 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Dziekuje:loveu: Wojewodstwo-pomorskie W czym poge pomoc-moge zaoferowac dt psiakowi do 6kg najlepiej kudłaczowi sunia (sama wszystko opłacam ogłoszenia,karma,szczepienia,sterylka) -moge pomoc przetrzymac kilka dni psiaka -moge opłacic ogłoszenia psiakowi -szukac hotelikow -rozsyłac watki Quote
Igiełka Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 lika1771 napisał(a):Dziekuje:loveu: Wojewodstwo-pomorskie W czym poge pomoc-moge zaoferowac dt psiakowi do 6kg najlepiej kudłaczowi sunia (sama wszystko opłacam ogłoszenia,karma,szczepienia,sterylka) -moge pomoc przetrzymac kilka dni psiaka -moge opłacic ogłoszenia psiakowi -szukac hotelikow -rozsyłac watki Teraz już oficjalnie Witamy w Klubie :lol: i jeszcze podaj do mnie na pw aktualny nr tel Quote
necianeta89 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Zajrzałam na pierwszą stronę i skromnie zasugeruje, że wątek z bazarkami dla was gubi się w tym wszystkim. Chyba, tak uważam ja ;) Może dodać to w okolicach rozliczeń? Oraz mam pytanie, która z ciotek pomoże mi w ogłoszeniach dla małej Kropki? Czekam w kolejce bo jej już wykupiłam, ale chyba się nie doczekam za szybko ;) A tą małą zołze chyba będzie cieżko wyadoptować bo sieje takie spustoszenie, że hej. Dom mi cały demoluje :shake: oraz mam dla was 268 zł z bazarku, jutro się kończy i myślę, że dużo już raczej nie przybędzie.. ale uważam, że i tak duża kwota się zebrała.. będzie dla potrzebujących. Quote
Ellig Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 268 zl do bardzo duzo!!Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!Sama szukam jakiegos bazarku , ogloszeniowego ale posucha nastala.... Quote
obraczus87 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Tutaj jest bazarek z ogłoszeniami: http://www.dogomania.pl/threads/217121-lV-Bazarek-ogłoszniowy-20-40-60-80-100-celem-wsparcia-Beziola-do-15listopada2011r. Quote
lika1771 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Cioteczki szukam kogos kto robi allegro Quote
Macia Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Trochę już podczytuję ten wątek i w końcu mam czas żeby się odezwać. Sama mam BDT od około 3 lat. W tym czasie było u mnie ok. 35 psów i jeden jest aktualnie. Jest to tymczas dla szczeniaków ponieważ sama mam 3 dorosłe suki w tym kalekę (dorosłe były tylko 4 psiaki). Zaczęło się od wygłodzonego Kostka ze schroniska, a potem już poszło. Mam szczeniory przede wszystkim z naszego schroniska ponieważ mieliśmy parwo i każdy szczeniak zabrany=uratowany. Trafiają też do mnie szczeniaki znalezione. Razem z Anią (Lacia) radzimy sobie same finansowo, wspierane przez mieszkańców. Egzekwujemy też od gmin, by płaciły za psy znalezione na ich terenie. Jakoś nam idzie bez większych długów. W tej chwili siedzę w Anglii, brakuje mi moich zwierzaków (są z rodzicami) więc mogę pomóc choć ogłoszeniami. Tak więc chętnie poogłaszam psiaki. Naprawdę mam sporo czasu tutaj i przynajmniej tak pomogę. Proszę o zgłaszanie, którym psiakom porobić ogłoszenia. Quote
necianeta89 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Macia napisał(a):Trochę już podczytuję ten wątek i w końcu mam czas żeby się odezwać. Sama mam BDT od około 3 lat. W tym czasie było u mnie ok. 35 psów i jeden jest aktualnie. Jest to tymczas dla szczeniaków ponieważ sama mam 3 dorosłe suki w tym kalekę (dorosłe były tylko 4 psiaki). Zaczęło się od wygłodzonego Kostka ze schroniska, a potem już poszło. Mam szczeniory przede wszystkim z naszego schroniska ponieważ mieliśmy parwo i każdy szczeniak zabrany=uratowany. Trafiają też do mnie szczeniaki znalezione. Razem z Anią (Lacia) radzimy sobie same finansowo, wspierane przez mieszkańców. Egzekwujemy też od gmin, by płaciły za psy znalezione na ich terenie. Jakoś nam idzie bez większych długów. W tej chwili siedzę w Anglii, brakuje mi moich zwierzaków (są z rodzicami) więc mogę pomóc choć ogłoszeniami. Tak więc chętnie poogłaszam psiaki. Naprawdę mam sporo czasu tutaj i przynajmniej tak pomogę. Proszę o zgłaszanie, którym psiakom porobić ogłoszenia. Dziewczyno, spadniesz mi z nieba. Mogę podesłać dane do ogłoszeń na PW? ja nie umiem głoszeń, a raczej nie mam do tego cierpliwości :( Quote
Macia Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Jasne, jak najbardziej. Poproszę zdjęcia plus tekst i już lecę robić. Quote
mmd Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Macia. ja Ciebie kojarzę z wątku szczeniaków, brałaś dwóch chłopaków od Ajlii. Fajnie się to wszystko układa :) Co do bazarku (linki) Igiełka może zrobi gdzieś na nie miejsce. Byłoby bardzo dobrze. Na razie dogaduję kwestie wysyłki karmy dla Pusi. Na pewno nie będzie potrzebne aż 100zł, bo kupię jakąś tańszą, może Brit może Purinę. Quote
Macia Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Zgadza się ;). Byli u mnie Otis i Morris od Ajlii, moi dwaj szaleńcy. Akurat oni szybko znaleźli nowe domki. Czekam na psiaki do ogłaszania. Quote
kasumi Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Macia napisał(a):Jasne, jak najbardziej. Poproszę zdjęcia plus tekst i już lecę robić. ja bym chętnie skorzystała :) dla szczeniaka, mogę? :) Quote
Recommended Posts