Jump to content
Dogomania

Po 10 LATACH od adopcji ODDANO JĄ DO SCHRONISKA !!!! SABA BŁAGA o pomoc !!!!

Recommended Posts

• Replies 827
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem u Saby...zarezerwowałam dla suni kolejny pakiet ogłoszeń.
Oby szybko znalazł się dobry dom!

Jak wygląda aktualna sytuacja z posikiwaniem? Może mogłabym zasponsorować jakieś badania?

Posted

bumel napisał(a):
Jak wygląda aktualna sytuacja z posikiwaniem? Może mogłabym zasponsorować jakieś badania?

Dziękuję bardzo, ale Sabcia dość szybko przestała siusiać w domu.
Wyniki badania moczu były w porządku, podobnie było z wynikami badań krwi.
Chciałabym jeszcze prześwietlić Sabię tę łapę, na którą kiedyś utykała - ale to już wtedy, gdy uporamy się z długiem za hotelowanie.
Pod koniec lutego będzie to już ponad 1000 zł :(

Bardzo mi przykro, że osoba, która zadeklarowała, iż będzie opłacać pobyt Saby w hotelu, zachowała się w ten sposób !

Dziękuję za pakiet :) - ja też wykupiłam kolejny, także może ustalmy, że na dniach zostanie wykonany ten mój, a za 2 tygodnie ten wykupiony przez Ciebie (do każdego dodamy inny tekst i zdjęcia).

Posted

Dada M napisał(a):

Dziękuję za pakiet :) - ja też wykupiłam kolejny, także może ustalmy, że na dniach zostanie wykonany ten mój, a za 2 tygodnie ten wykupiony przez Ciebie (do każdego dodamy inny tekst i zdjęcia).

na tym bazarku, na którym kupiłam, dziewczyny czekają tylko 7 dni na psiaki, taki ekspresowy bazarek...
http://www.dogomania.pl/threads/222114-Ekspresowy-bazarek-og%C5%82oszeniowo-banerkowy-na-katowickie-psiaki-gt-do-18.02-Zapraszamy

zrobię tak: przekażę teraz dane innej suni do ogłoszeń, a dla Saby wykupię pakiet na kolejnym, najbliższym bazarku.

Posted (edited)

Dada M napisał(a):

Pod koniec lutego będzie to już ponad 1000 zł :(

Bardzo mi przykro, że osoba, która zadeklarowała, iż będzie opłacać pobyt Saby w hotelu, zachowała się w ten sposób !

masakra jakaś... i bardzo dużo pieniędzy do zapłaty co miesiąc:-( postaram się coś dorzucić

Edited by bumel
Posted

[FONT=Tahoma]Bumel - dziękuję za pomoc :)[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Martwię się, jak to będzie z tymi opłatami.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Liczyłam, że fundacja trochę pomoże ... ale umowa była taka, że oni po prostu udostępnia dla Saby miejsce w hotelu i swoje zniżki, a Li1 będzie regulować rachunki na pobyt.[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Już i tak Astaroth idzie nam na rękę, bo obniżyła cenę z 15 zł za dobę, na 390-400 zł miesięcznie.[/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]To nie jest dużo, zważywszy, że to cena łącznie z karmą, a Saba spędza swój czas na kanapie, a nie w kojcu, garażu, pomieszczeniu gospodarczym itd. (w jednym z hoteli pobyt w kojcu bez spacerów i bez wyżywienia kosztował 400 zł miesięcznie !)[/FONT]
[/FONT][FONT=Tahoma]Jest mi głupio, bo Saba pojechała do Astaroth jako pies mający stałą sponsorkę - a teraz okazuje się, że ledwo, ledwo zwróciliśmy pieniądze za karmę.[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Ale nic, walczymy.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Przypominam o bazarkach :)[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Lada dzień wystawię też duży bazarek odzieżowy.[/FONT]
[/FONT]

Posted

Czy tu ktoś w ogóle zagląda? Hallo? Słyszy mnie ktoś? Prosiłam w sobotę o konto na pw i nic...

Nie mam wiele, ale 50 zł mogę wpłacić, może dla Saby się przyda....

Posted

[quote name='Astaroth']DadaM ma często problemy z netem( z zasięgiem), napewno sie odezwie, Sabie przydadzą sie pieniądze bardzo.[/QUOTE]

Domyślam się, szczególnie przy takim makabrycznie wielkim długu!

To czekam na konto....

Posted

Napisałam do kilku osób z prośbą o deklaracje dla Saby i Szarika z mojego podpisu.

Napisałam też do dziewczyn, które opacały hotelik NUtka - to ten piesek, który znalazł DS - pisałam wyżej. Może coś z tego wyjdzie, może ktoś wpłaci, zadeklaruje, tu każdy grosz na wagę złota, a jakże potrzebny Sabie...

Posted

Jestem na zaproszenie Malwy.
Nutkowa deklaracje chce przekazac na Mieszko, ktory jest pod opieka tamb (dziewczyny ktora uratowala Nutka).
Ale postaram sie wyskrobac cos dla Saby. Jutro przeczytam watek.

Posted

Witam!

Przesłałam na konto podane na pw 50 zł.

Lecę rozsyłać dalej ...

Tobciu - dziękuje Kochana, za to, że choć Ty jedna ( z tych osób, do których wczoraj wysłałam pw, a było ich sporo ) zainteresowałaś sie losem Saby...

Dziękuję i pozdrawiam.

Posted

[quote name='magdyska25']Malwa- jesteś boska!
Jak tylko odgruzuje się ze swojego bazarku- postaram się coś wykombinować...[/QUOTE]

Zaraz wpadnę w samouwielbienie, a ja jestem taka raczej normalna.

Mam parę rzeczy, i jak dam radę , to wieczorem pojawi się tu link do bazarku dla Saby!

Posted

[quote name='MALWA']..., a ja jestem taka raczej normalna.

Widzisz Malwa, na dogo coraz mniej takich ludzi... fajnie, że jesteś u suni:-)

[quote name='MALWA']Mam parę rzeczy, i jak dam radę , to wieczorem pojawi się tu link do bazarku dla Saby!

ja też będę kombinować bazarek ale najwcześniej w przyszłym tygodniu... tymczasem wyróżniona ale.gratka dla Sabci:
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/20743997_saba_przemila_radosna_lagodna_suczka.html

Posted

Nikt nie zagląda do Saby... buuuu...

Zapraszam na bazarek dla Sabuni - link w moim podpisie, może ktoś się na coś skusi. W domu postaram się jeszcze coś wrzucić, bo niestety jestem w pracy i nie moge teraz wrzucić zdjęć.

Posted

Dziękuję za bazarek :)

Dotarło 50 zł od MALWY - dziękuję bardzo :)

Z moich bazarków będzie dla Saby ok. 100 zł, dokładną kwotę podam po rozliczeniu bazarków.

Posted

[quote name='Dada M']Dziękuję za bazarek :)

Dotarło 50 zł od MALWY - dziękuję bardzo :)

Z moich bazarków będzie dla Saby ok. 100 zł, dokładną kwotę podam po rozliczeniu bazarków.[/QUOTE]

Super, że dotarło!

A co do bazarku, to może warto wrzucić link na pierwszą stronę, bo wtedy łatwiej znaleźć.

Wczoraj wysłałam trochę zaproszeń, ale coś mi się wydaje, że niestety recesja dorwała wszystkich .... ale jeszcze parę dni, może uda się sprzedać trochę rzeczy.