Jump to content
Dogomania

Po 10 LATACH od adopcji ODDANO JĄ DO SCHRONISKA !!!! SABA BŁAGA o pomoc !!!!

Recommended Posts

• Replies 827
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie zaglądałam tutaj od wczoraj. Nawet nie wiedziałam, ze Dada ma takie problemy, a przynajmniej jest teraz skupiona na sprawie swojej suni.

Zrobiłam przelew na 217 zł.

207 zł to w zaokrągleniu jest z bazarku, a 10 zł odemnie jako deklaracja stała za marzec. Wcześniej pisałam, ze deklaruję na Sabę 10 zł mieisęcznie, ale to chyba umknęło.

Trzymam kciuki za Sabę, by szybciutko znalazla domek, i aby znaleźli się ludzie, którzy jej w tym dompomogą, i w spłacie długu.

Dada trzymaj się i walcz o Zuzkę !

Posted

Zuzia przeżyła operację, DadaM chce teraz z nią posiedzieć kilka dni bo obawia się czy nie będzie komplikacji pooperacyjnych, jeśli jej internet złapie zasieg w domu to napewno się odezwie

Posted

Dziękuję za kciuki !

Zuza na razie ma się dobrze (tfu, tfu), choć dzisiaj wydaje mi się, że jest trochę słabsza niż wczoraj.
Nabawiłam się już odruchu zerkania na nią co 2 minuty i sprawdzania, czy oddycha, nocami też się budzę i sprawdzam - choć ogólnie mało śpię, bo przecież muszę zerkać i sprawdzać ;)

Jedyny pozytyw jest taki, że w przerwach pomiędzy zerkaniem i sprawdzaniem, wystawiłam bazarek i zrobiłam większość zdjęć do następnego bazarku - zapraszam:

http://www.dogomania.pl/threads/225049-PLATER-lt-SREBRO-lt-BIŻUTERIA-na-staruszki-do-30.03-21.00

Dotarło 217 zł od MALWY - 207 zł z bazarku i 10 zł deklaracji za marzec - dziękuję pięknie !

Posted

Dada M napisał(a):

Dotarło 217 zł od MALWY - 207 zł z bazarku i 10 zł deklaracji za marzec - dziękuję pięknie !

Super, proszę jeszcze o potwierdzenie na bazarku.

I może dopisz mnie do deklaracji stałych, tak jak pisałam wcześniej - od marca 2012 r. - po 10 zł miesięcznie.

Posted

Wszystko już jest w 1 poście.
Do uregulowania zostało 465 zł za grudzień (to ma opłacić fundacja, gdy dostanie duplikat rachunku) i 390 zł za marzec.

Dotarło 10 zł (za III) od Gabi79 - dziękuję :)

Przelałam Astaroth 270 zł, czyli II ratę za luty - na koncie Saby zostały 3 zł.

Astaroth - poproszę o wiosenną sesję Saby, może być w pakiecie z Tusią ;)

Posted

Może nie będzie tak źle z tymi wczesno-wiosennymi, szaro-burymi zdjęciami - to zdjęcie wykonane 2 tygodnie temu (model - Wafel, prawdziwy rekordzista jeśli chodzi o pobyt w schronisku - 12 lat):

Wczoraj zadzwoniła do mnie Pani Ania (bardzo ciepła osoba, która adoptowała m.in. Nutka - http://www.dogomania.pl/threads/214151-Konający-w-krzakach-pies-w-pętli-z-łańcucha.-Nutek-ma-dom-jak-marzenie-u-p.Ani-!/page22) i zadeklarowała dla Saby 40-50 zł miesięcznie (wpłata będzie szła od razu na konto fundacji)

Dziękuję pięknie :) :) :)

Posted

Super wiadomość, jeśli chodzi o pieniążki, ale szkoda, ze u Pani Ani nie znalazło się ciut miejsca jeszcze dla Saby. Ona taka biedna, a Nutek przy Pani Ani naprawdę odżył. Ale cóż, Pani Ania ma kota. Podobno je z Nutkiem z jednej miski.

Teraz już wiem dla kogo Tobciu szukała telefonu do Dady M.