li1 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Pies na dt u pani, ktora mialam namowic na zajecie sie Saba, zostaje jeszcze ok 2 tygodnie. Ma lekkie komplikacje po operacji. Zadzwonie jutro do Dada M. Quote
li1 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 W poniedzialek jade do Saby z Dada i wyprowadzamy ja na spacer.Trzymam reke na pulsie kiedy zwolni sie miejsce na DT u pani E. Quote
Aimez_moi Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Mizianie dla Sabuchny.....:) poprosze slicznie..... Quote
Dada M Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Dotarły wpłaty: 26.09 - 10 zł od Dagi80 7.10 - 10 zł od Gabi79 Dziękuję pięknie :) Czy ktoś mógłby przygotować wzór plakatu adopcyjnego Saby, który można by było wieszać w lecznicach, sklepach zoologicznych itp. ? Quote
li1 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Plakat bardzo potrzebny. A kto je wydrukuje? ( Apsa chyba nie, bo w delegacji). Zaplacilam za hotelik Sabuni. Quote
Dada M Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='li1']Plakat bardzo potrzebny. A kto je wydrukuje? ( Apsa chyba nie, bo w delegacji). Zaplacilam za hotelik Sabuni.[/QUOTE] Dziękuję pięknie :) Przelew już dotarł do fundacji. Poprosiłam znajomą graficzkę o przygotowanie plakatu dla Sabci, potrzeba nam tylko osoby, która mogłaby to wydrukować w kolorze. Byłyśmy wczoraj u Saby, dzięki pomocy Li1 i jej sąsiada udało się zabrać sunię do lecznicy - podziękowania :) Pobrano suczce krew do badania, została zachipowana, wzięłyśmy też Drontal plus i obrożę Kiltix. Za wszystko wyszło ok. 200 zł (dokładne rozliczenie będę mieć na początku listopada). Li1 podarowała na ten cel 100 zł (dziękuję !), reszta zostanie opłacona z funduszy zebranych na bazarku. Przy okazji okazało się, że Sabcia niekoniecznie reaguje pozytywnie na koty. W lecznicy jest kot-rezydent - i Saba była bardzo spięta, gdy kot krecił się po poczekalni, a nawet chwilami wyglądała, jakby miała chęć go upolować. Quote
Daga80 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 W week. przelałam 10 zł za październik dla Sabci Quote
Incia Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ta suczynka jest taka śliczna, fajniutka...Jest jakiś odzew na ogłoszenia? Quote
li1 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Oj, zapomnialam napisac, ze Saba nie moze pojechac do mojej znajomej na DT, bo jest tam kot. Nie wiem, czy Saba na 100% nie lubi kotow, ale po obserwacji w przychodni ani Dada, ani ja nie chcemy dopuscic do konfrontacji zwierzakow u pani E. I co bedzie z nasza mala? Quote
Dada M Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Saba od ok. 2 tygodni jest sama w kojcu, bo jej towarzysz Cywil został adoptowany. Jest smutna :-/ Zastanówcie się proszę, czy nie możecie polecić jakiegoś dobrego domowego hotelu lub PDT. Saba potrzebuje bliskości człowieka, codziennego kontaktu, spacerów, przytulania itd. Trzymanie jej w hotelu kojcowym nie ma sensu, tym bardziej, że odkąd jest sama, cena jej pobytu w kojcu jest zbliżona do ceny pobytu w porządnym, dogomaniackim, domowym hotelu (400 zł + karma). Quote
Dada M Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Plakat Saby - Wersja do druku: http://img593.imageshack.us/img593/628/sabae.jpg Quote
li1 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 A mozesz dodac takie kawalki do odrywania na dole z numerem telefonu? Quote
Gabi79 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 [quote name='Dada M']Saba od ok. 2 tygodni jest sama w kojcu, bo jej towarzysz Cywil został adoptowany. Jest smutna :-/ Zastanówcie się proszę, czy nie możecie polecić jakiegoś dobrego domowego hotelu lub PDT. Saba potrzebuje bliskości człowieka, codziennego kontaktu, spacerów, przytulania itd. Trzymanie jej w hotelu kojcowym nie ma sensu, tym bardziej, że odkąd jest sama, cena jej pobytu w kojcu jest zbliżona do ceny pobytu w porządnym, dogomaniackim, domowym hotelu (400 zł + karma).Zaraz zrobię przelew dla Sabci za listopad. Tak sobie myślę, że ostatnio Bruno z tego wątku http://www.dogomania.pl/threads/213578-Sosnowiec!-Trzymajmy-sercem-za-domus!-poniewierany-!-pomocyyyyyy! znalazł dom, można zapytać, czy by Sabci tam nie przyjęli, to płatny dt ale domowy. Napiszcie do którejś z ciotek, chyba najlepiej do MICHELLE04. Quote
li1 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Dzieki, Gabi, skontaktuje sie z michelle04. Quote
Dada M Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 W najbliższym czasie zwolni się miejsce dla Saby w domowym hoteliku u Astaroth. Cena 450 zł (razem z karmą Nutra) - Li1, co Ty na to ? Quote
Recommended Posts