MALWA Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Zaglądam do Saby.... I sprawdzam czy coś się tu zmieniło.... Quote
MALWA Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Co tu takie pustki? Nikt nie interesuje sie Sabą? Quote
anula42 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 witam serdecznie-w przyszłym tygodniu wspomoge sunie tylko poproszę o numer konta Quote
MALWA Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 anula42 napisał(a):witam serdecznie-w przyszłym tygodniu wspomoge sunie tylko poproszę o numer konta Dziękuję! Dada widzisz ten wpis? Podeślij nr konta do Anuli42. Aimez_moi napisał(a):Jestem u Sabci.....:) Cieszę się, że nie zostałam tu zupełnie sama..... DRAGO napisał(a):jestem tu Malwinko i podrzucam wątek Dziękuję Kochana! Zaglądanie i podrzucanie mile widziane. Quote
bumel Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Parę świeżych ogłoszeń dla Sabci: http://www.morusek.pl/ogloszenie/100285/Po-10-latach-oddali-ja-do-schroniska/ http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Kochana-sunia-oddana-po-10-latach-do-schroniska-W0QQAdIdZ367835611 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/20816671_saba_przemila_radosna_lagodna_suczka.html na tablica.pl przyjdzie link aktywacyjny na Twój mail, Gosia. Następne ogłoszenia już z nowymi, wiosennymi zdjęciami zrobię:-) Tylko gdzie ta wiosna:hmmmm: Quote
tobciu Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 A Saba miała wykupywany pakiet jakiś 50-60 ogłoszeń ? Jeśli nie, to mogę wykupić. Quote
bumel Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 tobciu napisał(a):A Saba miała wykupywany pakiet jakiś 50-60 ogłoszeń ? Jeśli nie, to mogę wykupić. Tobciu, było kilka pakietów ogłoszeń dla Saby ale już jakiś czas temu, niestety bez sukcesu:shake: Jeżeli możesz wykupić kolejny, to byłoby super:-) Lada dzień mają być nowe zdjęcia suni, może będzie je można wykorzystać do nowych ogłoszeń. Quote
tobciu Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 To kupie dla Saby pakiet 60 ogłoszeń. Jak będą gotowe zdjęcia to proszę o informacje na pw z tekstem. a zdjęcia ściągnę z wątku. Quote
Aimez_moi Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Malwa......:):) jestem caly czas myslami z sunia.......:) Quote
MALWA Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Aimez_moi napisał(a):Malwa......:):) jestem caly czas myslami z sunia.......:) Ja też, choć mnie tu nie było przez cały dzionek. Niestety z moich mysśli nic nie wynika :shake: Quote
MALWA Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Dzień dobry! Szybka kontrola przed wyjściem do pracy! Quote
Astaroth Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 niestety pogoda jest do dupy za przeproszeniem więc wiosenne zdjęcia mogą się nie udać, może się trochę przejaśni popołudniu, ale przed chwilą padał u mnie grad Quote
Aimez_moi Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Astaroth konkretna jak zawsze....:):) Na pewno uda sie cos Sabuni ze zdjec machnac....:) Quote
MALWA Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Może niebawem zobaczymy Saunię w wiosennej odsłonie..... Quote
MALWA Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Przed świętami Saba też potrzebuje pieniążków, moze jeszcze ktoś grosik dorzuci do hoteliku? Quote
Aimez_moi Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 O Boziu......Sabunia tyle postow nam wcielo.....:( Quote
MALWA Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Aimez_moi napisał(a):O Boziu......Sabunia tyle postow nam wcielo.....:( Tak, straszne to, ze te posty zniknęły. Były tu osoby, które deklarowały jakieś wpłaty, a teraz wszystko zniknęło. Dada M pisała też od kogo już wpłynęły deklaracje. Wiem, że moja na pewno, bo już jakiś czas temu wpłacałam. Ale były i inne. Niestety zniknął też mój bazarek, który robiłam dla zagłodzonej Funfelki ( bokserki ), która jest u Maci. Nawet nie wiem kto licytował. Okropne to .... A co u Saby? Quote
Ewa_88 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Straszne to, że posty zniknęły. Tyle strat... Ja deklarowałam 10 zł miesięcznie dla Saby. Wpłaciłam już pierwszą deklarację :) Quote
MALWA Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Ewa_88 napisał(a):Straszne to, że posty zniknęły. Tyle strat... Ja deklarowałam 10 zł miesięcznie dla Saby. Wpłaciłam już pierwszą deklarację :) Dziękuję za pojawienie się na wątku Saby! Dada M na pewno uzupełni tę deklarację, i teraz dla Saby mamy miesięcznie 110 zł! Quote
Dada M Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Szlag mnie trafi, zniknął cały bazarek odzieżowy, tyle nad nim siedziałam, były już też pierwsze licytacje :-/ Cholera no. Wieczorem uzupełnię rozliczenia. Jutro będę się widzieć z Astaroth, więc dopytam o Sabę - możliwe, że w środku tygdonia wpadnę w odwiedziny. Quote
MALWA Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Dada M napisał(a):Szlag mnie trafi, zniknął cały bazarek odzieżowy, tyle nad nim siedziałam, były już też pierwsze licytacje :-/ Cholera no. Wieczorem uzupełnię rozliczenia. Jutro będę się widzieć z Astaroth, więc dopytam o Sabę - możliwe, że w środku tygdonia wpadnę w odwiedziny. Niestety wszystkim wszystko co było założone po 2 kwietnia zniknęło, wiele bazarków, a ludzie już nie pojawiają się na tych ponownie założonych... ech... Ewa_88 zadeklarowała dla Saby po 10 zł miesięcznie - może warto dopisać ją do deklaracji na pierwszej stronie ? Quote
Recommended Posts