Jump to content
Dogomania

Po 10 LATACH od adopcji ODDANO JĄ DO SCHRONISKA !!!! SABA BŁAGA o pomoc !!!!

Recommended Posts

• Replies 827
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anula42 napisał(a):
witam serdecznie-w przyszłym tygodniu wspomoge sunie tylko poproszę o numer konta

Dziękuję! Dada widzisz ten wpis? Podeślij nr konta do Anuli42.

Aimez_moi napisał(a):
Jestem u Sabci.....:)

Cieszę się, że nie zostałam tu zupełnie sama.....

DRAGO napisał(a):
jestem tu Malwinko
i podrzucam wątek

Dziękuję Kochana! Zaglądanie i podrzucanie mile widziane.

Posted

Parę świeżych ogłoszeń dla Sabci:

http://www.morusek.pl/ogloszenie/100285/Po-10-latach-oddali-ja-do-schroniska/
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Kochana-sunia-oddana-po-10-latach-do-schroniska-W0QQAdIdZ367835611
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/20816671_saba_przemila_radosna_lagodna_suczka.html

na tablica.pl przyjdzie link aktywacyjny na Twój mail, Gosia.

Następne ogłoszenia już z nowymi, wiosennymi zdjęciami zrobię:-) Tylko gdzie ta wiosna:hmmmm:

Posted

tobciu napisał(a):
A Saba miała wykupywany pakiet jakiś 50-60 ogłoszeń ? Jeśli nie, to mogę wykupić.

Tobciu, było kilka pakietów ogłoszeń dla Saby ale już jakiś czas temu, niestety bez sukcesu:shake:

Jeżeli możesz wykupić kolejny, to byłoby super:-) Lada dzień mają być nowe zdjęcia suni, może będzie je można wykorzystać do nowych ogłoszeń.

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Malwa......:):) jestem caly czas myslami z sunia.......:)

Ja też, choć mnie tu nie było przez cały dzionek.

Niestety z moich mysśli nic nie wynika :shake:

Posted

niestety pogoda jest do dupy za przeproszeniem więc wiosenne zdjęcia mogą się nie udać, może się trochę przejaśni popołudniu, ale przed chwilą padał u mnie grad

• 2 weeks later...
Posted

Aimez_moi napisał(a):
O Boziu......Sabunia tyle postow nam wcielo.....:(

Tak, straszne to, ze te posty zniknęły. Były tu osoby, które deklarowały jakieś wpłaty, a teraz wszystko zniknęło.

Dada M pisała też od kogo już wpłynęły deklaracje. Wiem, że moja na pewno, bo już jakiś czas temu wpłacałam. Ale były i inne.

Niestety zniknął też mój bazarek, który robiłam dla zagłodzonej Funfelki ( bokserki ), która jest u Maci. Nawet nie wiem kto licytował. Okropne to ....

A co u Saby?

Posted

Ewa_88 napisał(a):
Straszne to, że posty zniknęły. Tyle strat...
Ja deklarowałam 10 zł miesięcznie dla Saby. Wpłaciłam już pierwszą deklarację :)

Dziękuję za pojawienie się na wątku Saby!

Dada M na pewno uzupełni tę deklarację, i teraz dla Saby mamy miesięcznie 110 zł!

Posted

Szlag mnie trafi, zniknął cały bazarek odzieżowy, tyle nad nim siedziałam, były już też pierwsze licytacje :-/ Cholera no.

Wieczorem uzupełnię rozliczenia.

Jutro będę się widzieć z Astaroth, więc dopytam o Sabę - możliwe, że w środku tygdonia wpadnę w odwiedziny.

Posted

Dada M napisał(a):
Szlag mnie trafi, zniknął cały bazarek odzieżowy, tyle nad nim siedziałam, były już też pierwsze licytacje :-/ Cholera no.

Wieczorem uzupełnię rozliczenia.

Jutro będę się widzieć z Astaroth, więc dopytam o Sabę - możliwe, że w środku tygdonia wpadnę w odwiedziny.

Niestety wszystkim wszystko co było założone po 2 kwietnia zniknęło, wiele bazarków, a ludzie już nie pojawiają się na tych ponownie założonych... ech...

Ewa_88 zadeklarowała dla Saby po 10 zł miesięcznie - może warto dopisać ją do deklaracji na pierwszej stronie ?