MALWA Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 To dalej zbieramy deklaracje dla saby. Może jednak z tymi kotami nie byłoby tak źle. Mój pies też nie lubi kotów, ale polubił te, które zamieszkały u mnie na ogrodzie. Zaczęłam je dokarmiać, było ich 5 i zostały do dziś. Nie lubił ich, ale się przyzwyczaił, nie goni je, nie szczeka, nie warczy. Ale ... zajęło mu to prawie rok. Saba musiałaby się przyzwyczaić do kotów chyba w tempie ekspresowym. Quote
Astaroth Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 bumel napisał(a):Astaroth, pojawiło się na wątku takie stwierdzenie, że sunia jest zaborcza... czy mogłabyś napisać coś więcej na temat tego, jaki Saba ma stosunek do innych psiaków? Czy jej nastawienie jest różne wobec psów i suk? A jak z ludźmi: czy garnie się bardziej do kobiet czy może mężczyzn? Saba akceptuje inne psy, nie ma problemów, zaborcza jest bo wpycha się pomiędzy mnie a inne psy, ale nie zawsze i nie robi tego z agresją. Do ludzi super niezależnie od płci. Quote
MALWA Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Szkoda tylko, że taka przymilna psinka nie znalazła jeszcze swojego człowieka. Quote
MALWA Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Sabunia pokazuj sie Ciotkom, może jeszcze któraś grosikiem wspomoże... Quote
Aimez_moi Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 MALWA napisał(a):Zaglądam do Saby... Jestem tu sama? Nie jestes sama......:) Quote
MALWA Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Aimez_moi napisał(a):Nie jesteś sama......:) Wiem, tyle, że rzadko tu ktoś zagląda. A o nowych osobach na wątku, to już nie wspominam. A Saba potrzebuje każdy przejaw zainteresowania, bo to oznacza częste goszczenie na pierwszej stronie! Quote
MALWA Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Zaglądam na wątek i sprawdzam czy jestem tu sama, jestem, a szkoda. Saba do góry! Quote
MALWA Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 O ! Ludzie przyszli na wątek, super! Dada - czy na FB jest jakieś zainteresowanie Sabą, czy ktoś pytał o sunię, czy moze wpłynęły jakieś deklaracje, choćby jednorazowe? Niestety nie jestem na FB zalogowana, to i na wydarzenie Saby nie mogę wejść. Quote
MALWA Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Zaglądam do Saby... Czy jest jakieś zainteresowanie Sabą na FB? Dada - wiesz coś na ten temat? Quote
MALWA Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Witam! Z bazarku Saby zebrałam 206,55 zł. Całość pieniązków przeleję na rzecz Saby. Proszę na pw o nr konta. Quote
MALWA Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Dzień dobry! Zaglądam do suni. Czekam na nr konta na pw oraz odpowiedź na moje pytanie zawarte w poście nr 318. Ludzie, którzy tu zaglądają chcieliby jednak wiedzieć coś więcej o Sabie, o jej sytuacji ... Quote
MALWA Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 agucha007 napisał(a):odwiedzam Sabę... biedna :( Pewnie, że biedna... Szkoda tylko, że nie ma jak dotąd zainteresowania sprawami suni i nią samą. Quote
bumel Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Dada M wspominała, że jej własna sunia choruje i teraz pewnie tylko tym ma głowę zaprzątniętą. Nie wiem, czy były jakieś wpłaty na Sabę z fb - trzeba będzie poprosić fundację o sprawdzenie konta...ale to co mogę napisać, to, że tłumów na wydarzeniu Sabci nie ma:shake: Quote
MALWA Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 bumel napisał(a):Dada M wspominała, że jej własna sunia choruje i teraz pewnie tylko tym ma głowę zaprzątniętą. Nie wiem, czy były jakieś wpłaty na Sabę z fb - trzeba będzie poprosić fundację o sprawdzenie konta...ale to co mogę napisać, to, że tłumów na wydarzeniu Sabci nie ma:shake: Biedne suczydło. Mogłaby juz dooopkę grzać we własnym domku przy swoim ludziu. A DadaM, to chyba rzadko na wątek wchodzi. Od wczoraj czekam za kontem, bo mam kasę z bazarku i cisza. Nie dostałam konta, kasy nikt nie chce.... Quote
bumel Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='MALWA']Nie dostałam konta Zaraz wyślę na Twoją skrzynkę numer konta Dady (otrzymałam od niej takie upoważnienie). Jeszcze raz bardzo dziękujemy w imieniu Sabci - masz Malwa znakomitą rękę do bazarków:-) Wszystkie osoby zaglądające tutaj, które mają konto na FB, bardzo proszę o udostępnianie wydarzenia Saby: http://www.facebook.com/events/265886916824343/ Quote
Astaroth Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 MALWA napisał(a):Biedne suczydło. Mogłaby juz dooopkę grzać we własnym domku przy swoim ludziu. A DadaM, to chyba rzadko na wątek wchodzi. Od wczoraj czekam za kontem, bo mam kasę z bazarku i cisza. Nie dostałam konta, kasy nikt nie chce.... Wczoraj sunia DadaM miała ciężką operację, jeszcze nie dzwoniłam do niej więc nie wiem czy przeżyła :-( Quote
bumel Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Astaroth napisał(a):Wczoraj sunia DadaM miała ciężką operację Zuzia i DadaM - trzymam za Was mocno kciuki! Quote
Recommended Posts