Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze wielka szkoda że dziewczynka jest agresywna do innych piesków:shake: zawęża sie pole bo tak była by możliwosć ale niestety odpada bo są juz dwa pieseczki....no nic szukamy dalej!:p oby sie udało!

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja zapytam o dożkę... Jak zachowuje się w stosunku do psów, a jak w stosunku do kotów? I czy sprawdzona zostala reakcja na dzieci? Nie pytam o relacje z ludzi, bo to już wiadomo;)

Posted

Są na allegro.

Ja się śmieje, że teraz to są za grube by im pomagać chocby finansowo :lol:
Jak były zabrane dopiero co to tyle osób chciało im pomóc, a teraz gdy za operacje trzeba płacić, to cisza :evil_lol:

Posted

Płakać się chce, jak sobie przypomnę, jak one wyglądały zanim je zabrałyście :(
Dożka wydaje mi sie nadal trochę smutnawa, ale Bullka! A do tego grzbiet jej sie wyprostował i napewno nikt z chartem jej nie pomyli.

Posted

Niestety guz w uchu dożki jest bardzo bolesny i pewnie stąd mało w niej radości.
Prawda jest taka, że nawet ostatnimi czasy leżała sobie cichutko na kocyczku i dopiero ożywiała jak przychodziłam do niej. Ale nadal jest tak, że jak wychodze z innymi psami na spacerki to ją ciągle slyszę jak szczeka za mną :evil_lol:

Jutro wielki dzień. Poważna operacja przed niunią...