Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pipi']ja nie musze wiedziec, mam oczy[/QUOTE]
A po czym poznajesz, że to nie alex? Serio pytam bez złośliwości. Patrzysz chłodnym okiem więc może widzisz więcej niż ja.
Może się zasugerowałam, że to musi być on i może faktycznie masz rację. Może się pomyliłam. Ale ten pysk, uszy.

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://images49.fotosik.pl/1046/b66fe901c4854ba6med.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy11/628612/1202032/42154615_p7263997.jpg[/IMG]

Dla mnie też się wydaje że są różni.Pod którym zakładem mechanicznym ten psiak jest?

Posted

Zakład jest na Widowskiej.
Ale serio dziewczyny nie róbcie jaj... to ja już tak zasugerowana jestem tym, że to ma być Alex i koniec i kropka? Może któraś z Bielskich dziewczyn może spojrzeć na tego psa zupełnie z dystansem i sprawdzi? Dla mnie naprawdę wyglądał jak Alex ale teraz to już sama nie wiem po tym co piszecie ....

Posted

[B]suślik, [/B]przyjrzyj sie umaszczeniu na szyi i klatce z przodu ten ma o wiele jaśniejsze ...no chyba,że fotka inne światło daje ...no nie wiem
[B]buniaaga,[/B]moze jak na zywo zobaczy to rozpozna czy Alex, czy tez nie ...

Posted

Cioteczki Fakt jest faktem więc warto to sprawdzić bo psiaki są naprawdę podobne .....hmm...dziwne .....dwa tak bardzo pododobne bezdomne psiaki w pobliżu .....może to kwestia zdjęcia ....kolor sierści rzeczywiście się różni! Ale warto sprawdzić mimo wszystko!

Edit : z radości nie przeczytałam wcześniej że tam byłaś cioteczko :( hmmmmm......

Posted

Dla nas to też inny pies. Na zdjęciach Suślika to młody pies a Alex na pierwszych zdjęciach wyglądał jak już dorosły, ukształtowany pies. Wielkość, kształt uch o tym świadczy. Są podobni bardzo ale to nie Alex

Posted

Czyli sobie wmówiłam po prostu, że to Alex :-(
Ale jest identyczny jak dla mnie. Te usyszka, oczy, zarys nad pycholem. Łudząco podobny jak dla mnie do Alexa. I jego reakcja... Może to syn Alexa ? Nie byłam obiektywna po prostu.
Przepraszam Was Ciotki za to zamieszanie. Widocznie za bardzo chciałam go odszukać.
Przyznaję się do błędu. Narobiłam niepotrzebnie i Wam i sobie nadziei.

Posted

[quote name='suślik']Czyli sobie wmówiłam po prostu, że to Alex :-(
Ale jest identyczny jak dla mnie. Te usyszka, oczy, zarys nad pycholem. Łudząco podobny jak dla mnie do Alexa. I jego reakcja... Może to syn Alexa ? Nie byłam obiektywna po prostu.
Przepraszam Was Ciotki za to zamieszanie. Widocznie za bardzo chciałam go odszukać.
Przyznaję się do błędu. Narobiłam niepotrzebnie i Wam i sobie nadziei.[/QUOTE]

Cioteczko głowa do góry :) Znajdziemy go !!!!!!!!!! :)

Posted

moja sugestia to zmienić tytuł wątku
więcej ciotek tu zajrzy gdy będzie w tytule że ,,zaginął'' lub coś w tym stylu.
może ktoś go skojarzy wtedy....może trafił pod opiekę jakiejś fundacji...
w wakacje dużo ludzi przemieszcza się samochodami i nie tylko tych wyrzucających psy ale są tacy,którzy też pomagają,skoro był ufnym psem wszystko możliwe że ktoś najzwyczajniej mu pomógł i może on być nawet wiele kilometrów od tego miejsca gdzie wcześniej przebywał.

Posted

[quote name='suślik']Czyli sobie wmówiłam po prostu, że to Alex :-(
Przyznaję się do błędu. Narobiłam niepotrzebnie i Wam i sobie nadziei.[/QUOTE]

Nie przejmuj się suśliku :):):)
Tak to już jest, że jak człowiek bardzo czegoś pragnie to czasem może stracić zdolność obiektywnego osądu :)
Ty po prostu patrzyłaś sercem, a nie oczami :loveu:

Posted

kolorem nie przejmuj się.
To kwestia oświetlenia, pory dnia, ujęcia.
Gdyby udało się zrobić ujęcie buzi podobne jak w zdjęcia Aleksa, to można by było może powiedzieć coś konkretnego.

Posted

Dzięki ciotki :)
Głupio mi strasznie, że tak się pomyliłam. Ale już Indze mówiłam, że widocznie tak bardzo chciałam go odszukać, że zobaczyłam Alexa w kompletnie podobnym dla mnie ale jednak różniącym się dla Was psie.
Wcześniej się burzyłam, że przecież poznam Alexa wszędzie o każdej porze dnia i nocy no i teraz mam za swoje...

Posted

[quote name='inga.mm']czekaj, jeszcze może wyjść na Twoje.
Inną fotke zrób mu.
A jeśli to nie on, to co z nim będzie?[/QUOTE]

Tak czy siak psu trzeba pomóc wg. mnie. Mimo tego, że jest zabezpieczony to on jednak dobrego miejsca na życie tam mieć nie będzie. A poszukiwania Alexa jak trwały tak i trwają.

Posted

Agata-przykro mi -ale w/g mnie to dwa różne psy...ten drugi jest młodziutki myslę,że ma ok.1roku a Alex wygląda najmniej na 3-4 może nawet 5lat..sorki...

Posted

[quote name='Asencja']Agata-przykro mi -ale w/g mnie to dwa różne psy...ten drugi jest młodziutki myslę,że ma ok.1roku a Alex wygląda najmniej na 3-4 może nawet 5lat..sorki...[/QUOTE]
Niestety.
Sa jeszcze inne różnice

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...