wtatara Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Byłam w Skale- no i oczywiście odwiedziłam Izabel i jej zwierzaki. Jutro wkleję zdjęcia Quote
brazowa1 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 to czekam :) To juz trzy lata.......od kiedy Tina zawitała do Isabel...jak ten czas leci. Quote
Isabel Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Mija pierwsza rocznica odkąd Tiny nie ma już z nami...:( Quote
brazowa1 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 To juz rok:( a jakby wczoraj. a jak sie czuje Twój zwierzyniec? zwłaszcza Wega? Quote
Isabel Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 U nas wszystko w porządku, koty zdrowe, Vega również jak na swój wiek jeszcze dość żwawa. Nie wiem ile ona ma dokładnie lat, ale we wrześniu minie 14 lat od zabrania jej ze schroniska. A była wtedy już dorosłym psem! A foksterierka mojej koleżanki zaczęła właśnie 17-ty rok życia - i też jest w bardzo dobrej kondycji, co jak na psa rasowego jest ewenementem! Quote
brazowa1 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Terierry nie znają umiaru w niczym ,także w długosci zycia! ;) Quote
wtatara Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 dzięki-a oto watek moich zwierzaków dopiero rozpoczęty Quote
mimiś Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Isabel. czy" w Krakowie ,na Brackiej pada deszcz'"?- strasznie lubię siedziec na Rynku i nasiąkać atmosferą...:evil_lol: tak chociaz raz do roku.. Quote
Isabel Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 mimiś napisał(a):Isabel. czy" w Krakowie ,na Brackiej pada deszcz'"?- strasznie lubię siedziec na Rynku i nasiąkać atmosferą...:evil_lol: tak chociaz raz do roku.. Przypuszczam, że na Brackiej też teraz pada ;) Ale kawiarenki na Rynku też zamokły, pewnie tam teraz pustki. Jak przyjeżdża moja przyjaciółka z Warszawy, to zawsze siadamy gdzieś przy stoliku i też "nasiąkamy atmosferą". Rynek, to takie szczególne miejsce w Krakowie, wielka szkoda, że teraz trochę daleko mieszkam. Quote
Isabel Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='wtatara']dzięki-a oto watek moich zwierzaków dopiero rozpoczęty A gdzie ten wątek??? Quote
wtatara Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/179031-Tabi-Pixi-inne-moje-kochane-zwierzęta przepraszam. Isabel a Ty iTwoje zwierzaczki tez sa. Kotki tez wkeję Quote
Isabel Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Byłam, pooglądałam :) Tinka taka ładna na tych fotkach...dlaczego czas nie stoi w miejscu? Quote
mimiś Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 niestey . psy przychodzą i odchodzą...-żeby zrobic miejsce tym bardzo potrzebującym, tym które nie zaznały domowego ciepła.. Quote
Isabel Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 wtatara napisał(a):witam, jak Tinka i kotki Raczej Vega i kotki ;) Kotki w porządku, a Vega - słabiutka, bardzo się ostatnimi czasy postarzała. Jeszcze jakoś chodzi, ale widać, że jej ciężko, nogi nie chcą nieść. Zwłaszcza rano nie może się pozbierać.I jakaś taka wysuszona się zrobiła, chociaż je normalnie. No cóż, wiek robi swoje... Quote
wtatara Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 oj, przepraszam-pomyliłam Ile Vega ma latek Quote
Isabel Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Vega ma już co najmniej 16 lat. We wrześniu minie 14 lat odkąd jest u mnie, a wzięłam już dorosłego psa. Wet oceniał ją wtedy na ok. 2,5 roku. Quote
brazowa1 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Miala szczeście,ze te 14 lat dane jej było spedzic u Ciebie,Isabel Quote
Isabel Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Bardzo się zżyłyśmy ze sobą przez te 14 lat:) Tylko smutno patrzeć na starość - tak człowieka, jak i zwierzęcia, mając w pamięci jak to kiedyś bywało...:( Quote
brazowa1 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 tak... 14 lat to kawał życia. I jego i Twój. rozstanie po tylu latach to dramat dla człowieka,który zostaje. Kurde,jak to robia ci,którzy na ostatnie tygodnie,miesiace zycia wyrzucaja psa do schronu? Bo smierdzi,bo kosztuje? Bo brzydkko wyglada? do jakiego stopnia trzeba byc bydlakiem,żeby starego psa wyrzucić. Quote
Recommended Posts