Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KOCHAM GO!!!! cudny jest! prawie tak cudny jak Birmanek i niestety chyba w podobnym wieku aczkolwiek werwy mu nie brak zwłaszcza jak widzi kota! :shake: uparty gad! ale poza tym jest super! udało się go ostrzyc - ma bardzo brzydką sierść (miał :D ) nie dało się z nim zrobić tak jak z Nazirem bo zupełnie inna ta jego siersć i jakbym go hakami zrobiła to na łyso...
oczywiście nie byłabym soba jakbym się nie zaczęła martwić - on ma jakiąś dziwną skórę na końcówce penisa.. jakby opuchnięty napletek, ale tak :hmmmm: przewlekle... miał wcześniej na skórze tam rany, one się zagoiły, ale zostały takie dwa zgrubienia :niewiem: no i ten napletek taki nieładny... wisi mu ta skóra jak u jakiegoś ogiera :shake: i jojka też mu wiszą jakoś bardzo...
mam pińcet fot :loveu:

Posted

taki jestem grzeczny jak mi missieek czyści uszka :klacz: ja nie wiem ale jego ktoś BARDZO zaniedbał! nie wiem jak i gdzie ten pies mieszkał, ale te uszy jeszcze długo będą nieładne :( i raczej nigdy nie da się tam osiągnąć takiej ładnej czystej skóry

Posted

[quote name='zerduszko']A co mu tak pisior wylatuje?

no własnie tak mu wylata i mam też zdjęcia na których widać jak to wygląda niefajnie - bardzo niefajnie :(

ale póki co zdjęcia FAJNE :loveu:

Posted

[quote name='Saththa']Jest cudowny!!!

A i rzeczywiście jajka wisza jakoś... no i konskie puzdro hmmm

no własnie - ja muszę zasięgnąć języka doświadczonych hodowców czy takie coś może być od nadmiernej eksploatacji - może był reproduktorem w jakiejś pseudo pieprzonej... nie wiem, ale to nie jest normalne :(

Posted

zerduszko napisał(a):
Padłam z wrażenia, piękny jest :) A tego pisiorka widział już wet?

widzial wet, podejrzewa ze to moze byc hormonalne, na poczatku mial tam tez zapalenie skory