malawaszka Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 kurde te zęby jego to mi tak jakoś Birmankowo wyglądają :/ Quote
malawaszka Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Margi napisał(a):nie chciałam być niedelikatna :eviltong: hahha no ale to chyba takie ma być co? model specjalnie m.in dla sznaucera olbrzyma tylko nie wiem na ile Goran jest "typowy" Quote
missieek Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Margi napisał(a):ło maryjo,ten kaganiec większy od niego :evil_lol: Ale tak w ogóle to całkiem fajnie i koty będą całe. :lol: no nie wiem, jak kot dostanie takim kagancem to moze tego nie przezyc :| Quote
missieek Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 no to jeszcze usmiech dla Moniki :) Quote
wilczy zew Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Kota można też łapą rozdeptać(sznauc potrafi). Wydaje mi się że kaganiec jest za duży,pysk ma otwarty a zostało dużo luzu natomiast metal ma pod dolną szczęką i szerzej nie otworzy bo ma blokadę. Oczka jeszcze ma smutne. Ja tylko trochę widzę zęby i są OK. Zobaczyłam zbliżenie,bardzo starte. Jak uszka? Quote
Saththa Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/psy/goran/goran23 o cholera... ten pasek nanosnik to na nos az powinienien zachodzic? kurcze.... Quote
missieek Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 wilczy zew napisał(a): Jak uszka? zdecydowanie lepiej, choc jest jeszcze zolta wydzielina, 16.09 konczy antybiotyk w tabletkach, jak skonczy sie Surolan to pomyslimy czy cos innego nie zapodac do uszu Quote
zerduszko Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Piękny jest! A kiedy obcinacie to i owo? Quote
wilczy zew Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='Saththa']http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/psy/goran/goran23 o cholera... ten pasek nanosnik to na nos az powinienien zachodzic? kurcze.... a gdzie piesio ma go nosić? Quote
Saththa Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 wilczy zew napisał(a):a gdzie piesio ma go nosić? chodziło mi ze zachodzi ewidentnie na czarne nieofutrzone miejsce;) Quote
wilczy zew Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Masz rację,ten pasek jest za szeroki,to jest dla psa z dluższym pyskiem. Quote
malawaszka Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 wyślę to zdjęcie do sprzedawcy niech powie czy to tak może być czy nie :cry: zerduszko a pytasz o kudły czy jojka? Quote
zerduszko Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 malawaszka napisał(a):zerduszko a pytasz o kudły czy jojka? O to i owo, znaczy o oba :D Quote
malawaszka Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 zerduszko napisał(a):O to i owo, znaczy o oba :D oba jajka jak skonczy jeść antybiotyk i chyba potem jeszcze 2 tyg i dopiero :( chociaż mnie dziś wet powiedział apropos Remika, że można wykastrować jak bierze antybiotyk :niewiem: Quote
wilczy zew Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 malawaszka napisał(a):zerduszko a pytasz o kudły czy jojka? a o co Zerduszko zwykle pyta :errrr: Quote
zerduszko Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 malawaszka napisał(a):oba jajka jak skonczy jeść antybiotyk i chyba potem jeszcze 2 tyg i dopiero :( chociaż mnie dziś wet powiedział apropos Remika, że można wykastrować jak bierze antybiotyk :niewiem: O oba, znaczy i jojka i kudły. Za wetami nie dojdziesz, każdy ma inne teorie ;) Quote
malawaszka Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 a kudły nie wiem bo miałam dziś jechać to się Remik zbuntował i zaplanował mi dzień po swojemu... więc już nic nie planuję bo jak planuję to się zawsze sypie :/ Quote
malawaszka Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 tu jest fotka erii - Kreon w takim kagańcu tylko chyba model trochę inny, ale nie wiem - na pewno nie taki duży :/ http://perfekcyjnypies.pl/data/gfx/pictures/large/7/0/5907_1.jpg Missieek było jakies opakowanie/pudełko? bo może oni przysłali na bernardyna :/ Quote
malawaszka Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 wilczy zew napisał(a):Kreon to chyba miał dla suki. po czym wnosisz? po tym, że zdjęcie jego jest przy suce? Quote
wilczy zew Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Pamiętasz to zdjęcie Kreona reklamujące namordnik? Quote
malawaszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 no własnie powyżej wstawiłam je w linku Quote
wilczy zew Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Eria wyjaśnila,że Kreon nosił namordnik na suke. Quote
malawaszka Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 ale dawno nie było tu nikogo :( Goran wczoraj był w Krakowie u weta - jedno ucho już prawie ok, ale w drugim nadal jest jakiś stan zapalny, dostał kolejne krople - posatex i już powinno się udać zakończyć leczenie - nie mogę sobie wyobrazić jak on cierpiał z tym syfem w uszach :( Ładnie się zachowywał w lecznicy, tylko przy czyszczeniu uszu burkał, ale kto by nie burkał nie? ja to bym pewnie gryzła... a jutro się widzimy :multi::loveu: Quote
Recommended Posts