Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zerduszko']Teraz będą coraz szybciej znajdować domy? Czy czego się boisz? ;)[/QUOTE]

hahah nie ja jak zwykle boję się, że jak poszło zbyt szybko/łatwo to coś się zesr... :roll: ale już mnie tu nie ma z tym wstrętnym krakaniem :scared:

Posted

No super, a ja mam właśnie zapakowaną paczkę z rzeczami dla Goranka na bazarek :oops:
Oczywiście nie zdążyłam iść na pocztę, bo mam dwa szczylki "na stanie" i boję się ich zostawić na dłużej jeszcze. Bo nie wiem co jeszcze mogą odkryć do zniszczenia jak mnie dłużej nie będzie

Posted

Goranek pozdrawia :loveu:

:laola:

trochę ma problemy z gojeniem się po kastracji, ale już są na dobrej drodze - musiał mieć przedłużony antybiotyk, ale najwazniejsze, że psisko zadowolone, ludzie zadowoleni :loveu:

Posted

Oby wszystko szybko się zagoiło i żeby psiak już zawsze był tak szczęśliwy jak na zdjęciach.

PsMalawaszko dziś idę zrobić wpłatę (deklarację).W związku z tym, że Goran znalazł domek, chciałabym żebyś Ty zdecydowała do kogo mają iść pieniążki, bo ja jakoś nie mam głowy.

Posted

[quote name='malawaszka']nic nowego - już zagojone wszystko, psisko się dobrze sprawuje - żyć nie umierać :loveu:[/QUOTE]

ach, nuuudaaa :megagrin:

a swoją drogą - to ja chce zawsze takie "nic nowego" ;)

• 4 weeks later...