malawaszka Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='zerduszko']Szok! Tak szybko?! Super, super :lol:[/QUOTE] noo ja też jestem w szoku, że dla starego olbrzyma się udało tak szybko! aż się boję co to będzie! Quote
zerduszko Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Teraz będą coraz szybciej znajdować domy? Czy czego się boisz? ;) Quote
malawaszka Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='zerduszko']Teraz będą coraz szybciej znajdować domy? Czy czego się boisz? ;)[/QUOTE] hahah nie ja jak zwykle boję się, że jak poszło zbyt szybko/łatwo to coś się zesr... :roll: ale już mnie tu nie ma z tym wstrętnym krakaniem :scared: Quote
AMIGA Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 No super, a ja mam właśnie zapakowaną paczkę z rzeczami dla Goranka na bazarek :oops: Oczywiście nie zdążyłam iść na pocztę, bo mam dwa szczylki "na stanie" i boję się ich zostawić na dłużej jeszcze. Bo nie wiem co jeszcze mogą odkryć do zniszczenia jak mnie dłużej nie będzie Quote
malawaszka Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 nic się nie martw - w planach sa już kolejne biedy do wyciągania więc nic się nie zmarnuje :shake: Quote
AMIGA Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 OK,. będę musiala skądsiś wykopć Twój adres, żeby to wysłać Quote
malawaszka Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 w archiwum gg na pewno masz a jak nie to daj znać Quote
AMIGA Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 myślę, że w przelewach szybciej znajdę niż w archiwum gg Quote
malawaszka Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 posłałam Ci na gg teraz bo na przelewach jest adres jeszcze z Dąbrowy Quote
WATACHA Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Zanim weszłam dwa razy czytałam tytuł, czy to aby na pewno tu.Ależ się cieszę.Super. Quote
jambi Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 no super!!! świetne wieśći!!! oby mu było jak Birmankowi :grins: ... znaczy - jak najlepiej :) Quote
malawaszka Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Goranek pozdrawia :loveu: :laola: trochę ma problemy z gojeniem się po kastracji, ale już są na dobrej drodze - musiał mieć przedłużony antybiotyk, ale najwazniejsze, że psisko zadowolone, ludzie zadowoleni :loveu: Quote
WATACHA Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Oby wszystko szybko się zagoiło i żeby psiak już zawsze był tak szczęśliwy jak na zdjęciach. PsMalawaszko dziś idę zrobić wpłatę (deklarację).W związku z tym, że Goran znalazł domek, chciałabym żebyś Ty zdecydowała do kogo mają iść pieniążki, bo ja jakoś nie mam głowy. Quote
malawaszka Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 nic nowego - już zagojone wszystko, psisko się dobrze sprawuje - żyć nie umierać :loveu: Quote
jambi Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='malawaszka']nic nowego - już zagojone wszystko, psisko się dobrze sprawuje - żyć nie umierać :loveu:[/QUOTE] ach, nuuudaaa :megagrin: a swoją drogą - to ja chce zawsze takie "nic nowego" ;) Quote
malawaszka Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 u Goranka wszystko ok! kocha i jest kochany :loveu: Quote
Recommended Posts