Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mily news
Goran pozwolil mi dzis wyczyscic uszy i dwa razy zakropic
mozliwe ze spacyfikowal bo juz 4 dzien walczylam z zakrapianiem
a moze w koncu uszy mniej bola
a moze stwierdzil ze fajna sprawa bo uszy wymasuje, i juz tak nie swedza

skora na uszach tez fajniejsza, schodzi platami ten niefajny naskorek i skora pod nim ladniejsza
wydzieliny tez nie ma duzo

no ale nie ma co sie dziwic, batalia dosc spora wytoczona przeciw temu dziadostwu
Advocate, dwa antybiotyki Enroxil/Cipronex i Amoksiklav, na grzyba Ketokonazol
oslonowio Biotyk
mam troche witamin wiec mu dorzucam

co do jedzenia jest strasznie lapczywy, mimo ze miske ma tylko dla siebie to je tak aby jedzenie przypadkiem nie ucieklo
ale pozwala sobie odebrac miske, tzn mnie pozwala, innym nie wiem

koty pogania gadzina, mozliwe ze moglby zrobic krzywde, niefajnie sie nakreca

wazy 30kg, wazylam go bedac u weta

kiedy bedzie mial fryzurke?? :cool3:

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hura hura!!!!! fryzurkę w weekend albo po weekendzie jak tylko odzyskam maszynkę bo i Nazira chciałabym obciąć i moje małe zarastają a maszynkę mieli mi odwieźć i .... ni mo :roll:

Posted

Goranku w górę - mam już maszynkę więc w przyszłym tygodniu podjadę na strzyżonko i fory do ogłoszeń bo już czas, tylko kurcze jeszcze kastracja bo jeden gość na fb ze mną dyskutował już, że szkoda psa kastrować :shock: i w ogóle kolejny co go biurokracja odpycha od adopcji - nie ma przymusu brać psa od nas, nei wiem kiedy ludzie to zrozumieją

Posted

zerduszko napisał(a):
To czekam na fory :D

Fory to Ty już chyba masz :)

Ja też nigdy tego nie zrozumiem , po co ludzie wchodzą w jakieś dziwne dyskusje.Nie pasuje to do widzenia , a nie oni się denerwują my się denerwujemy

Posted

zerduszko napisał(a):
To czekam na fory :D

WATACHA napisał(a):
Fory to Ty już chyba masz :)

kurde, jak ktos późno przychodzi to sam sobie szkodzi... dokłądnie ten sam tekst miałam napisać :lol:

Posted

jambi napisał(a):
kurde, jak ktos późno przychodzi to sam sobie szkodzi... dokłądnie ten sam tekst miałam napisać :lol:

Jak bardzo chcesz to mogę edytować i wstawić kropeczki, co byś mogła też sobie napisać :)

Posted

Przez parę miesięcy nie mogłam dojść do ładu z uszami Buby (labradorka), w końcu wyleczyłam Bioparox'em, takim w psiukawce lekiem na gardło.

Posted

a jak ona reagowała na takie psikanie bioparoxem w ucho? z Goranem takie cuda nie przejdą bo on nawet zakraplania zwykłego nie lubi, ale póki co leki, które dostaje działają i jest coraz lepiej - a że to musi potrwać - no musi bo było bardzo źle

Posted

Saththa napisał(a):
Hmmm zbliża się wrzesień... już jutro jest a ja szukam chętnego na 20 zł deklaracji stałej po Birmankowej... Chętny?

Tak sobie chodzę za Tobą i patrzę co napisałaś

Posted

malawaszka napisał(a):
a jak ona reagowała na takie psikanie bioparoxem w ucho? z Goranem takie cuda nie przejdą bo on nawet zakraplania zwykłego nie lubi, ale póki co leki, które dostaje działają i jest coraz lepiej - a że to musi potrwać - no musi bo było bardzo źle

Wiesz co, ja gehennę przeszłam z tym nawracającym zapaleniem, więc nie zastanawiałam się nad tym, co Buba powie na psikanie, tylko brałam za łeb i psikpsik. Sama z siebie wzięłam ten Bioparox, z desperacji, po prostu w domu był, a nic normalnego nie działało.

Posted

rozi napisał(a):
Wiesz co, ja gehennę przeszłam z tym nawracającym zapaleniem, więc nie zastanawiałam się nad tym, co Buba powie na psikanie, tylko brałam za łeb i psikpsik. Sama z siebie wzięłam ten Bioparox, z desperacji, po prostu w domu był, a nic normalnego nie działało.

łatwiej jednak wziąć za łeb i psik psik suni labradora niż samcowi sznaucera olbrzyma :lol:

Posted

WATACHA napisał(a):
Tak sobie chodzę za Tobą i patrzę co napisałaś

heheh i jakies wnioski?
malawaszka napisał(a):
tak tak tak!!! Goranek chętny :loveu:

Numer konta Twój?:)

Posted

malawaszka napisał(a):
łatwiej jednak wziąć za łeb i psik psik suni labradora niż samcowi sznaucera olbrzyma :lol:

Nie byłabym pewna. A generalnie jeśli wzragasz się przed psikaniem to znaczy, że nia ma tragedii. W sytuacji dramatycznej człowiek gotów gówno zjeść, byle to pomogło (: