Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam sporo rzeczy na bazarek, tylko nie jestem pewna, czy sa "chodliwe" - np jakieś świecidełka od mojej przyjaciółki - nie jakieś srebra czy perły.
Może bym Ci je wysłała i Sama ocenisz?

A tak z innej beczki - czy biedak ma już jakies imię?

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

możemy spróbować z bazarkiem, a nuż się coś uda

ja jestem ostatnio kompletnie bez pomysłów na imiona psie więc imienia nie ma ani mały nowy ani duży :oops: missieek próbuje różnie na niego wołać żeby sprawdzić czy na coś zareaguje, póki co ożywił się na coż w rodzaju "firek" i teraz trzeba coś z imieniem wokół tego może wykombinować :lol: od razu mówię, że Kefirek nie może być bo missieek ma kotka Kefirka

Posted

Wygląda na tych fotach na podrostka. Ale jak widać pozory mylą.
Ślicznota i biedaczysko. Ludzie są beznadziejni.
Teraz jestem spłukana ale po połowie miesiąca jakiegoś złocisza podeślę.

Posted

to pisałam po wizycie Weterynarza u psiaka - przedwczoraj, nie wczoraj sorki

malawaszka napisał(a):
AMIGA ogromne dzięki!!!! Jestem jeszcze bardziej podłamana - leczenie będzie długotrwałe i mozliwe, że psiak jest jeszcze starszy niż nam się wydawało :( ale to jeszcze nic pewnego bo dokładnie w paszczę jeszcze nie pozwolił zajrzeć - przednie zęby ma pościerane - ale to może od gryzienia kamieni? :modla: mam nadzieję...

potrzebny advocate, na uszy kuracja antybiotykowa + ketokonazol w tabletkach - może ktoś ma ketokonazol na zbyciu? leczenie będzie trwało około 6 tygodni :(

chłopak już się ogarnął i z każdą chwilą jest coraz fajniejszy - z psami już ok, latał za Manią nie wiemy czy w celach prokreacji czy zabawy :D
na smyczy chodzi fajnie