AMIGA Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Mam sporo rzeczy na bazarek, tylko nie jestem pewna, czy sa "chodliwe" - np jakieś świecidełka od mojej przyjaciółki - nie jakieś srebra czy perły. Może bym Ci je wysłała i Sama ocenisz? A tak z innej beczki - czy biedak ma już jakies imię? Quote
malawaszka Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 możemy spróbować z bazarkiem, a nuż się coś uda ja jestem ostatnio kompletnie bez pomysłów na imiona psie więc imienia nie ma ani mały nowy ani duży :oops: missieek próbuje różnie na niego wołać żeby sprawdzić czy na coś zareaguje, póki co ożywił się na coż w rodzaju "firek" i teraz trzeba coś z imieniem wokół tego może wykombinować :lol: od razu mówię, że Kefirek nie może być bo missieek ma kotka Kefirka Quote
AMIGA Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 malawaszka napisał(a):możemy spróbować z bazarkiem, a nuż się coś uda A dasz adres? To może jutro bym skoczyla na pocztę Quote
Patmol Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 cudny a nie możliwości że jednak ktoś go szuka? że wcale nie został wyrzucony, że czegoś się wystraszył i uciekł Quote
malawaszka Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 wszystko jest możliwe, tylko TAKIEGO zapalenia uszu pies nie nabawi się w tydzień - bardzo długo był zaniedbywany; to jest ogromny ból Quote
weszka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Wygląda na tych fotach na podrostka. Ale jak widać pozory mylą. Ślicznota i biedaczysko. Ludzie są beznadziejni. Teraz jestem spłukana ale po połowie miesiąca jakiegoś złocisza podeślę. Quote
Margi Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 A kiedy chłopak pojedzie do weterynarza na jakiś przegląd ? Quote
malawaszka Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 to pisałam po wizycie Weterynarza u psiaka - przedwczoraj, nie wczoraj sorki malawaszka napisał(a):AMIGA ogromne dzięki!!!! Jestem jeszcze bardziej podłamana - leczenie będzie długotrwałe i mozliwe, że psiak jest jeszcze starszy niż nam się wydawało :( ale to jeszcze nic pewnego bo dokładnie w paszczę jeszcze nie pozwolił zajrzeć - przednie zęby ma pościerane - ale to może od gryzienia kamieni? :modla: mam nadzieję... potrzebny advocate, na uszy kuracja antybiotykowa + ketokonazol w tabletkach - może ktoś ma ketokonazol na zbyciu? leczenie będzie trwało około 6 tygodni :( chłopak już się ogarnął i z każdą chwilą jest coraz fajniejszy - z psami już ok, latał za Manią nie wiemy czy w celach prokreacji czy zabawy :D na smyczy chodzi fajnie Quote
malawaszka Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 nooo sama bym takiej kuracji nie zaleciła :lol: Quote
zerduszko Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 malawaszka napisał(a):nooo sama bym takiej kuracji nie zaleciła :lol: A kto Cię tam wie ;) Ty jesteś pół wet. Quote
malawaszka Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 GORAN - to imię zaproponował Pan Maciej, który przygarnął Gucia i myślę, że pasuje i możemy zrobić tę przyjemność P. Maciejowi i przyjąć to imię :loveu: Quote
malawaszka Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 dziękuję! jutro zrobię porządek w rozliczeniach - przynajmniej się postaram Quote
Margi Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 A jak tam nasz psiaczek,bo coś cicho u niego . Quote
malawaszka Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 na te wyłysienia dostanie advocate i witaminy na poprawę stanu skóry - jutro missieek jedzie kupić Quote
Recommended Posts