malawaszka Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 mogą być nużycowe - advocate na nużeńca też działa Quote
Margi Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Jak tam nasz młodziak się ma ? Bo tak jakoś cicho u niego . Quote
malawaszka Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 no cicho bo co mam pisać jak nie mam go u siebie, nie strzyżemy go jeszcze bo obolałe uszy nie sprzyjają temu, a chłopak tak ot sobie w kaszę dmuchać nie da, a lepiej żeby nabrał zaufania jeszcze do missieek; Elitesse wysłała mi dziś maszynkę ręczną do strzyżenia więc może ją wypróbuję jakby nie chciał pozwolić maszynką elektryczną - zobaczymy jak to będzie Quote
jambi Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='malawaszka']GORAN - to imię zaproponował Pan Maciej, który przygarnął Gucia i myślę, że pasuje i możemy zrobić tę przyjemność P. Maciejowi i przyjąć to imię :loveu: GORAN - piekne imie! kiedys chciałam mieć wilczarza... nawet wymyśliłam mu imie - własnie Goran :) ale, ale... [quote name='malawaszka']... póki co ożywił się na coż w rodzaju "firek" i teraz trzeba coś z imieniem wokół tego może wykombinować :lol: od razu mówię, że Kefirek nie może być bo missieek ma kotka Kefirka [quote name='klaudusia0219']Zefirek :loveu: albo Lucyferek :lol: a może jemu było po prostu ŚWIREK? Quote
Culineo Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 jambi napisał(a):a może jemu było po prostu ŚWIREK? :roflt: hahahahahahhah ! może :lol: Quote
WATACHA Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Jak tam leczenie, jest jakaś poprawa czy cuś Quote
missieek Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 jeszcze nie ma widocznej poprawy, uszy dalej bardzo swedza i wygladaja paskudnie Ketokonazol dzis dotarl 4 opakowania po 10tabl, przydadza sie bardzo, dziekuje w imieniu Gorana jakby ktos mial niepotrzebny Enroxil w tabl lub Cipronex to to tez jest mu potrzebne Goran dzisieszy foty kiepskie bo on ma piorko w dupce Quote
malawaszka Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 aaa zarąbiste foty sznupa z piórkiem w dupce :roflt: haha dzięki!!!! Quote
WATACHA Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Mimo wszystko jest baaaaaaaaaaardzo ladny Quote
malawaszka Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 a taki szczekacz :D to był bunt bo nie chciał być przywiązany - nawet do sesji [video=youtube;AXviWq5nkAw]http://www.youtube.com/watch?v=AXviWq5nkAw[/video] Quote
Saththa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/psy/goran/goran6 :loveu::) filmik w domu bo nie mam głosników ;) tj mam ale wyciszone;p Quote
jambi Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 missieek napisał(a):jakby ktos mial niepotrzebny Enroxil w tabl lub Cipronex to to tez jest mu potrzebne missieek tego nie mam, ale jakby którys z Twoich psów potrzebował Euthyrox 200 (na tarczyce) to służę, mam prawie 2 opakowania - około 70 tabletek a mi już nie potrzebne ... zostało mi :( :( Quote
missieek Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 odpukac nic tarczycowego nie mam wczoraj chlopak mial czyszczone uszy na glupim jasku wet stwierdzil ze uszy sa juz lepsze o dziwo bylo mniej wydzieiny niz mozna sie bylo spodziewac zrobilam fotki uszu przed czyszczeniem i w calosci :) troche mu glowe nozyczkami obielam jak jeszcze przysypial aby mial przewiew przy uszach dolozony zostal mu jeszcze jeden antybiotyk, amoksiklav i oslonowo biotyk Quote
malawaszka Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 a już lepiej z zakraplaniem uszu? pozwala? jak się zachowywał u weta? grzeczny? Quote
missieek Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 wilczy zew napisał(a):A jak wyglądają po? no niestety nie mialam czasu zrobic po, ale wygladaja tak samo tylko bez wydzieliny skore na uszach ma zmieniona, powstalo troche brodawek moze sie ta skora jeszcze troche poprawic, a moze juz taka zostanie Quote
missieek Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 malawaszka napisał(a):a już lepiej z zakraplaniem uszu? pozwala? jak się zachowywał u weta? grzeczny? nie, zakropienie to walka silowa dzis sie udalo, moze sie przyzwyczai a moze nie u weta o dziwo grzeczny jak wczedl ale od razu dostal zastrzyk wiec juz grzeczny pozostal :) troche mu nie pasowalo czyszczenie uszu i odglos nożyczek ale niewiele mogl zamroczony Quote
malawaszka Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 może go jeszcze bolą :( a może jest taki gad Zbyniowy :lol: Quote
WATACHA Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Okropne te uszyska ma :(.Jak można psa doprowadzić do takiego stanu :( Quote
Saththa Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/psy/goran/ucho3 yhhhh Biedak... Quote
jambi Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 missieek napisał(a):zrobilam fotki uszu przed czyszczeniem i w calosci :) brrrr... w całości zdecydowanie bardziej mi się podoba niż same uszy... co do tego Euthyroxu - gdyby jednak, pamiętajcie że mam, na razie to lezy, termin ma długi, więc jakby co - chętnie oddam; policzyłam dokładnie - 85 tabletek WATACHA napisał(a):Okropne te uszyska ma :(.Jak można psa doprowadzić do takiego stanu :( kurde WATACHA, jakby Ci to powiedzieć... można k***a ... osobiście wiem aż za dobrze.... :angryy: Quote
WATACHA Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 jambi napisał(a):brrrr... w całości zdecydowanie bardziej mi się podoba niż same uszy... co do tego Euthyroxu - gdyby jednak, pamiętajcie że mam, na razie to lezy, termin ma długi, więc jakby co - chętnie oddam; policzyłam dokładnie - 85 tabletek kurde WATACHA, jakby Ci to powiedzieć... można k***a ... osobiście wiem aż za dobrze.... :angryy: Wiem , że można, ale nie potrafię tego zrozumieć.Bo ja z byle gów... lecę do wet.Ostatni grosz bym wydała...żeby ratować psa...zresztą co ja będę się rozpisywała...jak Wy to wiecie , a debilom i tak nie wytłumaczę Quote
malawaszka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 WATACHA napisał(a):Wiem , że można, ale nie potrafię tego zrozumieć.Bo ja z byle gów... lecę do wet.Ostatni grosz bym wydała...żeby ratować psa...zresztą co ja będę się rozpisywała...jak Wy to wiecie , a debilom i tak nie wytłumaczę no nie wytłumaczy się i nie da się upilnować wszystkich, ale człowiek musi to z siebie wyrzucić czasem - chociaż tutaj ;) a Goranek wzbogacił się o 116,50 zł z bazarku z książkami od WATACH/y zrobionym przez ludwę :Rose: dzięki ogromne dziewczyny!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/212448-TANIA-KSI%C4%84%C5%BBKA-powstanie-i-krymina%C5%82y.-Na-naszych-podopiecznych-i-sznaucery.14.8 Quote
Recommended Posts