Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no cicho bo co mam pisać jak nie mam go u siebie, nie strzyżemy go jeszcze bo obolałe uszy nie sprzyjają temu, a chłopak tak ot sobie w kaszę dmuchać nie da, a lepiej żeby nabrał zaufania jeszcze do missieek; Elitesse wysłała mi dziś maszynkę ręczną do strzyżenia więc może ją wypróbuję jakby nie chciał pozwolić maszynką elektryczną - zobaczymy jak to będzie

Posted

[quote name='malawaszka']GORAN - to imię zaproponował Pan Maciej, który przygarnął Gucia i myślę, że pasuje i możemy zrobić tę przyjemność P. Maciejowi i przyjąć to imię :loveu:

GORAN - piekne imie! kiedys chciałam mieć wilczarza... nawet wymyśliłam mu imie - własnie Goran :)

ale, ale...

[quote name='malawaszka']... póki co ożywił się na coż w rodzaju "firek" i teraz trzeba coś z imieniem wokół tego może wykombinować :lol: od razu mówię, że Kefirek nie może być bo missieek ma kotka Kefirka

[quote name='klaudusia0219']Zefirek :loveu: albo Lucyferek :lol:

a może jemu było po prostu ŚWIREK?

Posted

jeszcze nie ma widocznej poprawy, uszy dalej bardzo swedza i wygladaja paskudnie

Ketokonazol dzis dotarl 4 opakowania po 10tabl, przydadza sie bardzo, dziekuje w imieniu Gorana
jakby ktos mial niepotrzebny Enroxil w tabl lub Cipronex to to tez jest mu potrzebne

Goran dzisieszy foty kiepskie bo on ma piorko w dupce

Posted

missieek napisał(a):
jakby ktos mial niepotrzebny Enroxil w tabl lub Cipronex to to tez jest mu potrzebne

missieek tego nie mam, ale jakby którys z Twoich psów potrzebował Euthyrox 200 (na tarczyce) to służę, mam prawie 2 opakowania - około 70 tabletek a mi już nie potrzebne ... zostało mi :( :(

Posted

odpukac nic tarczycowego nie mam

wczoraj chlopak mial czyszczone uszy na glupim jasku
wet stwierdzil ze uszy sa juz lepsze
o dziwo bylo mniej wydzieiny niz mozna sie bylo spodziewac
zrobilam fotki uszu przed czyszczeniem

i w calosci :)

troche mu glowe nozyczkami obielam jak jeszcze przysypial
aby mial przewiew przy uszach

dolozony zostal mu jeszcze jeden antybiotyk, amoksiklav
i oslonowo biotyk

Posted

wilczy zew napisał(a):
A jak wyglądają po?

no niestety nie mialam czasu zrobic po, ale wygladaja tak samo tylko bez wydzieliny
skore na uszach ma zmieniona, powstalo troche brodawek
moze sie ta skora jeszcze troche poprawic, a moze juz taka zostanie

Posted

malawaszka napisał(a):
a już lepiej z zakraplaniem uszu? pozwala?
jak się zachowywał u weta? grzeczny?

nie, zakropienie to walka silowa
dzis sie udalo, moze sie przyzwyczai a moze nie

u weta o dziwo grzeczny jak wczedl
ale od razu dostal zastrzyk wiec juz grzeczny pozostal :)
troche mu nie pasowalo czyszczenie uszu i odglos nożyczek ale niewiele mogl zamroczony

Posted

missieek napisał(a):
zrobilam fotki uszu przed czyszczeniem

i w calosci :)

brrrr... w całości zdecydowanie bardziej mi się podoba niż same uszy...

co do tego Euthyroxu - gdyby jednak, pamiętajcie że mam, na razie to lezy, termin ma długi, więc jakby co - chętnie oddam; policzyłam dokładnie - 85 tabletek

WATACHA napisał(a):
Okropne te uszyska ma :(.Jak można psa doprowadzić do takiego stanu :(

kurde WATACHA, jakby Ci to powiedzieć... można k***a ... osobiście wiem aż za dobrze.... :angryy:

Posted

jambi napisał(a):
brrrr... w całości zdecydowanie bardziej mi się podoba niż same uszy...

co do tego Euthyroxu - gdyby jednak, pamiętajcie że mam, na razie to lezy, termin ma długi, więc jakby co - chętnie oddam; policzyłam dokładnie - 85 tabletek

kurde WATACHA, jakby Ci to powiedzieć... można k***a ... osobiście wiem aż za dobrze.... :angryy:

Wiem , że można, ale nie potrafię tego zrozumieć.Bo ja z byle gów... lecę do wet.Ostatni grosz bym wydała...żeby ratować psa...zresztą co ja będę się rozpisywała...jak Wy to wiecie , a debilom i tak nie wytłumaczę

Posted

WATACHA napisał(a):
Wiem , że można, ale nie potrafię tego zrozumieć.Bo ja z byle gów... lecę do wet.Ostatni grosz bym wydała...żeby ratować psa...zresztą co ja będę się rozpisywała...jak Wy to wiecie , a debilom i tak nie wytłumaczę

no nie wytłumaczy się i nie da się upilnować wszystkich, ale człowiek musi to z siebie wyrzucić czasem - chociaż tutaj ;)

a Goranek wzbogacił się o 116,50 zł z bazarku z książkami od WATACH/y zrobionym przez ludwę :Rose: dzięki ogromne dziewczyny!!!!!
http://www.dogomania.pl/threads/212448-TANIA-KSI%C4%84%C5%BBKA-powstanie-i-krymina%C5%82y.-Na-naszych-podopiecznych-i-sznaucery.14.8