Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='figa33']Wiecie co ?
Naprawdę fajnie,że Emi po takich przejściach doszła do siebie na tyle,że można jej szukać domku:loveu:

A te zdjęcia z Sułtanem i Nortonem są kapitalne !![/quote]
Prawda? Super;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL]http://www.allegro.pl/item207843247_pomoz_nam_podarowac_im_lepsze_jutro_.html[/URL]

ZACHĘCAM DO UDZIAŁU W AUKCJI ALLEGRO NA RZECZ PSÓW Z WĘGROWA KTÓRE PRZYJECHAŁY TERAZ DO EMIR

Posted

Olga nawet nie wiesz jak ja się cieszę:multi:, niestety jest też druga strona medalu - szkoda, że tak daleko, ale wiem, że jej dobro jest najważniejsze. Życzę kochanej Emisi tylko szczęśliwych dni i duuuuuuuuuuuuuuuuużo miłości. Ja ją bardzo pokochałam.

Posted

Cieszymy sie bardzo!!!!!!!:Cool!::klacz::laugh2_2::iloveyou:
Emisiu bądź kochana, rozpieszczana, uwielbiana i wyleguj sie u swojej pani na kanapie ile wlezie , nich nigdy nikt już cie więcej nie skrzywdzi. Wszystkie cioteczki ci tego życzą:loveu::loveu::loveu:
ps. Chcemy nowe fotki za jakiś czas oczywiście.:p
Gamonie tytuł prosze zmienić.;)

Posted

Wspaniałe wieści!:loveu:
Po tylu latach udręki u tego zwyrodnialca (po chrześcijańsku życzę mu wszystkiego najgorszego:angryy:)........

Emisiu teraz będzie już tylko dobrze.
Żyj sobie spokojnie.

Posted

[quote name='red']Podpowiedzcie mi jak wejść na stronę Emir gdzie jest info o domku Emi?[/quote]
[URL]http://fundacja-emir.org/aktualnosci/emi.htm[/URL]

Posted

Dzięki Olga, trzymam kciuki za jej zdrowie i szczęście. ...Bądź zdrowa Emisiu i merdaj ogonkiem codziennie przez jeszcze 20 lat.

Posted

Kochana, cudna mala Emi. Domek wyglada na fachowy (masaze) no i ZAGRANICZNY!!!
Wiecie, tak sobie patrze na jej zdjecia, te dawne i te dzisiejsze. Juz jest dobrze bo jest spokoj i wyciszenie bolu ale pozostal jakis smutek. Nie jest to beztroski radosny pies i pewnie nigdy nie bedzie...
Jest w niej (nie chce popadac w maniacka przesade, ale tak to widze) jakis taki wyraz ciezaru i cierpienia za to co ludzie Im robia. Troche rezygnacja, troche pogodzenie.
Emi jest bardzo madra przez to co wycierpiala.

Posted

A widzieliście zdjęcia z nowego domku Emi na stronie Emir?
Słodka istotka, w swoim łóżeczku :loveu:,a nie sponiewierana gdzieś i upodlona:angryy:

Super!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Nareszcie na wątku Emisi popłakałam sobie z radości, chociaż cieszyłam się też nieprzytomnie, kiedy Emir zamieszczała komunikaty o coraz lepszym samopoczuciu psiny... Próbowałam obejrzeć znów film, na którym Emir opowiada, co spotkało sunię, ale nie dałam rady... Nic to! Jestem absolutnie przekonana, że Emir i wszyscy wspierający ją mają gigantyczne zasługi w niebie :)