Zmysł Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='figa33']Wiecie co ? Naprawdę fajnie,że Emi po takich przejściach doszła do siebie na tyle,że można jej szukać domku:loveu: A te zdjęcia z Sułtanem i Nortonem są kapitalne !![/quote] Prawda? Super;) Quote
Gagasia Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Szukamy domku dla Emi.Skoro Medar znalazł kochającą rodzinkę, Emi też się uda. Quote
Olga132 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [URL]http://www.allegro.pl/item207843247_pomoz_nam_podarowac_im_lepsze_jutro_.html[/URL] ZACHĘCAM DO UDZIAŁU W AUKCJI ALLEGRO NA RZECZ PSÓW Z WĘGROWA KTÓRE PRZYJECHAŁY TERAZ DO EMIR Quote
Olga132 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 A co Wam tam będę pisała - wejdźcie se na strone Emir i sami przeczytajcie!:lol: Quote
Zmysł Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: I dzięki Medar za wcześniejszą zajawkę. Quote
Olga132 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 NO nie!!! Emisia od czwartku w nowym domku i nikt sie nie cieszy??? Quote
mycha101 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Olga nawet nie wiesz jak ja się cieszę:multi:, niestety jest też druga strona medalu - szkoda, że tak daleko, ale wiem, że jej dobro jest najważniejsze. Życzę kochanej Emisi tylko szczęśliwych dni i duuuuuuuuuuuuuuuuużo miłości. Ja ją bardzo pokochałam. Quote
enia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Cieszymy sie bardzo!!!!!!!:Cool!::klacz::laugh2_2::iloveyou: Emisiu bądź kochana, rozpieszczana, uwielbiana i wyleguj sie u swojej pani na kanapie ile wlezie , nich nigdy nikt już cie więcej nie skrzywdzi. Wszystkie cioteczki ci tego życzą:loveu::loveu::loveu: ps. Chcemy nowe fotki za jakiś czas oczywiście.:p Gamonie tytuł prosze zmienić.;) Quote
Zmysł Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 A ja już się cieszę od dawna, bo Medar był tak uprzejmy, że sygnalizował mi wcześniej dobre wieści.:multi: Quote
carolinascotties Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 :multi::loveu: HURA!!!! EMISIU - BĄDŹ SZCZESLIWA!!!!! Quote
barkot Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 :multi: Dalaczam sie do wieeeelkiej radosci:multi: :multi: Nosek, oczka jak guziczki, pluszowa Emisia bedzie miala domek!!!! Quote
figa33 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Wspaniałe wieści!:loveu: Po tylu latach udręki u tego zwyrodnialca (po chrześcijańsku życzę mu wszystkiego najgorszego:angryy:)........ Emisiu teraz będzie już tylko dobrze. Żyj sobie spokojnie. Quote
red Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Podpowiedzcie mi jak wejść na stronę Emir gdzie jest info o domku Emi? Quote
Olga132 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='red']Podpowiedzcie mi jak wejść na stronę Emir gdzie jest info o domku Emi?[/quote] [URL]http://fundacja-emir.org/aktualnosci/emi.htm[/URL] Quote
red Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Dzięki Olga, trzymam kciuki za jej zdrowie i szczęście. ...Bądź zdrowa Emisiu i merdaj ogonkiem codziennie przez jeszcze 20 lat. Quote
barkot Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Kochana, cudna mala Emi. Domek wyglada na fachowy (masaze) no i ZAGRANICZNY!!! Wiecie, tak sobie patrze na jej zdjecia, te dawne i te dzisiejsze. Juz jest dobrze bo jest spokoj i wyciszenie bolu ale pozostal jakis smutek. Nie jest to beztroski radosny pies i pewnie nigdy nie bedzie... Jest w niej (nie chce popadac w maniacka przesade, ale tak to widze) jakis taki wyraz ciezaru i cierpienia za to co ludzie Im robia. Troche rezygnacja, troche pogodzenie. Emi jest bardzo madra przez to co wycierpiala. Quote
figa33 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 A widzieliście zdjęcia z nowego domku Emi na stronie Emir? Słodka istotka, w swoim łóżeczku :loveu:,a nie sponiewierana gdzieś i upodlona:angryy: Super!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Wiedźma Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Nareszcie na wątku Emisi popłakałam sobie z radości, chociaż cieszyłam się też nieprzytomnie, kiedy Emir zamieszczała komunikaty o coraz lepszym samopoczuciu psiny... Próbowałam obejrzeć znów film, na którym Emir opowiada, co spotkało sunię, ale nie dałam rady... Nic to! Jestem absolutnie przekonana, że Emir i wszyscy wspierający ją mają gigantyczne zasługi w niebie :) Quote
Tola Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 :multi: :multi: Bardzo sie cieszę! Powodzenia malutka! Quote
Recommended Posts