Noemi1 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Alla Chrzanowska']Jak rozumiem do sterylki brakuje 70,00 zl, więc jutro zrobię przelew w wysokości 171 zł (101 - leki, co zdeklarowałam wcześniej i 70 dołożę do sterylki w tym 50 moje i 20 Magołek)[/QUOTE] ALE FAJNIE :loveu::loveu::loveu: Sambunia na początek będzie zabezpieczona :) Quote
jolam Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Alla jesteś niesamowita :loveu:to duża kasa i napewno wspomoże Sambinkę :lol: Quote
bric-a-brac Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='katarzyna09']Dorzucę do sterylki dwie dyszki,ale pieniążki wyślę pod koniec miesiąca.Mam pustki na koncie:roll:[/QUOTE] [quote name='Alla Chrzanowska']Jak rozumiem do sterylki brakuje 70,00 zl, więc jutro zrobię przelew w wysokości 171 zł (101 - leki, co zdeklarowałam wcześniej i 70 dołożę do sterylki w tym 50 moje i 20 Magołek)[/QUOTE] Strasznie Wam dziękuję, [B]katarzyno09, Allu, Magolku[/B] :Rose: Szczęściara z Sambuli, że ma takie ciotki! Quote
bric-a-brac Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Allu, Magolku, przed Wami zdeklarowała na sterylkę katarzyna09, więc po jej deklaracji brakuje już nie 70zł, a 50zł. Jakie kwoty deklaracji wobec tego wpisać od Was? Quote
bajk21. Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Samba jutro będzie sterylizowana. Dziękujemy wszystkim "pomocnym", bardzo, bardzo. Quote
katarzyna09 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Sluchajcie,ja dopiero mogę wysłać pieniażki dopiero pod koniec miesiąca,a sunia już jutro ma sterylkę.Moja wpłata będzie w takim razie na coś innego. Quote
bric-a-brac Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='bric-a-brac']Allu, Magolku, przed Wami zdeklarowała na sterylkę katarzyna09, więc po jej deklaracji brakuje już nie 70zł, a 50zł. Jakie kwoty deklaracji wobec tego wpisać od Was?[/QUOTE] [quote name='katarzyna09']Sluchajcie,ja dopiero mogę wysłać pieniażki dopiero pod koniec miesiąca,a sunia już jutro ma sterylkę.Moja wpłata będzie w takim razie na coś innego.[/QUOTE] [B] Katarzyno[/B], dzięki![B] Allu, Magolku[/B], może tak być? Zdecydujcie jakie kwoty zapisać, dzięki! [B]Sterylka [/B]:multi: Pani Jolu super wieści i szybko działacie! :loveu: [B]Jolam[/B] podarowała kilka fantów na [B]bazarek [/B]dla suni, gdyby ktoś miał coś do dorzucenia, na co nieskromnie liczę, można słać na maila zdjęcia, opisy, ceny itp. (adres maila jak nick, plus @tlen.pl). Ja będę mieć od siebie kilka książek, a to wciąż niewiele na bazar. W tygodniu wyszukam bazarków ogłoszeniowych i skoro sunia tak szybko będzie ciachnięta, nie pozostaje nic innego, jak intensywnie ją [B]ogłaszać[/B]. Quote
Alla Chrzanowska Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Sprawa już się wyjaśniła. Kasa z mego przelewu idzie na sterylkę, pieniądze Katarzyny przydadzą się na coś innego. Ja jeszcze zaokrąglę do 200, nadwyżka na leki przeciwbólowe po sterylce... Quote
Abrakadabra Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='bric-a-brac'] Abra, tę stówkę na hotel wpisać? Dzięki.[/QUOTE] Bric - może być na hotel, chociaż myślałam o refundacji kosztów, które poniosła Paula. Quote
Alla Chrzanowska Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Czyli sterylka jutro??? Będę trzymać kciuki z całych sił... Pewnie nie muszę dodawać, że trzeba zdbać o środki przeciwbólowe po zabiegu... Quote
Diora Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Alla ma rację. Moja sunia po sterylce bardzo cierpiała (a ja razem z nią...). W pierwszej dobie po zabiegu w ogóle żałowałam, że się na to zdecydowałam. Później było już dobrze :) Będę z Małą myślami. Napiszcie, jak będą już jakieś wieści. Quote
bajk21. Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Abrakadabra']Bric - może być na hotel, chociaż myślałam o refundacji kosztów, które poniosła Paula.[/QUOTE] Abra ta sterylka ma być również z twojej stówy a reszta i to co przyjdzie od innych będzie na hotelik, tak uzgodniłyśmy z Paulą bo niema na co czekać. Quote
Aleksa. Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='bajk21.']Abra ta sterylka ma być również z twojej stówy a reszta i to co przyjdzie od innych będzie na hotelik, tak uzgodniłyśmy z Paulą bo niema na co czekać.[/QUOTE] z bazarku jak na razie jest 100 zł, ale jeszcze może grosik wpadnie ! :) Quote
bric-a-brac Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='Abrakadabra']Bric - może być na hotel, chociaż myślałam o refundacji kosztów, które poniosła Paula.[/QUOTE] [quote name='bajk21.']Abra ta sterylka ma być również z twojej stówy a reszta i to co przyjdzie od innych będzie na hotelik, tak uzgodniłyśmy z Paulą bo niema na co czekać.[/QUOTE] Ok, korygujcie mnie na bieżąco. Wpisuję że na sterylkę, jeśli coś źle robię, sprostujcie. Z rozliczenia w drugim poście wynika, że [B]koszt sterylki to 320zł[/B] i [B]będzie opłacony[/B] z funduszy zebranych na[B] trzech różnych kontach[/B] (przytuliska, mojego, Pauli). [quote name='Alla Chrzanowska']Sprawa już się wyjaśniła. Kasa z mego przelewu idzie na sterylkę, pieniądze Katarzyny przydadzą się na coś innego. Ja jeszcze zaokrąglę do 200, nadwyżka na leki przeciwbólowe po sterylce...[/QUOTE] [B]Allu[/B], dzięki Ci! Tę nadwyżkę 49zł wpiszę w ogólne jednorazowe, dobrze? Obecnie kasa ląduje na trzech różnych kontach, a jeszcze jak każdy zażyczy sobie pokrywać inne koszty, to robi się bałagan i boję się, że nie ogarnę. [B]Diora[/B], fajnie, że jesteś na wątku suni :) Quote
Alla Chrzanowska Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Angela! Nam (mi i Magolek) jest całkowicie obojętne, na co pójdzie kasa, byle sunia była jak najszybicej wysterylizowana, nie cierpiała po sterylce i była bezpieczna. Przelew powinien być już na koncie... Quote
bric-a-brac Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Wpłynęło 200zł od Alli i Magolek :Rose: Czyli te 100,88 przeleję za koszty Pauli poniesione na leki. Komu będę wysyłać za sterylkę, p.Joli czy Pauli (nie wiem która będzie płacić)? Quote
Alla Chrzanowska Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Czy już po? Tak mocno trzymam kciuki za dziewusię... Quote
Abrakadabra Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Alla Chrzanowska']Czy już po? Tak mocno trzymam kciuki za dziewusię...[/QUOTE] Sunia już od 15-tej odpoczywa u Pauli po zabiegu. Miała jeszcze dość siły po wybudzeniu z narkozy, żeby poharatać zębami drzwi w lecznicy i ogryźć listwę, zabezpieczającą framugę :evil_lol: Mam nadzieję, że nie doliczą kosztów tych strat do ceny sterylki...:evil_lol: Quote
Alla Chrzanowska Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 A niech spróbują!!! Co to za drzwi, że biedne, nieprzytomne po narkozie dziecko je zniszczyło. Aby tylko Maleńkiej to nie zaszkodziło... Dobrze, że już po!!! Quote
Abrakadabra Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Alla Chrzanowska']A niech spróbują!!! Co to za drzwi, że biedne, nieprzytomne po narkozie dziecko je zniszczyło. Aby tylko Maleńkiej to nie zaszkodziło... Dobrze, że już po!!![/QUOTE] Na wszelki wypadek nie zostawiłam jej nawet na sekundę w moim samochodzie :) Quote
Noemi1 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ufff. To czekamy na wieści jak się dziewczynka czuje. Mam nadzieję, że więcej demolek nie urządzi :) Quote
bric-a-brac Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Sambula ma się dobrze, w nocy spała w łóżku :loveu: Wesoła, merda ogonkiem, dostała jakiś długo działający antybiotyk i wszystko u niej ok. Sterylka okazała się bez komplikacji i wet podliczył ją po zabiegu na 250zł, więc mniej niż przewidywał :) Paula odzyska net i pojawi się na wątku po 20stym. Allu, Magolek, katarzyno09, Wasze deklaracje jednorazowe z przeznaczeniem na sterylkę mogę wliczyć w ogólną skarbonkę suni? Quote
Recommended Posts