Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świetnie, zdrowieje nam kluska :) Mam nadzieję, że będzie jakiś odzew z ogłoszeń (listę ogłoszeń uaktualniam w poście nr 5). Planuję zrobić allegro, myślałam, że może warto przeznaczyć ciut funduszy na wyróżnione, bo tam masa psów... Jak myślicie, wyróżniać?

Na konto wpłynęła deklaracja 100zł od Stufińskiej! Bardzo, bardzo dziękujemy! :Rose:

Posted

paulaa. napisał(a):
Jeśli jeszcze potrzeba, to moge rozwiesić pare plakatów w mojej okolicy < bielany > , może ktoś akurat dojrzy suńke. ;)

Oczywiście, bardzo prosimy! Moim zdaniem plakaty to najlepszy sposób dotarcia do tych ludzi, którzy jeszcze nie wiedzą, że chcą mieć psa, a mogą stać się potencjalnym domem. W internecie szukają tylko ci, którzy podjęli już decyzję, więc krąg dość ograniczony. Dziękujemy paulaa!

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Cudne dzieciaki...
Therion to już staruszek jest ;) a Rita (czarna z pod płyt betonowych) w niedzielę pojechała do DS.
Samba buziaki Wam przesyła:

Posted

[quote name='paula82']Therion to już staruszek jest ;) a Rita (czarna z pod płyt betonowych) w niedzielę pojechała do DS.
Samba buziaki Wam przesyła:

Oby i Sambusia szybko domek znalazła i swojego ludzia. :)