Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bric-a-brac napisał(a):
Sambula ma się dobrze, w nocy spała w łóżku :loveu: Wesoła, merda ogonkiem, dostała jakiś długo działający antybiotyk i wszystko u niej ok. Sterylka okazała się bez komplikacji i wet podliczył ją po zabiegu na 250zł, więc mniej niż przewidywał :) Paula odzyska net i pojawi się na wątku po 20stym.

Allu, Magolek, katarzyno09, Wasze deklaracje jednorazowe z przeznaczeniem na sterylkę mogę wliczyć w ogólną skarbonkę suni?

Cieszę się, że Sambisia ma się dobrze!
Moje i Magolka pieniążki są do dyspozycji Samby, tzn. przeznacz na co uważasz, byle dziewczynka była bezpieczna.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
podniose..... ;)

Aleksandra, wysłałam Ci dzisiejsze fotki suni.
Trzeba jak najszybciej wykupić bazarek ogłoszeniowy. Bez ogłoszeń nie znajdziemy domu. Ogłoszenia na 45 portalach za 5zł robi Plina.

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
A jak czuje się Samba???

Świetnie :)
Zjadła drzwi od "komórki", czyli Królestwa TZ-a Pauli :)
Poza tym jest rozkoszna, strzela świetne minki i bardzo ładnie pozuje do zdjeć.

Posted

Dzięki ofiarności ciotek jolam, Magolek i Anonimowego Darczyńcy uroczyście zawiadamiam, że bazar Samby jest otwarty! :cool1:
[SIZE=4]Bazar PCHLI TARG Samby - różności, warto zajrzeć!

Przy okazji można łączyć przesyłkę z bazarkiem na Znajdki:
Książkowisko CZWARTE zaprasza!

edit:
[quote name='Abrakadabra']Aleksandra, wysłałam Ci dzisiejsze fotki suni.
Trzeba jak najszybciej wykupić bazarek ogłoszeniowy. Bez ogłoszeń nie znajdziemy domu. Ogłoszenia na 45 portalach za 5zł robi Plina.
[SIZE=2]Bazar ogłoszeniowy pliny jest już zamknięty. Ma ktoś jakiś link do jakiegoś bazarku ogłoszeniowego?

edit znowu:
Uwielbiam kontakty na dogo, strasznie Ci dziękuję Lili8522!!! :multi: Ciotka zaoferowała się, że zrobi Sambie pakiet 50 ogłoszeń za darmo. Waderciu, dziękuję Ci za kontakt!

Posted

Abra zdjęcia śliczne. :D Niech się w niej ktoś zakocha. Ona jest cudowna, grzeczna, tylko nie bardzo sama w domu zostaje. Net mi się ruszył, ale nie obiecuję, że będę często się udzielać bo z czasem nie wyrabiam, mam teraz 11!!! psów, 5 świń, codzienne wizyty u wet, dwoje dzieci i wściekłego TZ-a. Ciężko jest.