Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']A czemu kociak został ogolony?
Kołtun był na kołtunie. Jak się ogoliło kota, automatycznie "zrzucił" 2kilo :(

[quote name='Mada95']Jaki Endi był słodziudki:loveu:https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/285297_515010565215993_609286205_n.jpg O boże czemu te kotki tak wyglądają?:-(
I dalej jest 8)
Bo luuuudzie :(

[quote name='Aleksandra95']eh, pewnie miał w złym stanie futro.. :(
Dokładnie tak.

[quote name='phase']Hej Ty$ka. :) Co tak nie możesz zdecydować się na avatarek. :)

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/19682_516523295064720_205132812_n.jpg takieee maleństwo. :loveu: Mam nadzieję, że szybciuchno znajdzie swoich ludzi! I w ogóle wszystkie cudeńka, które wstawiłaś.
Hej phase. To nie tak - tamten nie wiem czemu przestał mi się ładować, więc zmieniłam ;) Ty widzę jednak, że też zmieniłaś :P

Kochane jest :) Jak maluchy, ale shih tzu bym nie chciała :siara:
Ja też mam taką nadzieję.

[quote name='Sonka95']Ile tych zwierząt do adopcji ... nie wiadomo , którego ma się adoptować ;)
A szczeniak ma bardzo duże szanse na znalezienie domu :loveu: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/19682_516523295064720_205132812_n.jpg
Jaka chudzina :-( https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/285297_515010565215993_609286205_n.jpg
Dokładnie. Czy to się nigdy nie skończy? :(

Bardzo duże, w końcu w typie rasy ;)
Anooo :(

[quote name='Mada95']Ja pewnie jak będę kiedyś adoptować zwierzaka to pójdę do najbliższego schronu i nie będę się za dużo zastanawiać :diabloti:
A ja właśnie nie wiem czy poszłabym po psa do schrona, bo bym nie wiedziała na jakiego się zdecydować i wyłączyłabym racjonalne myślenie.

[quote name='Patik']https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/19682_516523295064720_205132812_n.jpg jakie cudeńko:loveu::loveu:

Kotek też śliczny ,taki chudzielec ,ale śliczy;)
Może chcesz- pasuje do Doris :siara: :siara: :siara:

Ale który kotecek? :P

[quote name='heksa82']Piękne te bidy :loveu:
Oby jak najszybciej znalazły cudne domki :kciuki:
Piękne, to prawda. :)
I ja też za to trzymam kciuki.

[quote name='Izabela124.']Hej Tyśka :)
Heeej. =)

[quote name='WiedźmOla']Pewnie szybciorkiem te bidy znajdą domy, takie są cudne :loveu:
Oby, oby. ;P

Posted

Oznajmiam, że....

Pitu vel Krzykacz znalazł dom :multi::multi::multi:
Oczywiście nie może zabraknąć z tego powodu zdjęć z nową rodziną, która jest w nim zakochana po uszy ;)

Mam nadzieję, że pozostałej dwójce rodzeństwa też się tak poszczęści :)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Hejka
Co u was słychać?

Hej :)
A dobrze wszystko ;) Zaraz idę coś zjeść i pójdę na spacer z kundliszonem, choć pogoda nie zachęca :/

Sonka95 napisał(a):
Hej :D To jeszcze masz tydzień ferii

Hej :)
Ano tydzień. Szkoda, że tylko tydzień... :P

Posted

Ty$ka napisał(a):

Hej phase. To nie tak - tamten nie wiem czemu przestał mi się ładować, więc zmieniłam ;) Ty widzę jednak, że też zmieniłaś :P

Kochane jest :) Jak maluchy, ale shih tzu bym nie chciała :siara:
Ja też mam taką nadzieję.

Kobieta zmienną jest. :lol:
Oj ja też bym nie chciała, ładne są, zabawne, ale to nie dla mnie. No i weź idź w jesień na spacer do lasu z takim psem...

Powodzenia Krzykacz w nowym domku!! :):)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Super wieści, powodzenia mały w nowym domku :multi: U mnie pogoda też nie zachęca do spacerów

W końcu się doczekał :) Bo ileż można - od Wigilii szczeniak bez domu...
Eh, i tak sennie jest ;P

phase napisał(a):
Kobieta zmienną jest. :lol:
Oj ja też bym nie chciała, ładne są, zabawne, ale to nie dla mnie. No i weź idź w jesień na spacer do lasu z takim psem...

Powodzenia Krzykacz w nowym domku!! :):)

Ano tak, święta prawda :)
Szczerze to ja ich nie lubiłam do czasu, gdy nie pojawiła się Doris u Patik - ona zaburzyła mój shihtzupogląd i zaczęłam je lubić. Morus lubi maluchy i gdyby taki do mnie trafił, to by już został - no mówi się trudno, ale od razu bym zakupiła maszynkę do strzyżenia ;P :p

:) Oy tylko nie rozpuścili go nadto, bo na razie wlazł im na głowę :siara:

Posted

Talucha napisał(a):
Świetnie, że Pitu ma dom :loveu: Świetny jest :)

Ciekawe tylko kiedy Pu i Kudłata znajdą dom, na nich też już czas ;)

A teraz trzymajcie kciuki: wzięłam sobie udział w bazarku fotograficznym i załatwiam sobie sesyjkę :P Tzn. psu. Módlcie się, abym wygrała licytację i nie poszła przez to z torbami :siara:

Posted

maryg22 napisał(a):
Dobry wieczór :D
Będziemy trzymać kciuki pod warunkiem, że zdjęcia znajdą się potem w galerii :evil_lol:

Heeeej:)
A co Ty myślisz - że ja to dla siebie?:-o :mad: Oczywiście, że dla Was :) W końcu piesek miałby profeszjonal zdjęcia i może w końcu uchwycony zostanie jego brak mózgu :eviltong: