Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Grunt to dar przekonywania :cool1:
Ja na pogodę, tfu tfu, narzekać nie mogę - u nas tylko piździ co jakiś czas, ale kaptur na łeb i można chodzić :) Grunt, żeby nie padało, bo wtedy ze spacerami duży problem jest.

Posted

[quote name='Istar19']hehe pies nie musi od razu lądować w łóżku :D byleby tych łańcuchów nie miały...
Ja też tak uważam ;). Choć łańcuchy same w sobie nie są złe, ale proszę mnie za to nie bijcie ;).

[quote name='rashelek']Grunt to dar przekonywania :cool1:
Ja na pogodę, tfu tfu, narzekać nie mogę - u nas tylko piździ co jakiś czas, ale kaptur na łeb i można chodzić :smile: Grunt, żeby nie padało, bo wtedy ze spacerami duży problem jest.
Szantażysta :shake: :evil_lol:
Niestety, u nas pada, a pieskowi się z budy nie chce wychodzić... :(

[quote name='334maja']My też witamy u Moruska :smile: Jejku, jak ja bym chciała psa z takim ogonem :loveu:
http://img441.imageshack.us/img441/3469/p1090920f.jpg - on się śmieje :lol:
Witaj cioteczko :loveu: Też kocham jego ogon, ma go cudaśny. Jednak można go podziwiać tylko z daleka, broń Boże go dotknąć to w psie budzi się głodny lew, który broni swego żarcia :diabloti:

[quote name='magdabroy']Hej Tyśka :smile:
[quote name='unikatowydiament']witamy :smile: :smile:
Cześć ciotencje :loveu:

Pamiętacie jeszcze Endusia czy może mam Wam go przypomnieć? ;]

Posted

Ty$ka - jak dla mnie łańcuch/linka nie jest zły o ile jest tylko chwilowy (jakiś czas na dzień) a poza tym pies ma spacery i lata luzem ...choć i tak w takim wypadku lepiej jak psiak jest w kojcu chyba ...choć znam psiaki co są na linkach po kilkanaście metrów ;) ale wiemy jak jest nie raz - łańcuch 2 metry, dziurawa buda itp ...a na takie coś ciężko się godzić i patrzeć :( choć znam też psiaka który żyje praktycznie 24h/na dobę 6 dni w tygodniu w kojcu wielkości mojej mikro łazienki :shake: tylko w niedziele biega po podwórku

Przypomnij nam Endusława :D

Posted

[quote name='Istar19']Ty$ka - jak dla mnie łańcuch/linka nie jest zły o ile jest tylko chwilowy (jakiś czas na dzień) a poza tym pies ma spacery i lata luzem ...choć i tak w takim wypadku lepiej jak psiak jest w kojcu chyba ...choć znam psiaki co są na linkach po kilkanaście metrów ;) ale wiemy jak jest nie raz - łańcuch 2 metry, dziurawa buda itp ...a na takie coś ciężko się godzić i patrzeć :( choć znam też psiaka który żyje praktycznie 24h/na dobę 6 dni w tygodniu w kojcu wielkości mojej mikro łazienki :shake: tylko w niedziele biega po podwórku

Przypomnij nam Endusława :D

Widzę, że mamy podobne zdanie na ten temat, choć dla mnie ciasny kojec i długa linka są na równi ;).

Mówisz-masz :D

Śpiący Endusław

Obudzony Endusław

I zaspany Endusław (w taki sposób przebudza się przez ok. 2min ;])

Posted

on jest piękny ...a jak siedzi na tym krześle to mi Sol przypomina ..jak jej się chce spać to tak właśnie zwiesza głowę, a potem co chwilę jeszcze bardziej jej opada w dół - wtedy się zrywa i patrzy dookoła wzrokiem - nic nie widziałaś!

Posted

Istar19 napisał(a):
on jest piękny ...a jak siedzi na tym krześle to mi Sol przypomina ..jak jej się chce spać to tak właśnie zwiesza głowę, a potem co chwilę jeszcze bardziej jej opada w dół - wtedy się zrywa i patrzy dookoła wzrokiem - nic nie widziałaś!

Piękny, ale jego kłaki to są wszędzie. Nie miałam jeszcze kota tak upierdliwego w pielęgnacji :roll: Jego sierść jest wszędzie, wszędzie się wbija, a białe to to widać strasznie :roll: Nie wiem czy kiedykolwiek raz jeszcze zdecyduję się na krótkowłose zwierzę ;P. Zastanawia mnie jedna rzecz... bo inne koty tak się nie sypały, tzn. łatwiej było sprzątnąć ich sierść i tak myślę w czym rzecz... ale pewnie to dlatego, że Endy ma sierść twardą, grubą i w dodatku białą. :cool3:
Ach ta Sol :lol: Dobrze, że nie zasypia na siedząco, bo mój kochany Szaman często się zapominał i tak siedział, siedział i nagle bach! jak nie spadnie :lol::diabloti:

DomixX napisał(a):
Hej ciotka ;-)
Ledwo co trafiłam po zmianie tytułu :-D
Kocur superowy, mój to lubi spać z wygiętym łebkiem hehe ;d
Głaski ślemy ; *

Heeej :D
Widzisz, ja tak na zmyłę :lol:
A o stronę to się już nie cofnęłaś i nie pochwaliłaś, że zrobiłam fotki :P :placz:
My również ;)

Posted

Zamęczyli psinę :P Ale to dobrze :D

Zapomniałam dodać, że Boni wraz z nowym domkiem dostała nowe imię - została przechrzczona na Werę ;).

Posted

Ty$ka napisał(a):
Zamęczyli psinę :P Ale to dobrze :D

Zapomniałam dodać, że Boni wraz z nowym domkiem dostała nowe imię - została przechrzczona na Werę ;).

No i super , piękne imię;p hehehe

Posted

rashelek napisał(a):
imię to jej paskudne dali :diabloti:

oż ty, nie ładnie nie ładnie;p heheh moja Vera we śnie do Ciebie przyjdzie i jako pies morderca wiesz co zrobi... hehe

Posted

rashelek napisał(a):
Ale pisane przez V jakoś lepiej wygląda niż przez W :P W to tak wsiowo, Vera z Vitem mają swój klimat!!! :evil_lol: (liczę, że dzięki temu jakoś uniknę wpie... :lol:)

to fakt przez W jest straszne ehhe, Vera juz nie przyjdzie;p hehe
Sorki Ty$ka za offa