rashelek Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Grunt to dar przekonywania :cool1: Ja na pogodę, tfu tfu, narzekać nie mogę - u nas tylko piździ co jakiś czas, ale kaptur na łeb i można chodzić :) Grunt, żeby nie padało, bo wtedy ze spacerami duży problem jest. Quote
334maja Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 My też witamy u Moruska :) Jejku, jak ja bym chciała psa z takim ogonem :loveu: http://img441.imageshack.us/img441/3469/p1090920f.jpg - on się śmieje :lol: Quote
Ty$ka Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 [quote name='Istar19']hehe pies nie musi od razu lądować w łóżku :D byleby tych łańcuchów nie miały... Ja też tak uważam ;). Choć łańcuchy same w sobie nie są złe, ale proszę mnie za to nie bijcie ;). [quote name='rashelek']Grunt to dar przekonywania :cool1: Ja na pogodę, tfu tfu, narzekać nie mogę - u nas tylko piździ co jakiś czas, ale kaptur na łeb i można chodzić :smile: Grunt, żeby nie padało, bo wtedy ze spacerami duży problem jest. Szantażysta :shake: :evil_lol: Niestety, u nas pada, a pieskowi się z budy nie chce wychodzić... :( [quote name='334maja']My też witamy u Moruska :smile: Jejku, jak ja bym chciała psa z takim ogonem :loveu: http://img441.imageshack.us/img441/3469/p1090920f.jpg - on się śmieje :lol: Witaj cioteczko :loveu: Też kocham jego ogon, ma go cudaśny. Jednak można go podziwiać tylko z daleka, broń Boże go dotknąć to w psie budzi się głodny lew, który broni swego żarcia :diabloti: [quote name='magdabroy']Hej Tyśka :smile: [quote name='unikatowydiament']witamy :smile: :smile: Cześć ciotencje :loveu: Pamiętacie jeszcze Endusia czy może mam Wam go przypomnieć? ;] Quote
Istar19 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Ty$ka - jak dla mnie łańcuch/linka nie jest zły o ile jest tylko chwilowy (jakiś czas na dzień) a poza tym pies ma spacery i lata luzem ...choć i tak w takim wypadku lepiej jak psiak jest w kojcu chyba ...choć znam psiaki co są na linkach po kilkanaście metrów ;) ale wiemy jak jest nie raz - łańcuch 2 metry, dziurawa buda itp ...a na takie coś ciężko się godzić i patrzeć :( choć znam też psiaka który żyje praktycznie 24h/na dobę 6 dni w tygodniu w kojcu wielkości mojej mikro łazienki :shake: tylko w niedziele biega po podwórku Przypomnij nam Endusława :D Quote
Ty$ka Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 [quote name='Istar19']Ty$ka - jak dla mnie łańcuch/linka nie jest zły o ile jest tylko chwilowy (jakiś czas na dzień) a poza tym pies ma spacery i lata luzem ...choć i tak w takim wypadku lepiej jak psiak jest w kojcu chyba ...choć znam psiaki co są na linkach po kilkanaście metrów ;) ale wiemy jak jest nie raz - łańcuch 2 metry, dziurawa buda itp ...a na takie coś ciężko się godzić i patrzeć :( choć znam też psiaka który żyje praktycznie 24h/na dobę 6 dni w tygodniu w kojcu wielkości mojej mikro łazienki :shake: tylko w niedziele biega po podwórku Przypomnij nam Endusława :D Widzę, że mamy podobne zdanie na ten temat, choć dla mnie ciasny kojec i długa linka są na równi ;). Mówisz-masz :D Śpiący Endusław Obudzony Endusław I zaspany Endusław (w taki sposób przebudza się przez ok. 2min ;]) Quote
Istar19 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 on jest piękny ...a jak siedzi na tym krześle to mi Sol przypomina ..jak jej się chce spać to tak właśnie zwiesza głowę, a potem co chwilę jeszcze bardziej jej opada w dół - wtedy się zrywa i patrzy dookoła wzrokiem - nic nie widziałaś! Quote
DomixX Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Hej ciotka ;) Ledwo co trafiłam po zmianie tytułu :D Kocur superowy, mój to lubi spać z wygiętym łebkiem hehe ;d Głaski ślemy ; * Quote
Ty$ka Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Istar19 napisał(a):on jest piękny ...a jak siedzi na tym krześle to mi Sol przypomina ..jak jej się chce spać to tak właśnie zwiesza głowę, a potem co chwilę jeszcze bardziej jej opada w dół - wtedy się zrywa i patrzy dookoła wzrokiem - nic nie widziałaś! Piękny, ale jego kłaki to są wszędzie. Nie miałam jeszcze kota tak upierdliwego w pielęgnacji :roll: Jego sierść jest wszędzie, wszędzie się wbija, a białe to to widać strasznie :roll: Nie wiem czy kiedykolwiek raz jeszcze zdecyduję się na krótkowłose zwierzę ;P. Zastanawia mnie jedna rzecz... bo inne koty tak się nie sypały, tzn. łatwiej było sprzątnąć ich sierść i tak myślę w czym rzecz... ale pewnie to dlatego, że Endy ma sierść twardą, grubą i w dodatku białą. :cool3: Ach ta Sol :lol: Dobrze, że nie zasypia na siedząco, bo mój kochany Szaman często się zapominał i tak siedział, siedział i nagle bach! jak nie spadnie :lol::diabloti: DomixX napisał(a):Hej ciotka ;-) Ledwo co trafiłam po zmianie tytułu :-D Kocur superowy, mój to lubi spać z wygiętym łebkiem hehe ;d Głaski ślemy ; * Heeej :D Widzisz, ja tak na zmyłę :lol: A o stronę to się już nie cofnęłaś i nie pochwaliłaś, że zrobiłam fotki :P :placz: My również ;) Quote
Ty$ka Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 A ja tu coś dla Was mam... :P Poznajecie dziewuchę? ;) Quote
Leokadia Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ale jej dobrze, kochana mordka:loveu: Quote
Oscar Patric Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='Ty$ka']A ja tu coś dla Was mam... :P Poznajecie dziewuchę? ;) pewnie że poznajemy,ależ Ona jest piękniutka:loveu: Quote
Ty$ka Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Zamęczyli psinę :P Ale to dobrze :D Zapomniałam dodać, że Boni wraz z nowym domkiem dostała nowe imię - została przechrzczona na Werę ;). Quote
*Magda* Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Dobry wieczór Tyśka :) Moruska bym pooglądała :cool3: Quote
Ty$ka Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 magdabroy napisał(a):Dobry wieczór Tyśka :) Moruska bym pooglądała :cool3: Witaj, witaj :D Przecież były zdjęcia niedawno :lol: Quote
*Magda* Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='Ty$ka']Witaj, witaj :D Przecież były zdjęcia niedawno :lol: Niedawno, to nie to samo co dzisiaj ;) Quote
Ptysiak Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Nie wierzę :crazyeye: zdjęcia i to ile!!! :crazyeye::multi: http://imageshack.us/photo/my-images/441/p1090920f.jpg/ jak ja dawno go nie widziałam :loveu: Fajnie, że psiak po wypadku zamieszkał w domku :) tylko nie fajnie, że miał wypadek :( http://img132.imageshack.us/img132/5020/48175849576505045743815.jpg piękna jest :loveu: Dobrej nocy Moruski :loveu: Quote
whiteterrier Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 och ile zdjęć wreszcie se mogłam Morusa pooglądać ;p Ale śliczna suńka :loveu: Quote
Joann Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ty$ka napisał(a):Zamęczyli psinę :P Ale to dobrze :D Zapomniałam dodać, że Boni wraz z nowym domkiem dostała nowe imię - została przechrzczona na Werę ;). No i super , piękne imię;p hehehe Quote
rashelek Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 imię to jej paskudne dali :diabloti: A masz jakieś zdjęcia Otoshi? :) Co u was słychać? :D Quote
Joann Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 rashelek napisał(a):imię to jej paskudne dali :diabloti: oż ty, nie ładnie nie ładnie;p heheh moja Vera we śnie do Ciebie przyjdzie i jako pies morderca wiesz co zrobi... hehe Quote
rashelek Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ale pisane przez V jakoś lepiej wygląda niż przez W :P W to tak wsiowo, Vera z Vitem mają swój klimat!!! :evil_lol: (liczę, że dzięki temu jakoś uniknę wpie... :lol:) Quote
Joann Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 rashelek napisał(a):Ale pisane przez V jakoś lepiej wygląda niż przez W :P W to tak wsiowo, Vera z Vitem mają swój klimat!!! :evil_lol: (liczę, że dzięki temu jakoś uniknę wpie... :lol:) to fakt przez W jest straszne ehhe, Vera juz nie przyjdzie;p hehe Sorki Ty$ka za offa Quote
Recommended Posts