Ty$ka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Jestem z siebie dumna. Specjalnie dla co niektórych mam fotki ze sztuczkowania. Jakoś byle jaka, bo robione tosterem, ale liczy się, że coś dla Was mam :P. Jednak nie chce mi się wstawiać pojedynczych zdjęć, więc daję Wam takie oto dwie składanki (z komentarzami - czyt. od lewej z góry) :D 1). Morusław czeka na zadanie ;) 2). Piesek na waruj'u 1). Oddawanie aportu 2). Piesek zaczyna robić "Misia" 3). Miś ;) 4). Morusław zaraz po równaj (siadanie przy mojej lewej nodze) 5). Wspólne cofanie się ;) A tak wczoraj się nudziłam i odkopałam filmiki z chomisiami. Chcecie? :) Quote
Dzikie nieporadne Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 super zdjęcia ze szkolenia:multi: Ja chcę chomisie! kocham chomiczki:loveu: Quote
Ty$ka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Mada95 napisał(a):super zdjęcia ze szkolenia:multi: Ja chcę chomisie! kocham chomiczki:loveu: Mam ich więcej, ale nie chce mi się dodawać :P W takim razie lecę ładować filmiki na YT ;) Quote
Baton Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ty$ka napisał(a):To teraz konkurs: która pierwsza wyśle mi swój adres, ta zdobędzie cudnisię :P Ktoś je wywalił na ulicę. A piesek z dostawą jest od razu? :lol: Najlepiej Twoją osobistą :razz: Jak można takie ślicznoty na ulice wyrzucać...:-( O zdjęcia! :crazyeye: I filmik jeszcze będzie !:-o Nie wierzę! :lol: A może jeszcze jakiś sztuczkowy filmik? :razz: Quote
phase Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Też z miłą chęcią obejrzę filmik. ;) A składanka b. pomysłowa. :) Quote
Ty$ka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 maryg22 napisał(a):A piesek z dostawą jest od razu? :lol: Najlepiej Twoją osobistą :razz: Jak można takie ślicznoty na ulice wyrzucać...:-( O zdjęcia! :crazyeye: I filmik jeszcze będzie !:-o Nie wierzę! :lol: A może jeszcze jakiś sztuczkowy filmik? :razz: Do znanych mi dogomaniaków osobiście przywiozę psa, daję słowo :P Bo urodziły się, nikt nie chciał to problemem się stały... A widzisz, lubię zaskakiwać :P Właściwie to filmiki, ale długo się ładują ;) Nie wszystko na raz, to kiedy indziej ;) phase napisał(a):Też z miłą chęcią obejrzę filmik. A składanka b. pomysłowa. Ale jaki filmik? :P Paintowa Quote
Baton Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ty$ka napisał(a):Do znanych mi dogomaniaków osobiście przywiozę psa, daję słowo :P Bo urodziły się, nikt nie chciał to problemem się stały... A widzisz, lubię zaskakiwać :P Właściwie to filmiki, ale długo się ładują ;) Nie wszystko na raz, to kiedy indziej ;) O! To ja poroszę tą sunię :D Ale to przyjedź z Morusem to odrazu na spacerek pójdziemy :lol: Quote
phase Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ty$ka napisał(a): Ale jaki filmik? :P Dawaj. :diabloti: Quote
Ty$ka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Aleksandra95 napisał(a):fajnie ćwiczycie :D Dziękujemy :loveu: maryg22 napisał(a):O! To ja poroszę tą sunię :-D Ale to przyjedź z Morusem to odrazu na spacerek pójdziemy :lol: Poproszę o adres i dane kontaktowe - wyślę Ci umowę adopcyjną 8) :D Morus, sucz i kiśnięcie się w ciasnym busie przez 12h z tą szaloną dwójcą- przepraszam bardzo, ale ja już wysiadam w przedbiegach :cool3: phase napisał(a):Dawaj. :diabloti: Ja poważnie pytam jaki filmik :razz:. Chomikowe się jeszcze ładują, a sztuczkowego nie mam ;) Quote
Baton Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ty$ka napisał(a):Poproszę o adres i dane kontaktowe - wyślę Ci umowę adopcyjną 8) :D Morus, sucz i kiśnięcie się w ciasnym busie przez 12h z tą szaloną dwójcą- przepraszam bardzo, ale ja już wysiadam w przedbiegach :cool3: Dane kontaktowe powiadasz... a od czego jest PW na dogo? :lol: Ale, to jak to? Bez Morusa...? :-( Quote
Ty$ka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 maryg22 napisał(a):Dane kontaktowe powiadasz... a od czego jest PW na dogo? :lol: Ale, to jak to? Bez Morusa...? :-( PW się nie liczy :P Zgadza się, bez tego trzpiota :D Quote
Baton Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ty$ka napisał(a):PW się nie liczy :P Zgadza się, bez tego trzpiota :D A to ja nie chcę :evil_lol: (chociaż jak tak na nią patrzę, to jednak chcę...:D) Quote
Ty$ka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 maryg22 napisał(a):A to ja nie chcę :evil_lol: (chociaż jak tak na nią patrzę, to jednak chcę...:D) Jakaś Ty niezdecydowana... no ja nie wiem, no ;P Bo ona poważnie szuka domu ;) Jeden filmik już jest. Jeszcze drugi się ładuje, ale zaraz uciekam, więc wstawię je jak wrócę =) Quote
Baton Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ty$ka napisał(a):Jakaś Ty niezdecydowana... no ja nie wiem, no ;P Bo ona poważnie szuka domu ;) Jeden filmik już jest. Jeszcze drugi się ładuje, ale zaraz uciekam, więc wstawię je jak wrócę =) O nie, nie :shake: Filmik ma być teraz albo :mad: Quote
Ty$ka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 maryg22 napisał(a):O nie, nie :shake: Filmik ma być teraz albo :mad: O nie, przemocą nic nie wskórasz :angryy: :mad: phase napisał(a):No właśnie o chomiczkowe mi chodzi. ;-) Mówisz - masz :D Uwaga! Uwaga! Po raz pierwszy w historii poznacie moje chomiki nie tylko na zdjęciach. Oczywiście chomików już ze mną nie ma i jak pewnie się domyślacie, mam filmy tych dwóch ostatnich mych Skarbiątek i to jeszcze z czasu, gdy były staruszkami. Na filmikach widać, że Farih już ledwo widzi, a wraz z Jakuza ledwą człapią :(. Dodatkowo są strasznie nieśmiali, ale już wyjaśniam - na łóżku spał kot (Szaman) i go wyczuwały. Z tego samego powodu biegały sobie tylko po biurku, a właściwie to Jakuza, bo Farih strasznie był spięty i chciał wrócić do klateczki. Na to, że nie kłamię to przyjrzyjcie się uważnie ostatnim sekundom filmiku Jakuzowego - na łóżku zobaczycie białą plamę, to Szaman we własnej postaci ;). I nie bijcie mnie, że Farisiątko mi spadło z ręki do klateczki - ale on jak się przyczepiał to było koniec :P. Dziadziunio mój kochany, Farih :loveu: [video=youtube;7CBwy8tLTCo]http://www.youtube.com/watch?v=7CBwy8tLTCo[/video] Quote
Ty$ka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 I mój kochany Jakuza :loveu: [video=youtube;IwPGnGn1AIs]http://www.youtube.com/watch?v=IwPGnGn1AIs[/video] Quote
Baton Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Jakie te chomiki fajne :D PS: Joy ma takie same miski na spacery co Farih miał tam w klatce :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Trolololololo Ogłaszam, że Karmelka (zdjęcie poniżej) pakuje swoje walizki i wyrusza w wielki świat do swojego domku :loveu: Quote
Ty$ka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 maryg22 napisał(a):Jakie te chomiki fajne :D PS: Joy ma takie same miski na spacery co Farih miał tam w klatce :evil_lol: Prawda? :) Brakuje mi ich... O matulu, nie mów że ona cokolwiek się napije z takiej miseczki :lol: Quote
rashelek Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Nawet fajne te twoje chamsiory były :) Też kiedyś posiadałam, dżungarskie sztuk 2. Ale jakoś nie wspominam tego czasu super dobrze - z chomiczycą się ni chusteczki dogadać nie mogłam, a i chomik jakiś taaki nieteges był. Sporo w tym mojej winy, bo czasu im za dużo nie poświęcałam, ale po prostu nijak nie mogłam się z tymi zwierzami porozumieć. Dlatego teraz jeśli gryzoń, to tylko królik czy szczur :P Szamana dojrzałam, cudo :loveu: Widzę, że "moja" sunia jak zwykle na mnie nie poczeka :mad: :lol: Quote
Baton Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ty$ka napisał(a):Prawda? :) Brakuje mi ich... O matulu, nie mów że ona cokolwiek się napije z takiej miseczki :lol: Ja też kiedyś miałam chomiki...pierwszy Pysio (był z nami tylko dwa tygodnie:-(), a druga była Demolka (i imię doskonale do niej pasowało :lol:) Powiem Ci, że nawet całej nie wypija :lol: Quote
Ty$ka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 rashelek napisał(a):Nawet fajne te twoje chamsiory były :) Też kiedyś posiadałam, dżungarskie sztuk 2. Ale jakoś nie wspominam tego czasu super dobrze - z chomiczycą się ni chusteczki dogadać nie mogłam, a i chomik jakiś taaki nieteges był. Sporo w tym mojej winy, bo czasu im za dużo nie poświęcałam, ale po prostu nijak nie mogłam się z tymi zwierzami porozumieć. Dlatego teraz jeśli gryzoń, to tylko królik czy szczur :P Szamana dojrzałam, cudo :loveu: Widzę, że "moja" sunia jak zwykle na mnie nie poczeka :mad: :lol: No tak, akurat chomiki trzeba non stop przyzwyczajać do siebie i spędzać z nimi czas, bo łatwo wracają do dzikiego życia ;). Za to ja powiedziałam gryzoniom veto ;) W takim razie brawo :cool3: Masz takie szczęście :P Przykro mi :cool3: maryg22 napisał(a):Ja też kiedyś miałam chomiki...pierwszy Pysio (był z nami tylko dwa tygodnie:-(), a druga była Demolka (i imię doskonale do niej pasowało :lol:) Powiem Ci, że nawet całej nie wypija :lol: Chyba większość osób zaczynało z chomikami ;). :crazyeye: Co Ty opowiadasz?! Na pewno jej nie pozwalasz! :angryy: Quote
Recommended Posts